خواهم خواند زینب، شکوه شکیبایی موسی صدر 3.8 2 افسردگی نهفته مارگارت رابینسون رادفورد 4.0 1 شمرون و کناردون: داستانی از زندگی جهادگر آسمانی امیرمحمد اژدری سارا عرفانی 4.3 21 فرار شاهانه داود امیریان 3.0 0 ماموستا: زندگی نامه و خاطرات ماموستا ملاقادر قادری امام جمعه پاوه علی رستمی 3.2 0 از ما بریده ها رضا اکبری آهنگر 5.0 0 برای تاریخ می گویم: خاطرات محسن رفیق دوست (1368 - 1378) سعید علامیان 3.8 0 با من به بوسنی می آیی؟ بازگشت ادیتا به وطن کارین کوستر 4.2 3 آنچه خود گفت: روایت امام موسی صدر از زندگی و اندیشه های خود موسی صدر 4.0 10 برج سکوت: در مرز دیدار روشنان حمیدرضا منایی 4.3 4 از رنجی که می بریم جلال آل احمد 3.1 14 شرح مثنوی شریف بدیع الزمان فروزانفر 0.0 0 ماه کامل؛ روایت زندگی سردار شهید مدافع حرم مرتضی حسین پور شهلا پناهی لادانی 4.0 0 تاریخ شفاهی ماجرای علامه و انقلاب؛ تقابل یا حمایت؟ وحید خضاب 3.0 0 یادگاران: کتاب حاج آقا ابوترابی قدسیه پائینی 4.5 1 آموزش روش های تدبر در قرآن: اصلاح رویکرد در زمینه رجوع به قرآن مریم قاسمی 5.0 2 اربابان سینما: پول و قدرت در هالیوود ادواردجی. اپستاین 4.6 0 کتاب دزد مارکوس زوساک 3.9 49 ارتقای ظرفیت دینداری مریم قاسمی 5.0 0 شیوه تاریخ دانی و گذشته خوانی از منظر قرآن کاظم حاجی رجبعلی 4.5 1