خواندهام تک گفتارهای موضوعی شهید آیت الله دکتر سیدمحمد حسینی بهشتی بانک توسعه تعاون 0.0 0 باغ آلبالو آنتون چخوف 3.7 35 آرزوهای دست ساز: روایت داستانی از شکل گیری یک شرکت دانش بنیان در حوزه فناوری های الکترونیکی و کامپیوتری میلاد حبیبی هوجقان 4.1 26 روش برداشت از قرآن سیدمحمد حسینی بهشتی 5.0 0 تسلیم حق بودن سیدمحمد حسینی بهشتی 4.3 2 گفت وگوهای عمیق برای بچه های دقیق: جهان بینی فلسفی برای کودک و نوجوان منصوره حجاری 0.0 1 توسعه علمی ایران رضا منصوری 4.5 1 علیه تو اعلان عشق می کنم عبدالحسین فرزاد 2.8 2 قدرت تخریب خلاق: تحول اقتصادی و ثروت ملت ها فیلیپ آگیون 4.0 1 برای آنان که هنوز نمرده اند افسانه اسماعیلی 0.0 0 من با خدای کوچکم قهرم!: خدا رو باید بزرگ دید محسن عباسی ولدی 4.7 37 پیرمرد و دریا ارنست همینگوی 4.0 162 زن؛ از سلوک عرفانی تا تمدن اسلامی محمد حسن وکیلی 4.6 9 گنج خاطره علی حجتی 5.0 0 سه پرسش لی یف نیکالایویچ تولستوی 3.7 9 سرخوش آنتون چخوف 2.8 0 عملکرد حرفه ای مایک بورن 4.0 0 ارتباطات حرفه ای جیمز ارورک 3.0 0 هدف گذاری: اولویت بندی، برنامه محوری، سنجش موفقیت دانشکده کسب و کارهاروارد 3.8 2 پروفسور اینشتین عزیز: با دیباچه ی اولین اینشتین، نامه های آلبرت اینشتین به کودکان و پاسخ های او آلبرت اینشتین 2.9 0