خواندهام کافکا و عروسک لاریسا تئول 4.8 2 آمیخته به بوی ادویه ها مریم منوچهری 3.6 14 تمام آنچه که هرگز به تو نگفتم مهرانگیز اشراقی 3.9 23 جنگ: قصههایی برای فکر کردن رضی هیرمندی 4.2 3 افسانه ی ایکاباگ جی.کی. رولینگ 4.1 33 عشق های زودگذر ماندگار آندری مکین 3.8 1 تو را دوست دارم چون نان و نمک: گزینه شعرهای عاشقانه ناظم حکمت 4.0 1 من زنده ام هنوز و غزل فکر می کنم محمدعلی بهمنی 3.9 4 جوانی ها بیژن الهی 4.3 3 هوا را از من بگیر، خنده ات را نه!: گزینه شعرهای عاشقانه پابلو نرودا 3.4 4 دیوار امیرکامران مجرد 3.8 9 هیچ چیز مثل مرگ تازه نیست نازنین طباطبایی 4.1 8 بارون درخت نشین ایتالو کالوینو 3.8 50 هنرمندانه بقاپید: 10 چیزی که هیچ کس درباره ی خلاق بودن به شما نخواهد گفت آستین کلئون 3.7 2 هنر: چگونه می تواند زندگی شما را دگرگون کند جان آرمسترانگ 3.7 4 تیر عکاسانه: زندگی و آثار هانری کارتیه برسون کلمان شرو 4.0 1 یک دم نور، پولارویدهای تارکوفسکی آندری آرسنیویچ تارکوفسکی 3.0 0 خردادهای پاییزی امید بلاغتی 4.0 0 بودن با دوربین: کاوه گلستان زندگی، آثار و مرگ حبیبه جعفریان 3.6 5 اول می خواستم یک گل به تو هدیه بدهم ینس دوبرس 4.6 4