معرفی کتاب کافکا و عروسک اثر لاریسا تئول مترجم وحید مهمان نواز کافکا و عروسک لاریسا تئول و 2 نفر دیگر 4.6 7 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 8 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر شهر قلم شابک 9786003209497 تعداد صفحات 40 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب کافکا و عروسک، تصویرگر ربکا گرین. پستهای مرتبط به کافکا و عروسک mahan 1403/9/13 "فرانتس کافکا و عروسک گمشده" 5 50 یادداشتها محبوبترین جدیدترین فاطمه شاهواری 1403/11/9 خیلی قشنگ بود😭😍❤️ کتابفروشی کامیلا، سهشنبه 9 بهمن. 0 3 Sahar Chambary 2 روز پیش داستان جالب و عمیقی بود . به نظرم اصلا مناسب کودکان نیست . کودکان واقعا دنیای عجیبی دارند خوشحالم که یکی از این موجودات جالب و عمیق و کنار خودم دارم🥰 0 4 هیوا 1403/2/29 اینکه میبینم کسی در مورد این کتاب حرفی نمیزند عصبی ام میکند، این کتاب بینظیر است، ماجرای عروسک گمشده و نامه های کافکا به دختر بچه از طرف عروسک! عالیه 0 2 روژان دیروز راستش مختصراً داستان کافکا و دختری که عروسکش رو گم کرده بود رو شنیده بودم… توی ذهنم اینطوری فکر میکردم همیشه که کافکا حتما یه آدم سرد و خشک و بداخلاق بوده؛ اما شنیدن داستانِ عروسکِ دخترک و نامه هایی که کافکا از طرف اون برای دختر میفرستاد تفکرم رو تا حدی نسبت به شخصیت کافکا تغییر داد. امشب رفته بودم کتابفروشی و قرار نبود کتابی بخرم که با این کتاب قشنگ که برای بچه ها نوشته شده روبهرو شدم و توی کافه شروع به خوندنش کردم و توی چند دقیقه تمومش کردم. در کل میتونم بگم که کتاب تصویرسازی های قشنگی داره و هم میتونه برای بچهها جالب باشه و هم برای بزرگترها. امیدوارم بخونید و لذت ببرید❤️ 1 7