خواهم خواند نکته ها از گفته ها: گزیده ای از گفتارهای استاد فاطمی نیا 4.4 6 در کمال خونسردی ترومن کاپوتی 4.0 22 روح گریان من: داستان واقعی یک جاسوس زن کره ای هیون - هوی کیم 4.0 18 مهدی (عج)، ده انقلاب در یک انقلاب حسن رحیم پورازغدی 4.5 1 آن سوی میز: هیلاری کلینتون، جان کری، وندی شرمن، نیکی هیلی، ویلیام برنز، سوزان رایس، جان بولتون احمد تقی خانی 3.4 2 صعود چهل ساله سیدمحمدرضا خاتمی 4.6 19 نگرشی نو به تاثیر دعا در سرنوشت (پژوهشی قرآنی، روایی و کلامی) علی ملکی 4.5 0 ایده دانشگاه کارل یاسپرس 3.5 2 زندگی باید قرآنی باشد: زندگی قرآنی در نگاه رهبر معظم انقلاب محمود زارعی 4.0 0 دام نبوغ دیوید رابسن 3.5 0 وسعت یا عمق؟ چرا در جهانی تخصص گرا از شاخه ای به شاخه ای پریدن بهتر است؟ دیوید جی. اپستاین 4.2 10 مردی در تبعید ابدی: بر اساس داستان زندگی ملاصدرای شیرازی صدرالمتالهین نادر ابراهیمی 4.6 180 علی (ع) از زبان علی (ع): زندگی و زمانه امیرالمومنین (ع) از زبان ایشان محمد محمدیان 4.7 37 من میترا نیستم: روایت زندگی شهید زینب کمایی معصومه رامهرمزی 4.4 55 ده بچه زنگی آگاتا(میلر) کریستی 4.4 80 آن چه شما می گویید، آن چه پزشک می شنود: روایت هایی از پزشک و بیمار دنیل افری 4.0 0 خاطرات محرمانه یک پزشک تازهکار آدام کی 3.9 5 نیمه ی پنهان پزشک دنیل افری 4.7 1 ترجمه الغارات: سال های روایت نشده از حکومت امیرالمومنین (ع) ابراهیم بن محمد ثقفی 4.7 153 تشکیلات بهشتی (مجموعه نظرات تشکیلاتی شهید بهشتی) محسن ذوالفقاری 4.7 7