خواهم خواند معلم باید در خط مقدم باشد: رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی پیرامون معلمان و آموزش و پرورش سعید ابوالقاضی 4.4 5 زن و مسائل قضایی و سیاسی (شهادت، قضاوت، افتاء، سیاست) مرتضی مطهری 4.3 5 بی بی پیک لودمیلا اولیتسکایا 3.4 11 مرد رویاها سیدمهدی شجاعی 4.4 32 مربی و تربیت محی الدین حائری شیرازی 4.4 5 اینترنت با مغز ما چه می کند؟ نیکلاس کار 4.0 23 نامه های فهیمه فهیمه باباییان پور 3.8 3 وقتی بدن نه می گوید: بهای استرس پنهان گبور مته 4.3 2 روایت آخر مرتضی شعبانی 4.2 6 یادداشت هایی از خانه مردگان فیودور داستایفسکی 4.3 2 معلم فراری: بر اساس زندگی شهید محمدابراهیم همت رحیم مخدومی 4.3 12 فوت و فن سخنرانی 4 دقیقه ای: راه کارهای کاربردی برای میخ کوب کردن دیگران در هنگام صحبت و گفتگوی دوستانه، سخنرانی، تدریس، ارائه کنفرانس و ... محمد داستان پور 5.0 1 حیفا ۲ 4.5 6 چگونه دستورات دینی ما را تربیت می کنند؟ علیرضا پناهیان 3.8 2 بمبی در کابین سیدحکمت اله قاضی میرسعید 5.0 0 زندگی خوب در رکود اقتصادی به زبان آدمیزاد تریسی ال. بار 3.0 1 مسئله محور است راضیه ادیبی 4.2 4 انتخابی دیگر: یادنامه امیر سرلشکر خلبان شهید سیدعلیرضا یاسینی حمید بوربور 5.0 0 گونه شناسی انواع بابا زهرا جلایی فر 4.2 19 تفسیر سوره حمد سید علی حسینی خامنهای 4.6 11