خواهم خواند عربیکا یامین پور 4.2 53 مسئولیت و سازندگی علی صفایی حائری 4.5 34 چگونه سکولار نباشیم؟ تقریری از اندیشه چارلز تیلور جیمز کی. ای. اسمیت 4.0 3 فقه استدلالی: تلخیص و نمودار مباحث کتاب تحریر الروضه فی شرح اللمعه محسن هاشمی 0.0 0 فقه استدلالی: ترجمه بخش حقوقی "تحریر الروضه فی شرح اللمعه" محسن هاشمی 0.0 0 دغدغههای فرهنگی 4.5 17 فلاح فلسفه: روایتی نو از فلسفه ی اسلامی یاسر حسین پور 4.5 1 آیین دادرسی مدنی: دوره ی بنیادین عبدالله شمس 4.2 1 آمریکا تور وداع کریس هجز 4.5 1 ظهور و سقوط سلطنت پهلوی: خاطرات حسین فردوست 5.0 1 اسطوره خشونت مذهبی: ایدئولوژی عرفی و ریشه های تعارض مدرن ویلیام تی کاوانو 0.0 0 پس از پنجاه سال پژوهشی تازه پیرامون قیام حسین (ع) سیدجعفر شهیدی 4.2 20 الصحیفه السجادیه: الجامعه الادعیه الامام علی بن الحسین (ع) علی بن الحسین(ع) 5.0 16 از امید تا تردید شهریار زرشناس 4.0 0 من زنده ام: خاطرات دوران اسارت معصومه آباد 4.5 125 قاف: بازخوانی زندگی آخرین پیامبر از سه متن کهن فارسی یاسین حجازی 4.6 46 ایستگاه خیابان روزولت؛ روایتی مستند از تسخیر سفارت آمریکا در تهران محمد محبوبی 4.7 19 امپراتوری توهم کریس هجز 5.0 0 قضاوتهای امیرالمومنین علی (ع) محمدتقی شوشتری 0.0 0 امت و امامت علی شریعتی 4.2 1