معرفی کتاب فلاح فلسفه: روایتی نو از فلسفه ی اسلامی اثر یاسر حسین پور کتابعمومیفلسفه فلاح فلسفه: روایتی نو از فلسفه ی اسلامی یاسر حسین پور 4.5 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر ادیان شابک 9786007598665 تعداد صفحات 251 تاریخ انتشار 1399/4/22 توضیحات کتاب فلاح فلسفه: روایتی نو از فلسفه ی اسلامی، نویسنده یاسر حسین پور. یادداشتها محبوبترین جدیدترین امیرعباس شاهسواری 1403/10/6 کتاب بسیار خوبی بود در فرم آقای حسین پور کار جدیدی انجام داده بودند، این کتاب در قالب نشست هایی فلسفه اسلامی را به شما آموزش می دهد، مثل در بحث مشترک لفظی ملاصدرا نشرش را می گوید و بعد می گوید علامه بفرمایند، شهید مطهری یک نقد به صحبت های علامه وارد می کند و آقای فیاضی هم نظرش را می گوید. کتاب خیلی خوبی است فرم جدیدی برای ما دارد، مثل لذات فلسفه ویل دورانت و در مرحله اول اگر میخواهید فلسفه اسلامی را بخوانید، پیشنهاد نمی کنم، با آموزش فلسفه آقای مصباح یا اگر بخواهید فنی تر بخوانید، شرح منظومه ملاهادی سبزواری را بخوانید، بعد برای دیدن نظرات مختلف و قیل و قال های متاخرین از علامه وشهید مطهری و آقای مصباح گرفته تا آقای عبودیت و یزدان پناه و آقای فیاضی و دیگران ...کتاب خوبی است، واقعا زحمت کشیده نویسنده 0 14