خواهم خواند نقشه هایی برای گم شدن ربکا سولنیت 3.7 33 و کسی نمیداند در کدام زمین میمیرد مهزاد الیاسی بختیاری 3.8 78 روایت شناسی: مبانی نظریه روایت مانفرد یان 3.2 3 هنر سیر و سفر آلن دوباتن 3.7 6 نام تمام مردگان یحیاست عباس معروفی 4.1 12 جامعه شناسی تمدن: مسائل تاریخی و سنت های نظری یوهان پی. آرناسون 0.0 0 ویولون زن روی پل خسرو باباخانی 4.3 135 نسبت دین و دنیا: بررسی و نقد نظریه سکولاریسم عبدالله جوادی آملی 4.3 1 فلسفه ی علم: مقدمه ای بسیار کوتاه حسین عزیزطائمه 3.0 0 کجا می روی؟ هنریک سینکیویچ 4.2 13 شرح چهل حدیث (اربعین حدیث) روح الله خمینی 4.8 7 اسماعیل امیرحسین فردی 3.3 11 هزارتوی سعودی: روایتی از جامعه و حکومت عربستان کارن الیوت هاوس 4.0 3 از افغانستان تا لندنستان: خاطرات جاسوس دستگاه اطلاعات خارجی فرانسه در شبکه تکفیری های اروپا (در دهه 90 میلادی) عمر نصیری 3.8 6 نیمه ی نادیده لیزا جنووا 4.1 3 افتاده بودیم در گردنه ی حیران حسین لعل بذری 3.2 2 مزخرفات فارسی سیدرضا شکراللهی 3.7 20 پاریس از دور نمایان شد: پاریس به روایت مسافران دوره قاجار زهره ترابی 3.7 6 بار باران سعید تشکری 3.9 2 بی کتابی 3.9 65