چالش روزی 50 صفحه به مدت 30 روز محیصـــــا؛🇵🇸 1403/1/17 چالش روزی 50 صفحه به مدت 30 روز این چالش با موفقیت به پایان رسیده است. چالش با موفقیت تمام شده. 30 روز از 30 روز کتابهای خواندهشده در این چالش نوشتن با تنفس آغاز می شود: پیکربخشی صدای معتبرتان لرن هرینگ 3.5 13 یادت باشد ...: شهید مدافع حرم حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر محمدرسول ملاحسنی 4.2 187 آشتی با خدا از طریق آشتی با خود راستین اصغر طاهرزاده 4.8 5 زن؛ از سلوک عرفانی تا تمدن اسلامی محمد حسن وکیلی 4.5 11 خویشتن پنهان: شرح ده نکته از معرفت نفس اصغر طاهرزاده 4.9 2 اشتباهات اکبر آقا و کبری خانم: خطاهای شناختی به زبان طنز رحمت پوریزدی 3.7 2 عاشقانه ای برای 16 ساله ها: زندگی داستانی شهیده راضیه کشاورز سعیده سادات اکبری 4.0 14 عناصر داستان جمال میرصادقی 3.7 7 عشق خدا، چرایی و چگونگی محمدحسن وکیلی 4.6 25 استاد: خرده روایت های زندگی استاد شهید دکتر مجید شهریاری فاطمه شایان پویا 4.4 9 من میترا نیستم: روایت زندگی شهید زینب کمایی معصومه رامهرمزی 4.5 57 آتش، بدون دود: گالان و سولماز، درخت مقدس، اتحاد بزرگ (کتابهای اول، دوم و سوم) نادر ابراهیمی 4.7 29 나는 나로 살기로 했다 سو-هیون کیم 0.0 8 0 1 (0/1000) نظراتتاکنون نظری ثبت نشده است.