چالش روزی 30 صفحه به مدت 30 روز محمدامین فولادی 1403/6/27 چالش روزی 30 صفحه به مدت 30 روز این چالش با موفقیت به پایان رسیده است. چالش با موفقیت تمام شده. 30 روز از 30 روز کتابهای خواندهشده در این چالش داستان زندگی حضرت آدم (ع) شکوه قاسم نیا 2.8 0 نقش هنر، ادبیات و شعر در فرایند خلاقیت و هویت یابی کودکان مریم سلیقه 0.0 سه دقیقه در قیامت: تجربه ای نزدیک به مرگ گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.2 149 ماشو در مه فرهاد حسن زاده 4.0 24 مهمانهای ناخوانده فریده فرجام 4.4 8 فارسی عمومی: برگزیده ی متون زبان فارسی و آیین نگارش حسن ذوالفقاری 0.0 پسری با ذهن قدرتمند: داستانی درباره ی پرورش مثبت اندیشی نیل وان هوو 3.8 1 مقدمه یی بر مراحل خلق و تولید ادبیات کودکان نادر ابراهیمی 4.5 2 نگذار کبوتر تا دیروقت بیدار بماند! مو ویلمز 4.4 2 کوتی کوتوله، همسایه ی خاله شکوه قاسم نیا 3.0 1 دختری با ذهن قدرتمند: داستانی درباره ی پرورش تاب آوری نیل وان هوو 3.9 2 مهارتهای آموزشی و پرورشی: روشها و فنون تدریس جلد 1 حسن شعبانی 4.0 0 هستی فرهاد حسن زاده 4.3 97 دختر ماه، پسر خورشید؛ عاشقانه ای از سمک عیار پری ناز قاسمی 3.7 8 معمای کشتی مرموز (دنیای احساسات) السا پونست 0.0 باغ رز پیتر همیلتن رینولدز 3.9 7 خشت نو جلد 1 محمد شهریاری 5.0 2 مقدمه ای بر فارسی نویسی برای کودکان نادر ابراهیمی 4.4 3 بیایید داستان بنویسیم مهدی میرکیایی 4.2 8 گندمک و برنجک شکوه قاسم نیا 2.6 2 روی ماه خداوند را ببوس مصطفی مستور 3.5 143 وحدت اسلامی در نگاه اهل بیت (ع) حسین راضی 0.0 پسری که کلمه جمع می کرد پیترهمیلتن رنلدز 4.3 12 شام سرد شد کوتی کوتی: قصه های کوتی کوتی فرهاد حسن زاده 4.2 5 ذهن قدرتمند ما: داستانی درباره ی تقویت مهارت هدف گذاری نیلس وان هوو 5.0 0 پیشی کوچولو! حوصله ات سررفته؟ "درباره ی پیشگیری از افسردگی" معصومه یزدانی 3.8 2 سید عزیز؛ زندگی نامه ی خودگفته حجه الاسلام و المسلمین سیدحسن نصرالله حمید داودآبادی 4.1 32 روش های تدریس پیشرفته شراره حبیبی 0.0 مک تت گربه آوازخوان جولیا دونالدسون 0.0 من امام حسین (ع) را دوست دارم غلامرضا حیدری ابهری 4.5 0 بساز و بتاز پیترهمیلتن رنلدز 4.6 5 عاشقانه های یونس در شکم ماهی جمشید خانیان 4.0 50 بزی که بود و بزی که نبود شکوه قاسم نیا 3.8 0 75 0 4 (0/1000) نظراتتاکنون نظری ثبت نشده است.