معرفی کتاب گندمک و برنجک اثر شکوه قاسم نیا گندمک و برنجک شکوه قاسم نیا و 1 نفر دیگر 2.6 4 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 6 خواهم خواند 0 ناشر موسسه فرهنگی مدرسه برهان شابک 9789640813898 تعداد صفحات 20 تاریخ انتشار 1396/11/21 توضیحات کتاب گندمک و برنجک، تصویرگر غزاله صرافیان قزوینی پور. دورههای مطالعاتی مرتبط باشگاه امتداد 1403/4/12 گندمک و برنجک شکوه قاسم نیا 2.6 2 تعداد صفحه 20 صفحه در روز یادداشتها محبوبترین جدیدترین هانیه نیک بخت 1403/7/26 این کتاب من را یاد داستان خاله سوسکه انداخت. بچه که بودم هر موقع آن قصه را میشنیدم به این فکر میکردم که داستانش یکم بزرگونه نیست؟ و اینکه چرا خاله سوسکه از همه میپرسه وقتی دعوامون بشه من رو با چی میزنی؟ این داستان رو هم داستان کودک نمیبینم. تصویرگریش خوبه، اما قصه ش مثل خاله سوسکه است 0 1 مریم کاظمی 1403/7/26 داستان نه تنها فاقد ارزش محتوایی برای کودکان است بلکه بنظرم ضد ارزش هم هست. " زبانم لال، چشمم کور تا آخر عمر با همین زن سیاه سوخته شل وارفته زندگی میکنم..." این عبارت اگر ضد ارزش نباشد، دقیقا چه است؟ 0 0