مرگ الیویه بکای و داستان های دیگر عمومیداستان مرگ الیویه بکای و داستان های دیگر امیل زولا و 2 نفر دیگر 4.1 5 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 10 خواهم خواند 8 خرید از کتابفروشیها ناشر افق شابک 9786227902105 تعداد صفحات 248 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب مرگ الیویه بکای و داستان های دیگر، ویراستار رضا فیض. لیستهای مرتبط به مرگ الیویه بکای و داستان های دیگر سیده هدی پورمانی شبی یک داستان 20 کتاب برای زمانهایی که وقت یا حوصله نداری داستان کوتاه بهترین گزینه است. شاید این لیست بخش دومی هم داشته باشه این لیست فقط داستان های ترجمه شده هستن 10 120 یادداشتها محبوبترین جدید ترین معصومه مهدیفر 1403/5/14 کتابی سراسر مرگ و استیصال. هم دوسش دارم ام . 0 0 متین 1403/7/4 این کتاب اولین تجربه من از خواندن آثار امیل زولا بود ۶ داستان کوتاه غم انگیز و ناراحت کننده. نویسنده در این داستان های کوتاه به برخی از موضوعات مهم زندگی مانند فقر، بی عدالتی و به خصوص مرگ پرداخته است. داستان های مرگ اولیویه بکای و به خصوص سیل ( که براساس واقعهای در سال ۱۸۷۵ روی داده است ) بسیار غم انگیز و دهشتناک بود. داستان ژاک دامور نیز جالب و در عین حال حزن انگیز بود. در کل داستان های کتاب خوب بود، و مرا به خواندن آثار دیگر امیل زولا علاقهمند کرد. ترجمهی محمود گودرزی نیز خوب بود گرچه بعضی کلمات ناآشنا در کتاب دیده می شد. 0 0 hatsumi 1402/3/4 کتاب از 6تا داستان کوتاه به نام های مرگ الیویه بکای،سروان بورل،چگونه می میریم،سیل،آنژلین و ژاک دامور تشکیل شده که خود بخش چگونه می میریم شامل پنج تا داستان کوتاه هست که درون مایه و تم اصلی همه داستان های کتاب مرگ هست و جوری که نیستی با هستی در می آمیزه هست،من خیلی خیلی داستان ها رو دوست داشتم و معمولا این پیش نمیاد که از کل داستان کوتاه های یک مجموعه خوشم بیاد اما واقعا قلم زولا بی نظیر بود و عاشقش شدم،از نظر درون مایه داستان با کتاب هایی مثل مردن شنیتسلر و مرگ ایوان ایلچ تولستوی مقایسه میشه،برای من این کتاب از اون ها بهتر بود و بیشتر ازش لذت بردم... این کتاب رو خیلی پیشنهاد میدم مطمینم همه ازش لذت می برن♥️ 0 1 sajede 1403/1/11 ممنون از زولای شگفتانگیز که اشک ما را با هر داستان روانه ورقههای کتاب کرد. 0 0