افرا، یا، روز می گذرد [نمایشنامه] عمومینمایشنامه افرا، یا، روز می گذرد [نمایشنامه] بهرام بیضایی 3.7 12 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 23 خواهم خواند 14 خرید از کتابفروشیها ناشر روشنگران و مطالعات زنان شابک 9646751598 تعداد صفحات 96 تاریخ انتشار 1397/2/1 توضیحات کتاب افرا، یا، روز می گذرد [نمایشنامه]، نویسنده بهرام بیضایی. نمایشنامه درام ادبیات ایران دهه 2000 میلادی یادداشتها محبوبترین جدید ترین رعنا حشمتی 1401/2/30 وای, وای لعنتی خیلی خوب بود ایدش!!! کیف کردم!:} 0 1 لوسین مورل 1403/8/4 گوشه ی اون صفحه ای که میگه "هر دست بسته ای حق داره در تهِ تهِ ناامیدی به کمک رویاهاش خودشو از دست واقعیت نجات بده" رو تا میزنم تا بعد،پس فردا روزی، اگه گذرم خورد بهش، لبخند بزنم! 0 0 راضیه هوشیار 1402/5/24 از کتاب: تقصیر شما نیست. اینطور بزرگ شدین که خیال کنین هرچی مال شما نیست باید لگدمالش کرد. افرا اگر هم تقصیری داشت در حد شما نبود که قضاوتش کنید. او اگر تقصیری داشت این بود که در خیال، امیدی برای خودش ساخته بود. هر دست بسته ای حق داره در تهِ تهِ ناامیدی به کمک رویاهاش خودشو از دست واقعیت نجات بده. تو امروز با کلمه ای که از کسی شنیدی منو هو کردی، فردا با کلمه ی دیگه ای سر می بُری! 0 12 محمدرضا آلما 1403/4/29 افرا افرا افرا خیلی خوب است. خیلی خوب است. وقتی نویسنده به داستان ورود میکند فقط یک معنی دارد. ما مسئول همهی زندگیمان هستیم. ما خودمان زندگیمان را میسازیم. و این شعار نیست. شاهکاریست از استاد بیضایی. 0 1