چستر کودک۴ تا ۷ سال چستر ملانی وات و 1 نفر دیگر 3.7 13 نفر | 7 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 19 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر نشرچشمه شابک 9786220100546 تعداد صفحات 36 تاریخ انتشار 1399/10/13 توضیحات کتاب چستر، مترجم زهرا چوپانکاره. داستان حیوانات کتاب کودک ادبیات داستانی جایزه ی بهترین کتاب نوجوان پنسیلوانیا ادبیات کانادا کتاب مصور داستان کمدی طنز ادبیات کودک و نوجوان دهه 2000 میلادی لیستهای مرتبط به چستر مریم علویان 1403/6/25 خواندهشدههای ۱۴۰۳ (۵)✅️ 100 کتاب کتابهای که در سال ۱۴۰۳ خواندهام👌 0 3 فاطمه ایزدپناه 1403/2/5 کتاب کودک 11 کتاب کتاب کودک 0 0 زینب سادات رضازاده 1402/7/6 لیست کتابهای که شخصیت کتاب زنده میشود ... 5 کتاب این کتاب ها جون میدهند برای خیال بافی با بچهها ، که وقتی ما خوابیم یا در خانه نیستیم این شخصیت ها از کتابها بیرون می آیند و دنبال ماجراجویی های میروند. حالا میشود خودمان هم دست بکار بشویم و فکر کنیم اگر فلان شخصیت کتاب بیرون بیاید به نظر تو چه اتفاقی میافتد ... 0 6 یادداشتها محبوبترین جدید ترین مریم علویان 1403/8/11 صفحههای اول کتاب مرا به یاد فلسطین انداخت! میزان جذابیت این کتاب را برای کودکان نمیدانم اما پایانش برای منی که ماجرا را با دید دیگری هم میدیدم از نظر نوع نگاه نویسنده بسیار قابل توجه بود. 0 0 زهرا زرینفر 1401/11/6 بامزه و خلاقانه بود. 0 0 زهرا توکلی 1402/2/4 نمیدانم مناسب چه سنی است طنز ماجرا را شاید بچههای بالای شش هفت ساله متوجه بشوند. داستان یک گربه بازیگوش که نمیگذارد نویسنده داستانش را تعریف کند. 0 0 زینب سادات رضازاده 1402/7/6 کتاب ایده جالبی دارد، شخصیت چستر یک ماژیک قرمز دارد و داستان را شروع میکند به عوض کردن . دعوای نویسنده و چستر خیلی خنده دار هست و میشود برای نوشتن داستان هم به فکر چستر شدن، افتاد که فکر کنیم چطوری کتاب های خودمان را عوض کنیم. 0 2 sajede 1403/1/11 آخرین دقایق سال ۴۰۲، کتاب کودک خوندم و خوشحالم. 0 0 سهیل خرسند 1401/9/21 سهیل کوچولو و داستانهای کودکان... خیلی خوشحالم که پس از مدتها، کودک درونم رو دوباره به سفر بردم. سفری به خونهی چستر و در نتیجه از دیدن نقاشیهاش کلی ذوق کردم. هر از چندگاهی، به این کتابها سر بزنید، دستی روشون بکشید، ورقشون بزنید و لذت ببرید. همهمون به این کتابها نیاز داریم، تا از هیاهوی این دنیا رها بشیم. 0 10 زهرا عشقی مُعز 1402/10/20 کتابی پر از طنز شیطنت آمیز. تصویرگری دوست داشتنی و دارای جزئیات. من که بزرگسال هستم، جاهایی از تعجب میزدم زیر خنده، چه برسه به بچهها که راحت تر میخندند. مطمئنم بچهها عاشقش میشوند و قاه قاه میخندند و از شیطنت های شخصیت کیفمیکنند. و کتاب میرود در فهرست کتاب های چندین بار خواندنی شان. 0 0