معرفی کتاب خرده ماه ها (خاطرات یک سال غذا خوردن در شانگهای) اثر نینا مینگیا پاولز مترجم الهام صیفی کار

خرده ماه ها (خاطرات یک سال غذا خوردن در شانگهای)

خرده ماه ها (خاطرات یک سال غذا خوردن در شانگهای)

4.0

1402/1/1

خرده ماه‌ها، دل‌نوشته‌هایی در مورد غذا و تعلق خاطر است. نینا مینگیا پاولز به ولینگتون، کوتا کینابالو و شانگهای سفر می‌کند و به کمک غذاهای خیابانی، ضیافت‌های خانوادگی و خوراکی‌های دوران کودکی‌اش می‌‌کوشد میراث چینی-مالزیایی خود را حفظ کند.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به خرده ماه ها (خاطرات یک سال غذا خوردن در شانگهای)

نمایش همه

لیست‌های مرتبط به خرده ماه ها (خاطرات یک سال غذا خوردن در شانگهای)

با سلام و
          با سلام و درود
این کتاب دل نوشته هایی در مورد غذا است اما نه صرفا غذا!
اول دوست دارم از ترجمه خوب کتاب تشکر کنم ؛ از خانم صیفی کار عزیز که ترجمه روان و خوبی را انجام دادند و تک تک غذا ها را با تلفظ فارسی و انگلیسی مشخص کردند.
تنها علتی که من یک ستاره کمتر دادم، به خاطر تصویر و دقیقتر، نبودن تصویر و عکس ها از غذا هاست؛ البته این مشکل با سرچ حل می شود و سرچ برای من اذیت کننده نبود.😊😊
خب برگردیم به داستان 😉
این کتاب ما به هیچ وجه کتاب دستورالعمل آشپزی نیست؛ نینای عزیز که به شانگهای اومده در طول چهار فصل برای ما  یه غذا و دسر را میگه و همزمان احساس خودش را و خاطرات دوران کودکی اش را بیان می کند و سعی می کند میراث چینی_مالزیایی خود را حفظ کند. و از این نظر اگر کتاب دلتنگی در فروشگاه اچ مارت را خوانده باشید، احساسات نینا را درک می کنید و حتی خود نینا هم به کتاب اچ مارت و میشل اشاره داشت.🫠
من به شخصه خودم از کتاب لذت بردم؛ قلم نینا به شدت زیبا و توصیف های او سرشار از احساسات بود؛ طوریکه بوی ادویه ها، روغن چیلی و پیازچه را از پشت صفحات حس می کردم و انگار خودم در حال هورت کشیدن و آشپزی بودم! 🙂
من دانستنی های زیادی را از کتاب نینا فهمیدم؛ از جشنواره قایق اژدها تا قوم هوئی(مسلمانان چین) ؛ از دسر موزی تا گای لن !
برای من اگر بخوام در یک جمله کتاب بگم این جمله بهترینه:
نقشه راهنمای غذایی برای سفری به شانگهای!
یعنی الان یه پیش‌زمینه دارم که اگر روزی شانگهای در مقابل چشمان من قرار گرفت[بعید میدونم البته😅]، چی بخورم و کجا برم که اون غذای خاص را بخورم!
در انتها اگر به چین و غذای چینی علاقه دارید، این کتاب حس اون غذا را باهاتون در میان می گذارد.
ممنون از توجه تون
پ.ن.: با کتاب و سرچ ها قطعا گرسنه می شوید😆😉پس موقع گرسنگی نخوانید.