یادداشت فهیمه حدیدی

فهیمه حدیدی

فهیمه حدیدی

1403/2/14 - 19:29

        اولین یادداشت و امتیاز برای کتاب خرده ماه ها؛
ساده و روان نوشته شده ، صفحه هایش بوی ادویه می دهد. غذاهای چینی را با رنگ و لعاب فوق العاده ای توصیف می کند و تمام کتاب در وصف غذا ، خرده فرهنگ ها و تعلق خاطری ست که با غذا خوردن ایجاد می شود. 

دلم می خواهد  یک نفر _ با قلمی لذیذ و کاربلد _ کتاب مشابهی درباره قیمه و قرمه بنویسد. جوجه کباب ، فسنجان عزیز و همه مزه های آشنای ذائقه ایرانی!

پ،ن: توصیف و فضاسازی کتاب آنقدر قوی بود که من را فن غذاهای آسیایی نکرده اما به خوردن یک وعده نودل وادار  کرد :)))
باز هم زنده باد ماکارونی با ته دیگ سیب زمینی ‌، آش رشته و غیره! ...
      
115

29

(0/1000)

نظرات

حنا دروی

حنا دروی

1404/1/28 - 23:52

دقیقا منم حس بوی ادویه داشتم، خیلی توصیفات خوب بود
1

1

فهیمه حدیدی

فهیمه حدیدی

1404/1/31 - 10:52

با جزئیات و سادگی توضیح داده بود.حتی بهتر از چیزی که واقعا هستن غذاهای آسیایی! 

0

choobin

choobin

6 روز پیش

کتاب میخواستم نویسنده شوم آشپز شدم تا حدی این حس رو در مورد غذاهای ایرانی منتقل می کنه.
4

1

فهیمه حدیدی

فهیمه حدیدی

6 روز پیش

[بعدتر از نوشتن این یادداشت و به طور اتفاقی در کتابخانه]خواندمش و موافقم 😍🫱🏻‍🫲🏼
ممنونم از معرفی✨️ 

1

choobin

choobin

6 روز پیش

عه چه جالب😍🥰😃آمیخته به بوی ادویه ها هم قشنگه نه به اندازه اونا یکی ولی ارزش خوندن داره تو کتاب‌های ایرانی
@fahime_hadidi 

1

فهیمه حدیدی

فهیمه حدیدی

5 روز پیش

به به 😍🫱🏻‍🫲🏼 جدید بودددد
متشکرم🥰
@choobinbook 

1