یادداشت فهیمه حدیدی
1403/2/14 - 19:29
اولین یادداشت و امتیاز برای کتاب خرده ماه ها؛
ساده و روان نوشته شده ، صفحه هایش بوی ادویه می دهد. غذاهای چینی را با رنگ و لعاب فوق العاده ای توصیف می کند و تمام کتاب در وصف غذا ، خرده فرهنگ ها و تعلق خاطری ست که با غذا خوردن ایجاد می شود.
دلم می خواهد یک نفر _ با قلمی لذیذ و کاربلد _ کتاب مشابهی درباره قیمه و قرمه بنویسد. جوجه کباب ، فسنجان عزیز و همه مزه های آشنای ذائقه ایرانی!
پ،ن: توصیف و فضاسازی کتاب آنقدر قوی بود که من را فن غذاهای آسیایی نکرده اما به خوردن یک وعده نودل وادار کرد :)))
باز هم زنده باد ماکارونی با ته دیگ سیب زمینی ، آش رشته و غیره! ...
(0/1000)
نظرات
6 روز پیش
کتاب میخواستم نویسنده شوم آشپز شدم تا حدی این حس رو در مورد غذاهای ایرانی منتقل می کنه.
4
1
6 روز پیش
[بعدتر از نوشتن این یادداشت و به طور اتفاقی در کتابخانه]خواندمش و موافقم 😍🫱🏻🫲🏼 ممنونم از معرفی✨️
1
6 روز پیش
عه چه جالب😍🥰😃آمیخته به بوی ادویه ها هم قشنگه نه به اندازه اونا یکی ولی ارزش خوندن داره تو کتابهای ایرانی @fahime_hadidi
1

فهیمه حدیدی
1404/1/31 - 10:52
0