یادداشت فهیمه حدیدی
1403/2/14
اولین یادداشت و امتیاز برای کتاب خرده ماه ها؛ ساده و روان نوشته شده ، صفحه هایش بوی ادویه می دهد. غذاهای چینی را با رنگ و لعاب فوق العاده ای توصیف می کند و تمام کتاب در وصف غذا ، خرده فرهنگ ها و تعلق خاطری ست که با غذا خوردن ایجاد می شود. دلم می خواهد یک نفر _ با قلمی لذیذ و کاربلد _ کتاب مشابهی درباره قیمه و قرمه بنویسد. جوجه کباب ، فسنجان عزیز و همه مزه های آشنای ذائقه ایرانی! پ،ن: توصیف و فضاسازی کتاب آنقدر قوی بود که من را فن غذاهای آسیایی نکرده اما به خوردن یک وعده نودل وادار کرد :))) باز هم زنده باد ماکارونی با ته دیگ سیب زمینی ، آش رشته و غیره! ...
(0/1000)
فهیمه حدیدی
1404/1/31
0