یادداشت فهیمه حدیدی

        اولین یادداشت و امتیاز برای کتاب خرده ماه ها؛
ساده و روان نوشته شده ، صفحه هایش بوی ادویه می دهد. غذاهای چینی را با رنگ و لعاب فوق العاده ای توصیف می کند و تمام کتاب در وصف غذا ، خرده فرهنگ ها و تعلق خاطری ست که با غذا خوردن ایجاد می شود. 

دلم می خواهد  یک نفر _ با قلمی لذیذ و کاربلد _ کتاب مشابهی درباره قیمه و قرمه بنویسد. جوجه کباب ، فسنجان عزیز و همه مزه های آشنای ذائقه ایرانی!

پ،ن: توصیف و فضاسازی کتاب آنقدر قوی بود که من را فن غذاهای آسیایی نکرده اما به خوردن یک وعده نودل وادار  کرد :)))
باز هم زنده باد ماکارونی با ته دیگ سیب زمینی ‌، آش رشته و غیره! ...
      
83

21

(0/1000)

نظرات

دقیقا منم حس بوی ادویه داشتم، خیلی توصیفات خوب بود
1

1

با جزئیات و سادگی توضیح داده بود.حتی بهتر از چیزی که واقعا هستن غذاهای آسیایی! 

0