امپراطوری طوفان ها نوجوانداستانیعلمی تخیلی امپراطوری طوفان ها سارا جی. ماس و 7 نفر دیگر 4.9 14 نفر | 5 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 30 خواهم خواند 9 خرید از کتابفروشیها ناشر باژ شابک 9786222190576 تعداد صفحات 368 تاریخ انتشار 1399/7/19 توضیحات کتاب امپراطوری طوفان ها، گردآورنده فاطمه آزادافراشته. ادبیات نوجوان دهه 2010 میلادی پرفروش های ایران کتاب ادبیات آمریکا کتاب نوجوان داستان عاشقانه ادبیات داستانی داستان ماجرایی پرفروش ترین های چاپ 99 داستان فانتزی لیستهای مرتبط به امپراطوری طوفان ها یلدا🦋 1403/8/11 best series I ever read ✨ 15 کتاب خوشحالم یه نفر این مجموعه رو بهم پیشنهاد کرد چون حالا من می تونم به بقیه پیشنهادش بدم.(◍•ᴗ•◍) 0 13 محدثه 1403/5/4 فانتزی های مورد علاقه 40 کتاب این ها بهترین های فانتزی از نظر منن، و مجموعه ای مثل سریر شیشه ای فانتزی بالایی داره و دربار خار ورز و شهر هلالی باهاش مرتبط هستن، و مجموعه آرتمیس فاول درباره یه پسر با مغز متفکر و ماجراهاش با پریانه، نیکولای هم دچار یه نفرین تو جنگ راوکا شده و دو جلد اخر گریشاورس و ادامه شش کلاغه که تقریبا همه میشناسن. پادشاه پریان و هری پاتر هم نیاز به معرفی ندارن. 0 1 Saina 1403/4/7 کتاب های مورد علاقه ی من... 24 کتاب برای من این کتابا با بقیه کتابام فرق دارن.... عاشقشونم. 2 14 rain•°~ 1403/4/31 لیستِ کتابایی که لیاقتشونه مشهورتر بشن:) 13 کتاب این کتاب ها واقعا در حقشون بی انصافی شده؛ این مجموعه ها حقشونه در همون حدی که قشنگن و زندگی هدیه میدن؛ شناخته بشن؛ نخوندنشون واقعا کم لطفیه نسبت به نویسنده و حتی خودتون که از همچین کتابای محشری گذشتین... 3 8 یادداشتها محبوبترین جدید ترین هلیاخانم 1403/6/15 پایان این جلد منو نابود کرد و واقعا باهاش اشک ریختم... کلا تو ابن جلد قضیه جنگ و بدبختیها خیلی جدیتر میشه خیلی خوشحالم که تو ابن جلد خبری از کیال نبود.( چقدر من از این بشر متنفرم ) و رابطه منان و ایلین واقعا جذاب و قشنگ بود. من سر این جلد به طور کامل تو کتاب غرق شدم امیدوارم شماهم لذت ببرین:) 0 2 Artemis 9 ساعت پیش با پایان این جلد بخشی از منم نابود شد و با غم شخصیت ها همراه شد.....این جلد واقعا قشنگ بود مخصوصا از بخش دوم به بعد پیچش داستان واقعا خلاقانه بود نمیگم غیرقابل پیش بینی اما واقعا قشنگ بود رابطه شخصیت ها باهم و اینکه هر بار نویسنده راهی پیدا میکنه که شخصیت ها کنار هم جمع شن منو به وجد میاره واقعا نویسنده خلاقه ....اما پایان جلد؟باید بگم شاهکار بود با اینکه غمگین بود اما واقعا خوب بودو حتی تو اون وضع نویسنده امید شخصیت ها رو به خوبی نشون داد 0 0 Tida 1402/7/2 داستان این مجموعه انقدر جذابه که من تاحالا انقدر کتاب تو فاصله زمانی کوتاه مدت نخونده بودم و ایکاش سارا جیماس دست از این بازی کثیف برداره. احساس میکنم بعد از ده جلد دیگه توان هیجان و داستانهای بیشتر رو ندارم. باید بین کتابهاش یه استراحتی به خودم بدم. 0 4 Bokitanik 1402/1/25 من حالا حالا ها تو شوک پایان این جلد میمونم... 0 19 Saina 1403/5/19 یک جلد دیگه هم از این مجموعه ی شاهکار به پایان رسید🥹❤️🔥 هر جلد از جلد بعد جذاب تر میشه...چی میتونم بگم جز اینکه چقدر خوشحالم که توی دنیای سریر شیشه ای غرق شدم؟ 1 8