گمشدهای در سیاهچاله گمشدهای در سیاهچاله دنبال کردن @sz_2008_xszx عضویتتیر 1403 17 دنبال شده 5 دنبال کننده کتابدوست(52 کتاب)0امتیاز دنبال کردن4یادداشت8امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 52 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 44 کتاب یادداشتها گمشدهای در سیاهچاله 1404/6/16 - 00:22 تاج دوقلوها کاترین وبر 3.9 204 از زیبایی این کتاب چیزی نمیتونم بگم واقعا همون وایبی رو بهم منتقل کرد که دوست داشتم واقعا خیلی کتاب قشنگ و زیبایی بود🙃 0 0 گمشدهای در سیاهچاله 1404/6/5 - 10:14 رقبای الهی ربکا راس 4.3 74 خیلی قشنگ بود مخصوصا آخرش ولی پایانش غیر منتظره بود و اصن توقع چنین جدایی رو نداشتم واقعا نمیتونم درک کنم که چرا نویسنده یهو چنین تصمیمی میگیره اونم چند صفه آخر کتاب با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0 گمشدهای در سیاهچاله 1404/4/19 - 14:12 بخش دی فریدا مک فادن 4.3 490 اون چنان که دربارش تعریف میکردن خوب نبود به عنوان یه کتاب ترسناک و جنایی معروف باید بهتر میبود جناییش هم اونقدر ترسناک نبود ولی کتاب خوبی بود شخصیتای خوبی داشت و توی کتاب توقع نداشتم بعضی از شخصیتاش بمیرن به عنوان سرگرمی کتاب خوبی بود 0 10 گمشدهای در سیاهچاله 1404/2/1 - 20:45 کشفم کن طاهره مافی 4.3 87 پیشنهادی که میتونم بدم این کتابو تو امتحانا نخونین اینقد این کتاب گیرایی داره که تمام فکر و ذکرتونو تا یه هفته درگیر میکنه بی نظیرههه 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها گمشدهای در سیاهچاله 1404/6/6 - 22:39 کتاب هایی به رنگ خون❤️.. 13 کتاب تصمیم گرفتم لیستی رو منتشر کنم دررابطه با رنگ جلد ها میگن کتابو نباید از روی جلدش قضاوت کرد. ولی این کتاب ها علاوه بر جلد قشنگشون یه دنیای جدید و خاص رو به همراه دارن... بعضی از این کتاب ها منو وارد یه دنیای حیرت آور کردن🙃✨️ 1 9 بریدههای کتاب گمشدهای در سیاهچاله 1404/6/5 - 10:21 رقبای الهی ربکا راس 4.3 74 صفحۀ 343 با خود اندیشید،حتی وقتی که انگار دنیا از حرکت ایستاده...که هر لحظه ممکنه از هم بپاشه...که هر لحظه شومه و آژیر خطر لحظه ای ساکت نمیشه...خوشحال بودن جرم نیست. 0 0 گمشدهای در سیاهچاله 1403/6/8 - 01:26 سایه های میان ما تریشیا لونسلر 3.9 84 صفحۀ 4 وقتی یک نفر چیزی ببیند که دیگران آن را می خواهند،او نیز آن را خواهد خواست. 0 4 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.