نظرها (30)
1404/5/19
1404/5/20
سلام و عرض ادب خدمت تیم خوب انتشارات باژ🌟 واقعاً کاراتون خیلی قشنگن و مورد علاقه خیلی از کتابخون ها به خصوص خودم😄🌸 فقط اگه بشه یه فکری به حال قیمتها هم بکنید عالی میشه. گاهی وقتا یکم بالاست و حیفه که همه نتونن از این کتابای خوبتون استفاده کنن. ممنون میشم اگه بشه یه جوری کمک کنید کتاب خوندن برای همه آسونتر بشه🎀
1404/5/20
سلام نرگس جان. انشالله بهزودی هم خرید قسطی راه میوفته هم نسخه الکترونیکی کتابها میاد.
1404/5/21
سلام خوب هستید؟ خسته نباشی من داخل برنامه های مجازی قیمت کتاب های پادشاه پریان و بقیه از نشر خودتونو پرسیدم متاسفانه خیلی خیلی گرونه به عنوان یک کتاب که جلد سخت هم نداره ولی ترجمه هاتون به شدت عالیه کاراوال هم ترجمه خودتونه دیگه؟درسته؟اگه درسته بگم واقعا عالیه اما میدونید چیزی که بیشتر از همه دنیا رو کم کتابخون کرده همین قیمت های بالاس میدونید یک کتابخون نوجوان بدش نمیاد برای کتاب خرج کنه اما این خانواده ها هستن که نمیزازن ولی با این وجود از نشر خوبتون سپاس گزارم. با تشکر از عوامل خوب نشر باژ.🌷
دیروز
میشه یه لیست از فانتزیهای قوی که عاشقانه رو به عنوان ساب پلات دارن یا اصلا ندارن هم منتشر کنید؟
دیروز
ولی پادشاه پریان رومنتزی نیست:( به اشتباه با عنوان رومنتزی مارکتینگ و معرفی میشه ولی در واقع رومنسش ساب پلاته و به اندازه فانتزی، بخش اصلی داستان نیست دقیقا هم همین باعث میشه یه سریا دوستش نداشته باشن چون به امید و دیدگاه یه فانتزی عاشقانه میرن جلو و بعد با یه فانتزی مواجه میشن که تمرکزش بیشتر روی سیاست و بقا و رشد کارکتر اصلیه به خاطر همین ممکنه ناامید یا زده بشن از کتاب، به هرحال من که عاشقشم💞
نشر باژ