پنج خوک کوچک عمومیداستان پنج خوک کوچک آگاتا کریستی و 1 نفر دیگر 4.0 10 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 2 خواندهام 22 خواهم خواند 9 خرید از کتابفروشیها ناشر موسسه نگارش الکترونیک کتاب شابک 9786008299264 تعداد صفحات 46 تاریخ انتشار 1395/12/18 نسخههای دیگر نشر هرمس توضیحات کتاب پنج خوک کوچک، مترجم سپیده حبیبی. ماجراهای هرکول پوآرو داستان معمایی دهه 1940 میلادی ادبیات داستانی ادبیات انگلیس داستان جنایی داستان تریلر یادداشت ها محبوبترین جدید ترین یاسمن 1403/5/2 خیلی عالی بود 🥲 حتی قاتلم خفن و دوست داشتنی بود! 0 6 ماه آسمان 🇵🇸 1402/9/2 نوع روایت کتاب بسیار جالب بود.یک اتفاق در گذشته بار ها توسط افراد حاضر تعریف میشه (البته این تکرار گاهی حوصله سر بر هست)اما به طور کلی در هر بار اطلاعات جدید دستگیر آقای پوآرو میشه و در نهایت کتاب خواننده را آرام آرام به سمت قاتل سوق میده و ضربه ی ناگهانی را وارد میکنه.در حالی که مطمئن بودم قاتل را پیدا کردم دیدم باز هم کریستی غافلگیرم کرده. 3 18 مانی فارسی 1403/7/1 یه پوآروی جذاب دیگه، یا بهتره بگیم کلی پوآرو، از اول تا آخر داستان حضور زیادی داره، قلم روون و گیرا مثل همیشه اما فقط یه چیز که شاید خسته کننده شه بعضا نقل یک واقعه به زبان آدمهای مختلفه! هم اینکه تونستم قاتل رو پیدا کنم، برای اولین بار. :) [بعد از ده کتاب گمونم. پیرنگ و خط داستانی جذابی داشت و پوآرو خیلی حرفهای ما رو به ۱۶ سال قبل میبره، قتلی که در آخر ما رو خیلی شگفتزده میکنه، جوری که گذاشتن زمین کتاب در نتیجهگیریهای پوآرو سخت و غیرممکن میشه. اگر قصد خوندنش دارید بهش فرصت بدید، کم کم با شخصیتها آشنا میشید و وقتی که دیگه همشون رو شناختید پوآرو میاد براتون کل کار رو جوری جمع میکنه که هر خط میگی «پشمام!». تا اینجا که اومدیم بذارید یه پوآرو هم براتون نقل کنم: «گوش کنید. موقعی دارید دست از مبارزه میکشید که از هر موقع دیگری برای مبارزه باارزشتر است.» [امیدوارم زود تسلیم اتفاقات سخت زندگیتون نشید! ——— [اگر دوست دارین بیشتر از کتابایی که میخونم ببینید تلگرام میتونید به نشونی @ReadByMani دنبالم کنید. 0 0 شخصی از خانواده هلمز 1402/7/7 داستان زیبایی داشت ولی قابل حدس بود 0 5