پنج خوک کوچک عمومیداستان پنج خوک کوچک آگاتا کریستی و 1 نفر دیگر 4.0 10 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 2 خواندهام 22 خواهم خواند 9 خرید از کتابفروشیها ناشر هرمس شابک 9789643636920 تعداد صفحات 286 تاریخ انتشار 1399/5/8 نسخههای دیگر نشر موسسه نگارش الکترونیک کتاب توضیحات کتاب پنج خوک کوچک، مترجم محمدعلی ایزدی. داستان جنایی داستان معمایی ادبیات داستانی دهه 1940 میلادی ماجراهای هرکول پوآرو داستان تریلر ادبیات انگلیس لیستهای مرتبط به پنج خوک کوچک ماه آسمان 🇵🇸 ملکه ی جنایت:آگاتا کریستی 31 کتاب ویرایش،با تشکر ازAmaryllis@ لیست تمام آثار آگاتا کریستی. جالبه بدونید خانم کریستی آثار عاشقانه هم نوشته که البته با نام مستعار چاپشون کرده... تعدادی را خودمخوندم که توضیح مختصری دارن بقیه را نخوندم و صرفا نام انگلیسی اثر و ترجمه ی فارسی اش را نوشتم.تعدادی هم داستان کوتاه هستند که باز هم قید شده.کریستی یک کتاب هم به نام دریاسالار شناور داره که با همکاری انجمن کاراگاهان نوشته. اثار عاشقانه کریستی با نام مری وستمکوت، که احتمالا ترجمه هم ازشون پیدا نکنید.چون چندان مورد توجه خوانندگان نبودن.. ۱.نان غول پیکر ۲.پرتره ی نا تمام ۳.غایب در بهار ۴.گل رز و درخت سرخدار ۵.دخترِ دختر ۶.زحمت اما صرفا برای عاشقان دنیای جنایت، ۱.ماجرای اسرا امیز در استایلز ۲.دشمن مخفی(دشمن پنهان) ۳.قتل در زمین گلف ۴.مردی در لباس قهوه ای ۵.راز دودکش ها(قضیه ی نامه های عاشقانه) ۶.قتل راجر اکروید،یکی از متفاوت ترین اثار کریستی. ۷.چهار بزرگ(چهارغول بزرگ) ۸.راز قطار آبی ۹.راز هفت ساعت ۱۰.قتل در خانه ی کشیش،اولین حضور خانم مارپل. ۱۱.راز سیتافورد ۱۲.خطر در خانه ی آخر ۱۳.لرد اجورد میمیرد ۱۴.قتل در قطار سریع و السیر شرق،بهترین اثری که تا به حال خوانده ام. ۱۵.چرا از اوانز نپرسیدند ۱۶.تراژدی در سه پرده ۱۷.مرگدر میان ابرها ۱۸. قتلهای A.B.C(قتل های الفبایی) ۱۹.قتل در بین النهرین ۲۰.ورق ها روی میز(شیطان به قتل میرسد) ۲۱.شاهد خاموش ۲۲.کریسمس پوآرو(جنایت در کریسمس) ۲۳.ملاقات با مرگ ۲۴.و آنگاه هیچکس نماند(ده بچه ی زنگی) ۲۵.سرو غمگین ۲۶.یک،دو،سگک کفش من(جنایت های میهن پرستانه) ۲۷.شیطان زیرآفتاب(شرارتی زیر آفتاب) ۲۸.ان یا ام؟ ۲۹.جسدی در کتابخانه ۳۰.پنج خوککوچک،بازخوانی یکجنایت قدیمی توسط هرکول پوآرو ۳۱.انگشت متحرک(دست پنهان) ۳۲.به سمت صفر(به طرف صفر) ۳۳.جنایت خفته،بازخوانی یک جنایت قدیمی با حضور خانم مارپل ۳۴.اعلام یک قتل ۳۵.گناه مضاعف«داستان کوتاه» ۳۶.مرگ در پایان میآید(و سرانجام مرگ) ۳۷.حفره(قتل در تعطیلات) ۳۸.سیانور درخشان(نوشابه با سیانور) ۳۹.سگ شکاری مرگ(شاهدی برای دادگاه) ۴۰.اقای کوئین مرموز«داستان کوتاه» ۴۱.آینه ی سرتاسر ترک برداشته ۴۲.فیل ها به یاد میآورند ۴۳.به بغداد آمدند ۴۴.موج سواری ۴۵.گربه ای در میان کبوتران(گرگ در لباس میش) ۴۶.مرگ بر روی نیل ۴۷.جیبی پر از چاودار ۴۸.مقصد نا معلوم ۴۹.در هتل برترام ۵۰.شب بی پایان ۵۱.حماقت مرد مرده(شکار قاتل) ۵۲.ماجرا های پارکر پاین(خانه ای در شیراز)«داستان کوتاه» شامل ۱۲ داستان کوتاه با حضور شخصیت پارکر پاین. ۵۳.تله موش«نمایشنامه» ۵۴.نخستین پرونده های پوارو«داستان کوتاه» ۵۵.مصیبت بیگناهی ۵۶.دختر سوم ۵۷.معمای کارائیب ۵۸.سوزش سر انگشتان ۵۹.سیزده معما«داستان کوتاه» ۶۰.خانه ی کج(خانه ی وارونه) ۶۱.مرگخانم مکگینتی ۶۲.پس از تشییع جنازه ۶۳.چشم بندی ۶۴.قتل در مجتمع مسکونی(جنایت در شب آتش بازی)«داستان کوتاه»،شامل سه داستان از پوآرو ۶۵.هیکوری دیکوری داک(قتل در خوابگاه دانشجویی) ۶۷.الهه ی انتقام ۶۸.پرده ۶۹.تحقیقات پوآور«داستان کوتاه» ۷۰.اسب رنگ پریده(مرکب مرگ) ۷۱.ساعت ها ۷۲.جشن هالووین ۷۳.مسافری به فرانکفورت ۷۴.پوستر سرنوشت(دروازه ی سرنوشت) ۷۵.قطار ۴:۵۰ پدینگتون ۷۶.شرکا در جنایت(شرکای جرم)«داستان کوتاه» ۷۷.رمز و راز لیسترودیل(اواز قو)«داستان کوتاه» ۷۸.مشکل در خلیج پولنسا«داستان کوتاه» ۷۹.روشنایی ماندگار«داستان کوتاه» ۸۰.دوازده خان هرکول«داستان کوتاه» ۸۱.ماجرای پودینگ کریسمس(رویا)«داستان کوتاه» ۸۲.سه موش کور«داستان کوتاه» ۸۳.راز رگاتا(راز مسابقه ی قایق رانی)«داستان کوتاه» ۸۴.پرونده اخر خانم مارپل«داستان کوتاه» ۸۵.قتل آسان است و پایان ضمیمه ی کتاب ها باشه برای بعد... 29 105 شادی حسینی شاهکار های ملکه ی جنایت 49 کتاب آگاتا کریستی نویسنده ای که شاید خیلی از ما ها خودش را به جا نیاوریم اما پوآرو و مارپلش را به خوبی میشناسیم وی نویسنده مشهور انگلیسی و خالق داستانهای جنایی و ادبیات کارآگاهی بود. کریستی، نویسندهای بود که کتابهایش بیشترین ترجمه را به زبانهای مختلف دنیا داشتهاست. #راهنما: از کتاب (یک) تا کتاب (بیست و چهار) لیست #رمان های پوآرو کتاب های زیر هم کتاب های مربوط به هر قسمت بود که در بهخوان پیدا نکردم یا اصلا در ایران به چاپ نرسیده 👇👇 قتل به ترتیب الفبا موج سوار حماقت مرد مرده کریسمس هرکول پوآرو از کتاب (بیست و پنج ) تا کتاب (سی و نه)#مجموعه داستانها قتل در مجتمع مسکونی سپس هیچکدام باقی نماندند راز سیتا فورد دشمن مخفی روشنایی ماندگار و داستان های دیگر از کتاب( چهل ) تا کتاب (چهل و نه) #رمان های خانم مارپل انگشت متحرک فرشته ی انتقام هه 5 113 محمدامین طاهری آگاتا کرستی همراه با موسیو پوآرو 37 کتاب کتاب هایی که در آن هرکول پوآرو نقش آفرینی کرده پ پرده (رمان) پس از تشییع جنازه پنج خوک کوچک ت تابوت بسته (رمان) تحقیقات پوآرو تراژدی در سه پرده ج جشن هالووین چ چهار قدرت بزرگ (رمان) ح حماقت مرد مرده خ خطر در خانه آخر د دختر سوم ر راز قطار آبی س ساعتها (رمان آگاتا کریستی) سرو غمگین سوزش سرانگشتان ش شاهد خاموش شیطان زیر آفتاب ف فیلها به یاد میآورند ق قتل به ترتیب الفبا قتل در بینالنهرین قتل در تعطیلات قتل در خوابگاه دانشجویی قتل در زمین گلف قتل در قطار سریعالسیر شرق قتل در مجتمع مسکونی قتل راجر آکروید قتلهای تکنگاره ک کریسمس هرکول پوآرو گ گربهای میان کبوتران گناه مضاعف و داستانهای دیگر ل لرد اجور میمیرد م ماجرای اسرارآمیز در استایلز ماجرای پودینگ کریسمس مردی با لباس قهوهای مرگ بر روی نیل مرگ خانم مکگینتی مرگ در میان ابرها ملاقات با مرگ موجسواری (رمان) ن نخستین پروندههای پوآرو و ورقها روی میز ی یک، دو، سگک کفش من 3 13 mahsa bgbn هرکول پوآرو 🕵🏻♂️🍵 (به ترتیب) 38 کتاب هی امروز فردا کردم تا شاید یک نفر زحمت این لیست چغر بد بدن رو بکشه💔 و نهایتا خود خداوندگار لیستهای منظم و نامنظم دست به کار شد. 💪🏿 کتابهای کارآگاه پوآرو از نشر هرمس رو به ترتیب اصلیشون براتون چیدم. طرح جلدهاشونم آپدیت کردم. باقی نشرها رو هم بعدا اضافه میکنم. 🫠 به زودی باقی کتابهای کارآگاهی و غیرکارآگاهی آگاتا کریستی رو هم میذارم. اگر کتابی از پوآرو جا مونده، حتما بهم بگین. 💖 47 145 یاسمن آگاتا کریستی 36 کتاب کتاب های آگاتا کریستی که تا به حال خوندم 3 11 یادداشت ها محبوبترین جدید ترین یاسمن 1403/5/2 خیلی عالی بود 🥲 حتی قاتلم خفن و دوست داشتنی بود! 0 6 ماه آسمان 🇵🇸 1402/9/2 نوع روایت کتاب بسیار جالب بود.یک اتفاق در گذشته بار ها توسط افراد حاضر تعریف میشه (البته این تکرار گاهی حوصله سر بر هست)اما به طور کلی در هر بار اطلاعات جدید دستگیر آقای پوآرو میشه و در نهایت کتاب خواننده را آرام آرام به سمت قاتل سوق میده و ضربه ی ناگهانی را وارد میکنه.در حالی که مطمئن بودم قاتل را پیدا کردم دیدم باز هم کریستی غافلگیرم کرده. 3 18 مانی فارسی 1403/7/1 یه پوآروی جذاب دیگه، یا بهتره بگیم کلی پوآرو، از اول تا آخر داستان حضور زیادی داره، قلم روون و گیرا مثل همیشه اما فقط یه چیز که شاید خسته کننده شه بعضا نقل یک واقعه به زبان آدمهای مختلفه! هم اینکه تونستم قاتل رو پیدا کنم، برای اولین بار. :) [بعد از ده کتاب گمونم. پیرنگ و خط داستانی جذابی داشت و پوآرو خیلی حرفهای ما رو به ۱۶ سال قبل میبره، قتلی که در آخر ما رو خیلی شگفتزده میکنه، جوری که گذاشتن زمین کتاب در نتیجهگیریهای پوآرو سخت و غیرممکن میشه. اگر قصد خوندنش دارید بهش فرصت بدید، کم کم با شخصیتها آشنا میشید و وقتی که دیگه همشون رو شناختید پوآرو میاد براتون کل کار رو جوری جمع میکنه که هر خط میگی «پشمام!». تا اینجا که اومدیم بذارید یه پوآرو هم براتون نقل کنم: «گوش کنید. موقعی دارید دست از مبارزه میکشید که از هر موقع دیگری برای مبارزه باارزشتر است.» [امیدوارم زود تسلیم اتفاقات سخت زندگیتون نشید! ——— [اگر دوست دارین بیشتر از کتابایی که میخونم ببینید تلگرام میتونید به نشونی @ReadByMani دنبالم کنید. 0 0 شخصی از خانواده هلمز 1402/7/7 داستان زیبایی داشت ولی قابل حدس بود 0 5