من دیگر ما من دیگر ما محسن عباسی ولدی 4.7 59 نفر | 19 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 15 خواندهام 137 خواهم خواند 39 ناشر آیین فطرت شابک 9786009566570 تعداد صفحات 1,266 تاریخ انتشار 1396/1/2 توضیحات کتاب من دیگر ما، نویسنده محسن عباسی ولدی. لیستهای مرتبط به من دیگر ما محدثه سادات نبی یان 1403/9/17 تربیت کودک 4 کتاب کتاب هایی که به والدین و مربی، کلید می دهند. 0 3 فائزه بانو 1403/8/30 چالش ۳۲ حرف ۳۲ کتاب 32 کتاب 📚به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی📚 چالش ۳۲ حرف، ۳۲ كتاب تو اين چالش بايد از هرحرف الفباى فارسى، اسم يك كتابى كه خونديم رو بنويسم. يعنى بايد اسم اون كتاب، با اون حرف شروع بشه. وقتی این چالش رو دیدم هم برام جذاب و هیجان انگیز بود و هم با خودم فکر کردم کار خیلی سختیه. چون بعضی از حروف خیلی کم استفاده هستند، دیگه چه برسه اسم کتاب بخوای باهاشون پیدا کنی. ولی باز چون من کلا خیلی عاشق این مدل چالش ها هستم، گفتم بذار لیست کتابایی که خوندم رو چک کنم ببینم از چندتا حروف تا حالا کتاب خوندم. وقتی دیدم تقریبا از بیشتر دو سوم از حروف الفبا کتاب خونده بودم بیشتر مشتاق به شرکت توی چالش شدم. بعد رفتم سراغ لیست کتابایی که دوست داشتم در آینده بخونم. هم لیست "بهخوان" رو چک کردم و هم لیست "کست باکس" رو. و خیلی جالب بود که تقریبا بیشتر حروف باقیمونده رو توی این دوتا لیستم داشتم. و فقط سه تا حرف بود که براشون کتابی پیدا نکردم. و اون سه تا حرف انواع دیگه حرف "ز" بودن😐😐 یعنی "ذ" ، "ض" و "ظ". واقعا چرا ما باید این همه "ز" داشته باشیم؟🥴 خلاصه بالاخره کتابای مربوطه رو هم پیدا کردم و لیستم رو تکمیل کردم😁 👈و لیست کتابهای چالش من👉 آ: آبنبات هل دار ب: بینوایان پ: پنج زبان عشق ت: تئوری انتخاب ث: ثروتمندترین مرد بابل ج: جین ایر چ: چشم هایش ح: حجره پریا خ: خاطرات سفیر د: دا ذ: ذهن زیبا ر: راهنمای کامل تربیت کودک ز: زنان کوچک ژ: ژنرال در هزار تویِ خود س: سینوهه ش: شیرین ص: صبحانه در تیفانی ض: ضیافت ط: طعم شیرین خدا ظ: ظلمت آشکار ع: عقاب های تپه شصت غ: غواص ها بوی نعنا میدهند ف: فرزندان ایرانیم ق: قورباغه ات را قورت بده ک: کشتی پهلو گرفته گ: گردان قاطرچی ها ل: لم یزرع م: من دیگر ما ن: نجواگر و: والدین سمی ه: هنر ظریف بیخیالی ی: یاسمین 2 1 ناجه نوروزی 1403/6/20 کتابهای تربیتی که خوندم و دوست داشتم 21 کتاب متن روان ، صفحه آرایی جذاب و بیان ساده میتونه کمک کنه ارتباط خوبی با این کتاب ها بگیرید 0 13 ح. زارعی 1403/2/4 کتاب های ۱۴۰۲ 32 کتاب 😇 0 8 یادداشتها محبوبترین جدید ترین باران هاشمی 1403/3/23 برای منی که تازه مادر شدم و اتفاقا فرزند دختر هم دارم، کتاب خیلی خوبی بود. یه حس آرامشی داد بهم، مخصوصا با حدیثی که از پیامبر صلی الله علیه و آله داخلش روایت شده بود و توضیحات مربوط اون. من حالم با مادری کردن خوب بود، اما ته دلم از اینکه شاغل بودن و ادامهی تحصیل دادن رو به خاطر مادری کردن کنار گذاشته بودم، یه کم ناراضی بودم؛ اما بعد خوندن این کتاب آرومتر و شادترم! 🙂 2 12 فاطمه پیوندی 1402/5/21 مقایسه دو تفکر فمنیستی و تفکر اسلامی درباره زنان برای من جالب بود. نادیده گرفتن اهمیت نقش مادری در جامعه امروز یکی از تلخ ترین واقعیت های موجود ماست. 1 15 محبوبه نجفی 1403/9/22 عالی بود 0 0 عارفه سامی 🧕🏻💍 1403/6/30 حرف آخر کتاب، حق مطلب رو ادا کرد... کتاب خیلی خیلی جالب، با مصداق ها و مستندات مختلف که کاملا موضوع را روشن و تفهیم میکرد. واقعا برای هر زن خواندن این کتابه واجبه... ✨️ خدایا از «مادر شدن» به «مادری کردن» پناه میبرم. ✨️پروردگارا لیاقت «مادری کردن» رو به من عطا کن. 0 9 زهرا رستاد 1401/11/3 برای تغییر دیدگاهتون نسبت به مادری کردن حتما مطالعه کنید.. بخونیم تا بفهمیم چه کوتاهی در حق مادران و مادری کرده ایم.. 0 19 زینب سادات حسینی 1401/10/12 این کتاب نگاه انسان را به مادری کردن تغییر میدهد، خواندن این کتاب را به همه کسانی که مادر هستند یا میخواهند در آینده مادر شوند توصیه میکنم. 0 30 پرستو صاد 1403/1/13 فعلا جلد اول رو خوندم ، نظر خاصی ندارم امیدوارم جلد های بعدی بهتر باشه 0 1 زهرا حیدری 1403/5/1 کتاب خوبی بود. 0 1 mahnaz 1403/2/22 عالیه، به ما مادر پدرها یاد میده رفتار بچه ها از خود ما نشات میگیره 0 2 فاطمه سادات موسوی 1403/7/8 «حال مادری خوب نیست» اگر میخوایم حال جامعه خوب بشه باید حال مادری خوب بشه. ای کاش تمام زنان و دختران ما کتاب رو بخونن تا دوباره برگردن به فطرت شون و حالشون خوب بشه. کتاب های آقای عباسی ولدی بسیار عالی و روان هستند مخصوصا مجموعه من دیگر ما من که با این کتاب هم حس ترس، هم ارزشمندی، هم حس مسئولیت بیشتری رو احساس کردم. خلاصه که کتاب های عالی ای هستند حتما بخونید. 0 3 مریم سلطانیان 1402/4/29 الحمدلله که در دوره چله مادری شرکت و با این کتاب آشنا شدم 0 3 جوان 1402/8/19 تو این کتاب آقای عباس ولدی از مادری نوشته... مادریای که داره در حقش ظلم میشه و با ترفندهای مختلف به حاشیه رانده میشه. از تقدس مادری گفته، از اینکه دنیای غرب به دنبال از بین بردن این تقدس هست. از اینکه چقدر نیازه ما هم خودمون بفهمیم مادری باارزشه و هم به بقیه یاد بدیم که مادری و تربیت فرزند چقدر موضوع مهم و تاثیرگذاریه... 0 7 الف. موسوی 1402/11/22 بانو جان، جای تو در اوج آسمانهاست به کمتر از آن راضی نباش. 0 5 کتابفروشِ کتابدوست🏕️📎📍 1403/3/23 کتاب عااااالی ای بود همراه با دوره چله مادری خونده بشه بسیار در تغییر دیدگاه موثره. 2 8 نرگس سادات ژیان اخوان 1403/8/7 خواندن این کتاب برای هر فردی واجبه! 0 1 معصومه باقری 1402/6/11 کتاب بسیار خوبی ست برای کسانی که بین دو راهی مادری و شاغلی قرار گرفتن و به شدت توصیه میشه به مادرانی که تحصیلات دانشگاهی دارن و از اینکه شغلی ندارن حس بیهودگی میکنن . برای کسانی که جمله (این همه درس خوندی ولی حیف شدی) رو زیاد از بقیه شنیدن 😊 0 4 کوثردشتی 1402/8/8 من در دوره چله مادری با این کتاب همراه شدم. این کتاب واقعیتهایی را درباره همسری و مادری برای ما شرح میدهد که انگار کسی به این صراحت، به آن ورود نکرده است. البته بنظرم باید بدون دیدگاه نقادانه و بدون قضاوت پای مطالب کتاب نشست تا بُن حرف را دریافت کرد. (باتوجه به اینکه اکثر خانمها، کم و بیش تحت تاثیر ایدئولوژیهای جریانات فمینیستی هستند.) با شروع به خواندن این کتاب، دیدگاهم به جایگاهی که بعنوان همسر دارم تغییر کرد و بعد از این، به این جایگاه و روزی مادربودنم افتخار خواهم کرد. 0 6 زهرا رضائی 1402/8/9 در مورد این کتاب هر چه بگویم کم گفته ام کتابی نایاب و کم یاب در مورد مادری و زنانگی! در دنیایی که مادر بودن و زن بودن تغییر ماهیت و هویت داده و ما دیگر زن را نمیشناسیم. در همین راستا پیشنهاد میکنم چله مادری مجموعه آیین فطرت را شرکت کنید:) 0 2 مستَعین🌱 1403/7/23 عالی بود واقعا آقای عباسی ولدی از معدود نویسنده های قوی توی سبک زندگی اسلامی هستن✨ 0 3