دوباره فکر کن عمومیخودیاریتوسعه فردی دوباره فکر کن آدام گرانت و 2 نفر دیگر 4.1 19 نفر | 6 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 14 خواندهام 36 خواهم خواند 52 خرید از کتابفروشیها ناشر مات شابک 9786227859058 تعداد صفحات 72 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب دوباره فکر کن، مترجم نسترن خدیو. پرفروشترین کتابهای خودیاری آمازون خودیاری یادداشتها محبوبترین جدید ترین بهنام سهرابی 1402/2/18 قسمتی از کتاب <<دوباره فکر کن>> آدام گرنت 0 0 مبیناحبیبی 1402/4/3 دوباره فکر کردن یعنی بازاندیشی کردن، بازاندیشی درباره حرف هامون،نوع یادگیری مون و همه ی کارهایی که در زندگی مشغول انجام دادنشون هستیم. ایجاد فرهنگ بازاندیشی در محیط کار،تاثیرات عمیقی بر تصمیم ها داره،باعث تشویق کارمندان برای اظهار نظر آزادانه میشه و امنیت روانی و حس احترام متقابل رو بوجود میاره. 0 8 برهان افروزی 1402/6/18 عالی بود، حتما دوباره میخونمش. 0 0 آروشا دهقان 1402/1/7 یادتونه سال پیشدانشگاهی (البته واسه ما که پیر شدیم! جدیدها دوازدهم دارن) بهمون میگفتن وقتی یک تست رو میزنی دیگه جوابش رو عوض نکن. هی بهش گیر نده. هی دوباره نخونش. هی بهش فکر نکن وگرنه جوابهای درستت رو نادرست میکنی؟! این کتاب دقیقا داره برعکس همین رو میگه. بله! آدام گرنت اعتقاد داره که دنیا به سرعت در حال تغییره و ما هم باید تغییر کنیم. نمیشه یک تصمیم بگیریم یا حرفی بزنیم و تا ابد روش بمونیم. باید در باورهامون بازنگری کنیم؛ هر لحظه. جایی از کتاب نوشته: «باورهای من نه مجموعهای متناهی با پایان قطعی، که یک پروسهی جاری است.» این جمله (و کل کتاب) بیش از هر چیزی من رو یاد کسانی انداخت که در هر بحثی، فارغ از هر چیز، فقط برای پیروزی تلاش میکنن. نه برای طرف مقابل استدلال قانع کننده میارن و نه خودشون در باورهاشون تجدید نظر میکنند. نویسنده میگه عقاید به روز نشده درست مثل اینه که یک نفر هنوز از نسخههای اولیهی ویندوز استفاده کنه. باورهای ما در هر دورهای مربوط به همون دوره است و هیچ چیز مطلقا درستی وجود نداره. دربارهی ساختار کتاب: موضوع کتاب جدید و دور از ذهن نیست اما به نظرم لازمه که خونده بشه. همهی ما میدونیم که باید در باورهامون اندیشه و تدبر کنیم اما چند نفرمون واقعا این کار رو انجام میدیم؟! بد نیست اگر با این کتاب تلنگری به خودمون بزنیم. یک سوم ابتدایی خیلی خوبه ولی از یک جایی به بعد کمی خسته کننده میشه چون تکرار حرفهای همون یک سوم آغازینه. کتابیه که میشه خیلی از جاهاش رو روزنامهوار خوند. دلیل دو ستارهای هم که کم کردم همینه. البته که اکثر کتابهای خودیاری همین شکلی هستند؛ ترکیبی از مطالب بدیهی، اندکی نکتهی جدیدِ تلنگرزننده، تکرار همون قبلیها. 0 19 فرزانه علیزاده 1402/5/30 بهترین خلاصه کتاب همونه که پشت جلد کتاب نوشته شده. تجدید نظر مجموعه از مهارت ها و البته نوعی طرز فکر است. هم اکنون خیلی از ابزارهای ذهنی موردنیازمان را در اختیار داریم. فقط باید یادمان باشد که هر از چندگاهی با بیرون اوردن آنها از قفسه، گرد و غبار رویشان را پاک کنیم. به نظرم حتما مطالعه کنید. تجدید نظر در حوزه ی شخصی و بین فردی و جمعی و خیلی خوب باز میکنه و در انتهای کتاب با عنوان اقدامات تاثیر گذار، 30 توصیه ی عملیاتی برای بهبود مهارت های تجدید نظر را مطرح می کند که یک جمع بندی فوق العاده خوبی از کل مطالب کتاب است. و در روند کتاب هم از مثال ها و نمونه موردی های خیلی خوبی استفاده کرده که کمک کننده هستند. 6 22 سیدمهدی حسینی 1403/6/23 موضوع مهمی بود ولی تعداد نکات جدید آن برایم کم بود. البته که همان نکات کم نیز حائز اهمیت بودند و یادآوری باقی نکات نیز بااهمیت است. در مجموع از مطالعه ی کتاب راضی هستم و به وقتی که برایش صرف کردم بسیار می ارزید. دلیل سه ستاره دادن نه کم اهمیتی کتاب (که بسیار پراهمیت بود) بلکه تکراری بودن برخی از نوشته هایش برایم بود. مطالعه ی آن را برای کسانی که با اطمینان نسبت به مسائل مختلف اظهار نظر می کنند و نیز کسانی که فکر می کنند انسانی که 10 سال پیش حرفی را زده ، الان هم باید همان حرف را بزند بسیار توصیه میکنم پیروز باشید 0 0