یادداشت dream.m
آیا درباره اثر دانینگ کروگر شنیده اید؟ آیا درباره روش معرفی خود در مصاحبه های شغلی تردید دارید؟ آیا از آن دسته افراد هستید که بعد از تصمیم گیری اولیه، بدون توجه به پیامد های بعدی، و به طور متعصب به آن پایبند اند؟  آیا نمی توانید هیچ نوع انتقاد حتی از نوع سازنده را تحمل کنید؟  آیا آنقدر روی روش ثابت انجام کارها اصرار دارید که حتی زمانی که راه دیگر و اغلب بهتری هم پیدا می شود آن را نادیده میگیرید؟  آیا از بحث کردن در مورد مسائل با کسانی که نظرات موافق و همسو با شما را ندارند امتناع می کنید؟ این مسائل و بسیاری مسائل دیگر در "دوباره فکر کن " مورد بحث قرار گرفته اند.  آدام گرانت، روانشناس سازمانی مشهور، در این کتاب، علم پشت تغییر ذهن شما و ساز و کار متقاعد کردن دیگران برای تغییر ذهنیت را بررسی کرده و سوگیری ها و مفروضاتی را که شما را در تصمیم گیری های تان هدایت می کنند معرفی می کند. او با استفاده از نمونه هایی مانند نابودی بلک بری و موفقیت آیفون، موفقیت برادران رایت و مثال معروف آتش نشان ها، نشان می دهد که چگونه ایجاد ذهنیت مبتنی بر کنجکاوی مادام العمر و ذهنیت پذیرش تغییر ، در افراد و سازمان ها تضمین کننده موفقیت بوده و اینکه چطور اشتباه کردن های مکرر می تواند به نوعی تجربی روش یادگیری باشد. این کتاب در سه بخش اصلی نوشته شده است. بخش اول کتاب درباره باز کردن ذهن شما و به معنای واقعی کلمه "فکر مجدد" است.  بخش دوم کتاب به بررسی راههایی میپردازد که می تواند دیگران را تشویق کند تا دوباره فکر یا با شما موافقت کنند.  بخش سوم در مورد این است که چگونه میتوان جوامعی از یادگیرندگان مادام العمر و پایدار بوجود آورد.  ...... اگرچه آقای گرانت این کتاب را برای صاحبان کسب و کارها و مدیران مشاغل نوشته است، اما مطالب و آموزه های ارائه شده در آن می تواند برای هر فردی که با مسائل ذکر شده دست به گریبان است نیز بسیار مفید و عملی باشد. ....... این هم از کتاب هایی بود که دکتر آذرخش مکری معرفی کردن. بخصوص روی اثر دانینگ کروگر تاکید زیاد داشتن. فایل قاچاقی کتاب هم موجود نمی باشد. من از نوار گوش دادم.