فرزانه علیزاده

فرزانه علیزاده

@farzanealizade

77 دنبال شده

83 دنبال کننده

                سفیر کتاب بوکزیستو📚
              

یادداشت‌ها

7

13

2

        در "اثر مرکب"، دارن هاردی مفهوم "اثر مرکب" را مطرح می‌کند که به معنای تأثیر قابل توجه و مثبتی است که از ترکیب کوچکترین تغییرات و اقدامات مداوم برروی خود و زندگی‌مان برای رسیدن به هدف‌ها و خواسته‌هایمان به وجود می‌آید.
 نویسنده بیان می‌کند که برای دستیابی به تغییرات قابل توجه در زندگی‌مان، باید از اصولی مثل پرورش عادت‌های موثر، تعیین اهداف دقیق و روشن، تمرکز بر اولویت‌های مهم و مدیریت زمان بهره‌برداری کنیم.

کتاب به طور جامع به مسائل مهمی مانند خودشناسی، هدف‌گذاری، ارتباطات برقرار کردن با دیگران و توسعه مهارت‌های فردی پرداخته و تکنیک‌هایی را ارائه می‌دهد که افراد را در رسیدن به برتری و موفقیت در زندگی شخصی و حرفه‌ای یاری می‌دهد. این کتاب به خوانندگان ابزارها و روش‌هایی را ارائه می‌دهد که آنها را قادر می‌سازد تا به تغییرات مثبت و بهبود کیفیت زندگی‌شان برسند و همچنین به رهبری خود و زندگی خود کنترل کنند.
به طور کلی، "اثر مرکب" یک راهنمای عملی برای بهبود کیفیت زندگی و دستیابی به موفقیت است. در این کتاب، دارن هاردی اصول و روش‌هایی را برای تحقق اهداف و تغییرات مثبت در زندگی ارائه می‌دهد.
      

13

        پس از مطالعه کتاب سهل گرایی شما این حس را تجربه می کنید که زندگی در حالت سهولت، یعنی  از نظر فیزیکی سرحال ، از نظر احساسی راحت و از نظر فکری پرانرژی باشید منجر به هوشیاری و اگاهی کامل و حضور در لحظه می شود. و همه ی اینها باعث می شود حواستان جمع شود و روی چیزی که در لحظه مهم است تمرکز کنید که به نظر من مهم ترین موضوعی است که امروزه همه ی ما به ان نیاز داریم یعنی تمرکز در لحظه.
راهکارها و مثال های کتاب خیلی کاربردی و ملموس هستند و در تمام طول مطالعه کتاب به شا یاداوری می کند که سعی کنید کارهایتان را سهل و بی زحمت کنید. 
همچنین در کتاب در مورد عادت ها، قدرت نه گفتن خودکار سازی و خیلی از این  مباحث مهمی که نیاز امروزه زندگی ماست صحبت می کند.

یک قاچ از کتاب که برای من جالب بود:
"ایده ی بی نقص بودن را با تمام وجود بپذیرید و جرئت کنید مزخرف باشید تا توان شروع کردن کار را پیدا کنید. وقتی کار شروع شود به تدریج مزخرف بودن کار، کم می شود و همین روند ادامه پیدا می کند. در نهایت پیشرفت های خارق العاده و سهل و بی زحمت از دل همان کار مزخرف اولیه، بیرون آمده و نتایجی به وجود می اید که برایتان اهمیت زیادی دارد."
      

24

        در کتاب عاشورا ابتدا با انواع گوناگون شکل ها، انگیزه ها، هدف ها، نیازها و مانع های مبارزه ها و پیکارها اشنا می شوید. 
سپس با این اگاهی و دانش به تحلیل پیکار امام حسین پرداخته می شود. که ابتدا تحلیل های موجود و مطرح برای این حرکت را بررسی و بیان می کند.
از جمله تحلیل های مطرح شده شهادت، شفاعت، امر به معروف، جلوگیری از ظلم، انتخاب و تشکیل حکومت اسلامی. 
و برای هرکدام از این تحلیل ها دلیل میاورد و تضیح می دهد که این مواردبه تنهایی صرف حرکت امام حسین  (ع) نبودند. 

امام حسین (ع) امد تا کشته شود، تا شفیع ما باشد، تا ابروی ما باشد........ شهادت وسیله نیست خود هدف است
امام حسین (ع) امد تا کجی های یزید را بزداید. او برای امر به معروف به راه افتاد و به خاطر نهی از منکر قد برافراشت......... حسین برنامه ای بزرگ تر و سنگین تر در پیش دارد که این برنامه امر به معروف و مبارزه با ستم را همراه خود دارد
امام حسین (ع) امد تا اساس خلافت غاصبانه اموی را در هم بشکند، او امد تا بر ویرانه ی حکومت موجود، حکومت اسلامی را طرح بریزد...... ...این تحلیل گرفتار مساله علم امام است. امام میداند مرگ در پیش است. اسارت را میداند پس تشکیل حکومت یعنی چه؟

و در نهایت زیباترین و منطقی ترین تحلیل را بیان می کند.
تمام این ها درست اما خداوند پیمان گرفته که در برابر ستمگرها برای ستمدیده ها قرارنگیرید و ارام ننشینید. و حسین (ع)  جز به پا داشتن حق، حکومت خدا بر مردم هدفی، نمی تواند بگیرد.

در بخشی از کتاب می خوانیم:
حسین(ع) ، حسینی است که نمی تواند سازشگر، بی تفاوت باشد و نمی تواند بیعت کند. می ماند با شهادت

اوست که می گوید. ارام و قاطع می گوید. ایا صدایش را می شنوی؟ "مرگ بر هرکسی نوشته شده است و همچون گلوبند گلوی انسان را دربرگرفته است.
اکنون که مرگ حتمی است بگذار مرگی را انتخاب کنیم که ابستن زندگی باشد و سازندگی هایی بیاورد و اگاهی هایی متولد کند و روح هایی را حرکت دهد.

باید مرگی را انتخاب کنیم که زندگی را بارور کند.
      

26

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

این کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.