شیطان در خانه

شیطان در خانه

شیطان در خانه

سیدسعید هاشمی و 1 نفر دیگر
4.1
12 نفر |
5 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

19

خواهم خواند

12

شابک
9786227763270
تعداد صفحات
140
تاریخ انتشار
1401/1/2

توضیحات

کتاب شیطان در خانه، ویراستار سمیه دقاغیان.

لیست‌های مرتبط به شیطان در خانه

به امین بگو دوستش دارمبانوی عاشق: روایتی داستانی از بانو خدیجه (ع)ناتا

تاریخ اسلام و تشیع

18 کتاب

۱۸ کتاب که با مطالعهٔ آنان، سفری به تاریخ اسلام و تشیع خواهیم داشت. شاهد تولد حضرت محمد(ص) و سپس یتیم شدنش خواهیم بود. او را در آغوش ابوطالب و فاطمه بنت اسد نوازش میکنیم و وقتی جوان شد، دستش را در دست بانو خدیجه(س) خواهیم گذاشت. کمی بعد به رسالتش ایمان میاوریم. ظهور اسلام را به چشم خویش خواهیم دید و دشمنی مشرکان مکه با پیامبر را شاهد خواهیم بود. در فراق بانو خدیجه(س) اشک میریزیم و دختر او و پیامبر، حضرت فاطمه زهرا(س) را دلداری خواهیم داد. مسلمانان را تا مدینه همراهی خواهیم کرد و پرچم اسلام را روز به روز بالاتر خواهیم برد. مکه را فتح و در غدیر خم با حضرت علی(ع) بیعت خواهیم کرد. در داغ پیامبر میگریم و هنوز داغدار پیامبریم که داغ دخترشان را بر دلمان خواهند گذاشت. عهدشکنی مسلمانان را میبینیم و خلافت غاصبان را شاهد خواهیم بود. میبینیم که اسلام دارد از راه منحرف میشود اما کاری نمیتوانیم بکنیم. سرانجام حق به حق دار میرسد. با حضرت علی(ع) همراه میشویم در حکومت بی همتایش. در صفین کنار حضرت خواهیم بود اما حق باز به ناحق میرسد و معاویه حاکم مسلمانان میشود. گلچین روزگار خیلی زود گل های دیگرش را هم میچیند. هنوز داغ حضرت علی(ع) را دوام نیاورده، امام حسن(ع) را هم با زهر جعده از دست خواهیم داد. جنایت کربلا را خواهیم دید و مسمومیت هریک از امامانمان را به دست امویان و عباسیان شاهد خواهیم بود. سرانجام به سامرا میرویم و این تاریخ پر فراز و نشیب را با شهادت امام یازدهم و غیبت امام دوازدهم به پایان میرسانیم.

16

یادداشت‌ها

          زمانی که این کتاب را شروع به خواندن کردم نمی دانستم که موضوعش چیست و بعد فهمیدم که درباره نحوه شهادت امام حسن(ع) از زبان همسر ایشان جعده است؛ جالب تر آنکه نمی دانستم در ایام شهادت همین امام بزرگوار، این کتاب را تمام می کنم.
در بخش هایی از کتاب، به بیان زندگی ائمه دیگر پیش از این می پردازد. بخشی که برای بنده جالب بود، آن قسمتی بود که مهربانی مادر حضرت قاسم یعنی نفیله را بیان می کند که چون جعده فرزندی از امام نداشت، حضرت قاسم را به کمک جعده می فرستاد که کارهایش را انجام دهد.
نوشتن کتاب از زبان همسر امام باعث می شود، شما بیش از پیش مظلومیت امام حسن(ع) را حتی در خانه خود درک کنید، چه برسد به اشعث که پدر زن امام بوده است.
در همان شب هشتم ماه صفر که در آن روز طبق روایات شهادت ایشان موثق تر است، به هیئتی برای شرکت در برنامه شهادت امام حسن(ع) رفتم، هیئت انصارالحجه که از هیئت های معروف مشهد است و جزو شلوغ ترین هیئت هاست؛ شاید باورتان نشود ولی آن شب، نصف حسینیه هم به زور پر شد در صورتی که برای شهادت دیگر ائمه اینطور نیست. آنجا بود که فهمیدم که امام حسن هنوز هم بعد از گذشت ۱۴۰۰ سال، بین شیعیان هم غریب و تنهاست. غریبی که از همان کودکی شروع شد و تا الان ادامه دارد.
در کودکی که ماجرای کوچه برای مادرش اتفاق افتاد و نتوانست به خاطر تنها و غریب بودن کاری کند؛
در جنگ با معاویه به خاطر پیوستن یکی از سرداران سپاه ایشان به دشمن، برای حفظ جان شیعه مجبور به قبول صلح می شود؛
به جان ایشان در همان جنگ با دسیسه پدر زنش اشعث، مورد سوء قصد قرار می گیرند؛
در همان جنگ پس از قبول صلح، فردی ایشان را مذل المومنین خطاب می کند؛
در خانه، توسط همسرش به شهادت می رسد؛
پس از شهادت تابوت ایشان تیرباران می شود؛
پس از گذشت سال ها، مزار ایشان توسط آل سعود تخریب میشود؛
نه حرمی، نه بارگاهی، نه زائری، نه شمعی سر مزارشان...، 
مراسم شهادت ایشان هم که اینگونه برگزار می شود؛ نمی دانم دیگر چه بگویم فقط میدانم امام حسن(ع) خیلی غریب است و هرچقدر از مظلومیت و غریب بودن ایشان بگویم کم گفته ام.
        

9