معرفی کتاب زنی در کیمونوی سفید اثر آنا جونز مترجم الهام شریف

زنی در کیمونوی سفید

آنا جونز و 1 نفر دیگر
4.1

1399/8/12

زنی در کیمونوی سفید، با نثری گیرا و با الهام از داستان های حقیقی دوران سخت و کمتر شناخته شده تاریخ ژاپن و آمریکا، پرتره خیره کننده دو زن را به تصویر می کشد. یکی در کشاکش قلب و فرهنگش، از هم گسست و دیگری، در کشف معنای حقیقی خانه و خانواده حاضر، عازم سفری حیرت انگیز شد.

#زنی_در_کیمونوی_سفید

کتابی که با الهام از داستانی واقعی توسط آنا جونز نوشته شد و در سال ۲۰۱۹ به چاپ رسید.

داستان بین حال و گذشته در نوسان است بین آمریکای حال و ژاپن گذشته!

گذشته‌ای که برای خیلی‌ها ناشناخته است مخصوصا برهه‌ی بعد از شکست ژاپن در جنگ جهانی دوم و تسخیر آن توسط آمریکا.

همیشه برایم سوال بود که ژاپنی‌ها بعد از فاجعه‌ی هیروشیما و بعد از جنگ جهانی دوم چطور توانستند به راحتی با امریکایی‌ها کنار بیایند اما با خواندن این کتاب فهمیدم که این کنار آمدن به همین راحتی هم که ما فکر می‌کنیم نبوده است.

داستان در مورد دختریست که بعد از جنگ جهانی دوم و زمانی که نیروهای آمریکایی ژاپن را تسخیر کرده‌اند و پایگاه‌های نظامی در آنجا زده‌اند عاشق یک سرباز نیروی دریایی آمریکا می‌شود عشقی واقعی و دو طرفه...

عشقی که هیچ‌کس نمی‌تواند آن را بپذیرد و مسئله‌ای که برای هیچ‌کس قابل قبول نیست اما دختر ۱۷ ساله‌ی ژاپنی نمی‌خواهد کوتاه بیاید و سر دو راهی می‌ماند. انتخابی بین عشق آمریکایی و خانواده و آداب و رسوم خودشان...

البته در آن زمان کم هم نبوده‌اند دخترانی که یا اغفال می‌شده‌اند یا مورد تجاوز سربازان و افسران آمریکایی قرار می‌گرفته‌اند و بچه‌های دو رگه‌ای که به دور از چشم دیگران به دنیا می‌آمدند کشته می‌شدند تا مایه‌ی ننگ خانواده و ژاپنی‌ها نباشند یا اگر خیلی خوش شانس می‌بودند به یتیم‌خانه‌ای که توسط مالک میتسوبیشی برای کودکان دو رگه‌ی رهاشده تأسیس شده بود سپرده می‌شدند.

نویسنده می‌گوید در سال‌های جنگ و بعد از تصرف ژاپن حدود ده هزار نوزاد از سربازان آمریکایی و دختران ژاپنی به دنیا آمد که فقط حدود هفتصد نفر از آنان به یتیم‌خانه سپرده شده بودند.

کتاب را با ترجمه‌ی الهام شریف و از نشر کوله‌پشتی خواندم.
کتابی سرشار از عشق و شقاوت و فداکاری و تلاش و امید.

#معرفی_کتاب 📖
#یادداشت 📝
#آنا_جونز 🖊

یلدا🌿

یلدا🌿

1402/4/17

زنی در کیمونوی سفید؛اولین اثر از آنا جونز در انتشارات کتاب کوله پشتی با ترجمه خانم الهام شریف بچاپ رسیده‌است.
داستان عاشقانه دختری در دهه پنجاه میلادی که به زندگی دختری در حال حاضر گره می‌خورد و ناگفته‌هایی تاریک از زندگی پس از جنگ جهانی را به رشته تحریر در می آورد.
از طراحی جلد تا ترجمه کتاب همه و همه قابل تحسین بود.
من از خواندن کتاب بشخصه لذت شایانی بردم.
همراه ماجراجویی‌های نائوکو برای حفظ جان و کارآگاهی توری برای حفظ ایمانش به پدرش،در فرهنگ عمیق ژاپن غرق می‌شویم و از عشق مادرانه اوکاسان و رفاقت ساتوشی کیف میکنیم.
کتاب تماما با سلایق یک آسیایی تطابق دارد و این شیرینی کتاب را دوچندان می‌کند.
نمره من به کتاب ۸ از ۱۰
پی نوشت:
بشخصه از یه قسمتی به بعد تونستم حدس بزنم چی میشه تهش.شاید چون تو این ژانر دست نویسنده برام رو شده(این یه قسمتی به بعد در واقع صفحات آخرشه واسه همین خیلیم لذت خوندن و نمیگیره)بهرحال برای یک بعدظهر بارانی همراه نوشیدن چای(البته با رعایت آداب)پیشنهاد می‌شود.🌸👘