موز وحشی
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
نسخههای دیگر
آنان دو تن بودند، یکی پیر و دیگری جوان، اما با یک دوستی کمیا ب، در جاده ای که به سوی معدن هایی می رفت که گفته می شد در آن ها یک رگه ی باور نکردنی الماس یافت شده است. نه، فقط همین دو تن نبودند، انبوهی از جستجو گران سرازیر شده بودند و آنگاه که پای زودتر رسیدن در میان بود جان یک نفر ارزشی نداشت، یک ضربه ی چاقو کافی بود. چنین بود که رومائو بهترین دوستش را کشت که چرا فلان پول را به موقع به او نداده است، یا بر سر ژنوووای زیبا و دست های مهربانش به سادگی به جان هم می افتادند. و از همه بدتر ماجرای هولناک ژوئل بود، روزی که مست بود و با پنج ناشناس به راه افتاد و آنان در جنگل رهایش کردند، یازده روز، بی غذا، و بی دفاع. داستانی تلخ و خشن و بیرحم با شخصیت هایی فراموش نشدنی، از نویسنده ی توانا ی درخت زیبا ی من.
بریدۀ کتابهای مرتبط به موز وحشی
لیستهای مرتبط به موز وحشی
یادداشتها
1400/11/17
1403/4/10
واقعی بود و دردناک. داستانش برگرفته از واقعیت بود و کار در گاریمپوها بسیار دردناک... زیباییهایی هم داشت... مثلاً آنجا که ژوئل تصمیم گرفت دیگر نماند و جور بدمستیهای گرهگرائو را نکشد. آنجا که خسارت خرابکاریهای رفیقش را پرداخت کرد و حتی پول آزادیاش از زندان را هم داد اما خواست که برای یک هفته نگهش دارند و بعد آزادش کنند و خودش هم رفت که رفت. یک جایی هم نفسگیر بود، آنجا که ژوئل در راه بنانا براوا گم شد و یوزپلنگ در سیاهی شب از کنارش عبور کرد... اینکه گرهگرائو دنبال ژوئل گشته بود و از اینکه رفاقتشان رها شده تمام نشد، را دوست داشتم... با این حال کتاب را با غصه و در سکوت تمام کردم.
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1402/4/1