معرفی کتاب مه آلود اثر الیستا آقایی

1403/6/10

دختری نشسته روی درخت خرمالوپیراهنی بر آبفیل در تاریکی

بهترین کتاب های ایرانی

42 کتاب

به نظرم هر کتابخونی ایرانی حداقل باید یک دونه کتاب ایرانی هم خونده باشه برخلاف تصور خیلی‌هامون که فکر می‌کنیم کتاب‌های ایرانی چرتن اگر واقعاً خوب بگردیم و کتاب‌های خوبو پیدا کنیم شاید حتی عاشق کتاب‌های ایرانی بشیم من می‌خوام چند تا اگر می‌خوای کتاب ایرانی خوندنو شروع کنید کتاب‌های خوبی بخونید و علاقمند بشید بهشون. و این و داخل این لیست هم کتاب‌های ایرانی فانتزی که قشنگن خیلی و هم عاشقانه و ادبی رو براتون معرفی می‌کنم و امیدوارم از خوندنم تک تکشون لذت ببرید و مطمئن باشید که ارزش خوندن رو دارند مثل دیگر کتاب‌های خارجی و.. البته که بسیاری از کتاب‌های ایرانی هستند که خیلی زیبا و واقعاً ارزش خرید و خوندن رو ۱۰۰ درصد دارند حتی بیشتر از کتاب‌های خارجی و ما باید بخواهیم و بریم دنبالشون تا بتونیم اون خوباشونو پیدا کنیم هرچند که خوباشون تعدادشون انقدر زیاده که واقعاً چند مدت طول می‌کشه که من بخوام همه رو وارد اینجا کنم و باز نمیشه گفت همشون هست و کامله چون خیلی هستند کتاب‌های ایرانی که واقعاً ارزشمندند و من تا جایی که می‌تونم تو این لیست میزارم و روز به روز اگر با کتاب ایرانی جدید و خوبی آشنا شدم حتماً به این لیست اضافه می‌کنم ((:

کمتر پیش میاد کتاب تالیفی فانتزی بخونم ولی باید بگم که از خوندنش پشیمون نیستم. قبلا کتاب شهر ماه خونین رو خونده بودم که اونم فانتزی خوبی بود.
صرف نظر از قسمت‌های عاشقونه‌ی کتاب -که نمیگم بد بود، میگم سلیقه‌ی من نبود-  بقیه‌ی بخش‌ها قابل قبول بود. داستان جذابی داشت، دنیایی که نویسنده خلق کرده بود جالب بود و پلات تویستش هم دوست داشتم. در کل، به عنوان یه فانتزی تالیفی، کتاب خوبیه و انتطاراتتون رو برآورده میکنه. امیدوارم از خوندنش لذت ببرین.
خلاصه‌ی داستان بدون اسپویل: داستان این کتاب توی شهری خیالی به اسم هونا اتفاق میفته. شهری که بعد از نابودی زمین،  توسط چهار ایزد برای زندگی‌ انسان‌ها در نظر گرفته شده. حرکات، رفت‌آمدها و حتی افکار تموم شهروندان توسط شهر مرکزی و ایزدان کنترل میشه. افراد دردسرساز دستگیر و زندانی میشن. افرادی که به خودشون شورشی میگن، سعی در برهم زدن ارامش شهر دارن. علاوه بر اون، ایزدان مردم رو با بیگانه‌ها هم می‌ترسونن که ساکنان هیولا صفت زمین هستن و معتقدن مردم رو با یه بیماری به نام "جنون خروج"، گول میزنن.
 حوا  دختریه که توی این شهر زندگی میکنه، مادرش رو به خاطر جنون خروج از دست داده و با پدرش رابطه‌ی چندان خوبی نداره. اتفاقایی که میفته،  حوا رو در مسیر بیگانه‌ها و شورشی‌ها قرار میده. حوا توی دوراهی عقل و احساس مونده. نمیدونه باید با ایزدانی که مطمئنه دروغین هستن بجنگه یا انتقام مادرش رو از افراد شورشی و بیگانه بگیره. چه رازهای دیگه‌ای وجود داره؟ چرا وجود حوا برای هر دو طرف بسیار اهمیت داره؟