معرفی کتاب این داستان یک جورهایی بامزه ست اثر ند ویزینی مترجم هما قناد

این داستان یک جورهایی بامزه ست

ند ویزینی و 1 نفر دیگر
4.0

1399/8/3

«داشتم خواب می دیدم. نمی دونم چه خوابی بود، ولی وقتی بیدار شدم حس افتضاحی نسبت به بیداری داشتم. نمی خواستم بیدار شم. وقتی خواب بودم خیلی بیش تر بهم خوش می گذشت و این واقعا ناراحت کننده س. تقریبا چیزی مثل یه کابوس وارونه بود، مثل وقتی که داری کابوس می بینی و از خواب می پری و خیالت راحت می شه. منتها وقتی بیدار شدم کابوسم شروع شد.»
«و این کابوس که می گی چیه گریگ؟»
«زندگی»
«زندگی یه کابوسه؟»
«آره»
دست نگه می داریم. حدس می زنم یه جور لحظه ی کیهانی باشه.
اووووووو، واقعا زندگی کابوسه؟ باید ده ثانیه وقت بذاریم در موردش فکر کنیم.
-از متن کتاب-

لیست‌های مرتبط به این داستان یک جورهایی بامزه ست

Soli

Soli

1404/4/14

صد صفحه اول فوق‌العاده نابودکننده بود، یعنی از اون چیزایی که بخونی و دچار بریک‌دون بشی و حالت از خودت و زندگی‌ت بهم بخوره.
شاید هم فقط برای من این‌طور بود.
اما خب بقیه‌ش بهتر بود، یه کم دوز امید رفت بالا، یه کم خوشایندتر شد.

_"آره. زمان فقط یه مفهوم ساخته‌ی فرده."
"واقعا؟اینو از کجا شنیدی؟"
"از خودم درآوردم."
"مطمئن نیستم درست باشه. ما همه‌مون تو زمان زندگی می‌کنیم. زمان به ما حکومت می‌کنه."
"من از زمانم جوری که می‌خوام استفاده می‌کنم، پس دارم بهش حکومت می‌کنم."

_بعضی وقتا فکر می‌کنم افسردگی یه روش کنار اومدن با دنیاست. مثلا بعضی از آدما مست می‌کنن، بعضیا مواد می‌کشن، بعضیا هم افسرده می‌شن، چون کلی مشکل اون بیرون هست که باید باهاش دست‌وپنجه نرم کرد.

_ای‌کاش دنیا هم این‌جوری بود که بیدار می‌شدم و غذایی رو که می‌خوام بخورم علامت می‌زدم و اونو در طول روز برام می‌آوردن. فکر می‌کنم این‌جوریه، فقط باید بابت هرچی که می‌خواین بخورین پول بدین، پس شاید چیزی که من می‌خوام کمونیسمه، اما فکر می‌کنم عمیق‌تر از کمونیسم باشه. من تقاضای سادگی، خلوص و راحتی در انتخاب و عدم هر گونه فشاری رو دارم. من چیزی می‌خوام که هیچ سیاستمداری قرار نیست فراهم کنه، چیزی که احتمالا فقط تو پیش‌دبستانی بهتون داده می‌شه. من پیش‌دبستانی می‌خوام.