معرفی کتاب The queen of nothing اثر هالی بلک

The queen of nothing

The queen of nothing

4.2

1401/1/2

این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

He will be destruction of the crown and the ruination of the throne.

Power is much easier to acquire than it is to hold onto. Jude learned this lesson when she released her control over the wicked king, Cardan, in exchange for immeasurable power.

Now as the exiled mortal Queen of Faerie, Jude is powerless and left reeling from Cardan’s betrayal. She bides her time determined to reclaim everything he took from her. Opportunity arrives in the form of her deceptive twin sister, Taryn, whose mortal life is in peril.

Jude must risk venturing back into the treacherous Faerie Court, and confront her lingering feelings for Cardan, if she wishes to save her sister. But Elfhame is not as she left it. War is brewing. As Jude slips deep within enemy lines she becomes ensnared in the conflict’s bloody politics.

And, when a dormant yet powerful curse is unleashed, panic spreads throughout the land, forcing her to choose between her ambition and her humanity…

From the #1 New York Times bestselling author Holly Black, comes the highly anticipated and jaw-dropping finale to The Folk of the Air trilogy.

لیست‌های مرتبط به The queen of nothing

The cruel princeخواهران گمشده (پادشاه پریان #1.5)The wicked king

The Folk Of The Air Series

5 کتاب

بعد از خوندن یکی دو چپتر از کتاب اول یادم اومد چرا یه مدت هست که کتاب فانتزی نخوندم:) چون نمیتونم خوندنو تموم کنم، به هیچ کدوم از کارام نمیرسم، شبا نمیخوابم و کتاب میخونم تا وقتی دیگه نتونم چشمامو باز نگهدارم... خلاصه که فانتزی خوندن خیلی برام خطرناکه😂 مجموعه رو خیلی دوست داشتم، شروع خوبی بود از مدتی که دور بودم از دنیای فانتزی، همیشه توی دنیاسازی کتابای فانتزی غرق میشم به ذهن نویسنده آفرین میگم و هر لحظه با خوندن هر خط توی دنیای کتاب راه میرم و موجودات جدید و مناظر متفاوتی میبینم چی میشد اگه به جز دنیای انسان های فانی یه سرزمین پریان هم وجود داشت، با کلی قوانین عجیب و موجودات عجیب تر با زیبایی های نفس گیر و اتفاقاتی هولناک و چی میشد اگه یه دو قلوی فانی توی سن ۷ سالگی وارد این دنیا میشدن، چه زندگی ای در پیش دارن؟ چه خطراتی؟ چه انتخاب‌هایی دارن؟بین موجوداتی که جادو میکنن، با انواع زهر و میوه های سمی و رویاهای دور و دراز.... موجوداتی که فانی نیستن... شاید حدودا۳ ۴ روز طول کشید تا سه کتاب اصلی مجموعه رو بخونم، ولی از هر لحظه اش لذت بردم با اینکه خوابو از چشمام گرف😂 کتاب ۱.۵ the lost sisters زبان اصلیش رو تو بهخوان پیدا نکردم و کتاب ۳.۵ how the king of elfhame learned to hate stories *اتفاقات و معماهایی بود که میتونیتم حدس بزنم ولی کلی ام سوپرایز شدم، از رشد شخصیت اصلی راضی بودم، و به نظرم اگه یکم بیشتر درباره شخصیت های فرعی نوشته میشد خیلی خوب بود. به رابطه دو شخصیت اصلی ام به نظرم کم پرداخته بود.... کتاب بی عیبی نیست ولی از خوندنش لذت بردم:)

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

«شاید بدترین چیز این نباشد که بخواهی دوست داشته شوی، حتی اگر دوست نداشته باشی.»

این کتاب آخر درباره عشق و دوست داشته شدن است و برای کسانی که این را ندیده‌اند یا نخواسته‌اند باور کنند، خبر دارم که همه چیز درست است.

در این کتاب، ماجرایی که در جلد اول بسیار واضح بود و در جلد دوم کمی کند شد، دوباره شروع به سرعت گرفتن می‌کند. اما در مورد ماجرای این کتاب سوم چیز متفاوتی وجود دارد. پیچیده‌تر به نظر می‌رسد.

من شخصاً معتقدم که ماجرا در جزئیات است. یک حس خرده نان در آن وجود دارد که شما را ذره ذره در کل داستان جذب می‌کند تا شما را به فکر کردن وادارد و مجبورتان کند از تخیل و قضاوت خود استفاده کنید. من واقعاً این را دوست داشتم.

احساسات اینجا عمیق‌تر می‌شوند. با کشف آن مرز باریک بین نفرت و عشق، آنها تشدید می‌شوند. تمام پرده کورکننده‌ای که روی رابطه کمی عجیب بین جود و کاردان انداخته شده بود، کنار می‌رود و حالا به نظر می‌رسد دو شخصیت اصلی ما واقعاً با هم تفاهم دارند (البته، با برخی مسائل که هیچ‌کس پیش‌بینی نمی‌کرد یا خیلی دیر متوجه آنها می‌شد، اما خب).

با این حال، این واقعاً شگفت‌انگیز است، زیرا ما در این تنش مداوم بین هر دوی آنها زندگی می‌کردیم، تنشی که من قدردان آن بودم اما می‌خواستم پایان خفیف آن را ببینم
«منظورم این است که تو عموماً ترسناکی، اما من عادت ندارم برایت بترسم.»

جود و کاردان بعد از دوری از یکدیگر، متوجه می‌شوند که وجودشان در زندگی یکدیگر بسیار مهم‌تر است. آنها احساساتی را کشف می‌کنند که نمی‌دانستند وجود دارند یا نمی‌خواستند به آنها اذعان کنند، احساساتی مانند دلسوزی و مراقبت و آن حس نگران‌کننده‌ی فقدان. وقتی به یکدیگر فکر می‌کنند، احساساتی می‌شوند. آنها مهربان می‌شوند، نفرتی را که در قلبشان ریشه دوانده بود، کنار می‌زنند و آن را با محبت جایگزین می‌کنند. رشد یک رابطه چقدر می‌تواند زیبا باشد؟؟

«دشمن شیرین من، چقدر خوشحالم که برگشتی.»

با این کتاب، دوباره از برخی از شخصیت‌هایی که به نوعی در کتاب دوم ناامیدم کرده بودند، مانند ویوی و در بعضی قسمت‌ها تارین، خوشم آمد، هرچند هنوز خیلی به او علاقه ندارم. بزرگترین شگفتی برای من این بود که تا پایان سه‌گانه، من هم مثل نیکاسیا کم‌حرف شدم. انتظارش را نداشتم، نه؟ بله، من هم همینطور، اما این دختر به خاطر کار خوبی که انجام داد، شایسته‌ی قدردانی است

جود هنوز مورد لطف من است. او همیشه حضور داشته و من از تغییر شخصیت او که با اتفاقات و رویدادها شکل گرفته، لذت بردم. از این واقعیت که او دائماً به عنوان دختری که می‌خواهد برای خودش اسم و رسمی دست و پا کند به تصویر کشیده می‌شد، خوشم آمد. او سرکش و تشنه قدرت است، اما به سمت تاریک این چیزها کشیده نمی‌شود
جود هنوز هم مورد لطف من است. او همیشه حضور داشته و من از تغییر شخصیتش که توسط اتفاقات و رویدادها شکل گرفته، لذت بردم. من از این واقعیت که او دائماً به عنوان دختری به تصویر کشیده می‌شد که می‌خواهد برای خودش اسم و رسمی دست و پا کند، خوشم آمد. او سرکش و تشنه قدرت است، اما به سمت تاریک این ویژگی‌ها کشیده نمی‌شود، زیرا او همچنین بسیار خودآگاه است و تمایل دارد از شانس کورکورانه‌اش برای هدایت هر حرکتش استفاده کند.

حالا. اگر فکر می‌کردید که من در دو کتاب اول عاشق کاردان بودم، کاملاً اشتباه نمی‌کنید. اما احساس می‌کنم که آن موقع فقط «عاشق» او بودم، می‌دانید؟ در این کتاب واقعاً عاشقش شدم.

یک چهره از کاردان وجود داشت که تا به حال هیچ‌کس ندیده بود. این چهره از او را دوست دارم. این چهره از او را دوست دارم. این چهره از او را دوست دارم. این چهره از او را خیلی دوست دارم. خیلی شگفت‌انگیز است

بله، او ممکن است جذاب باشد، ممکن است شیطان باشد، ممکن است شوخ طبع باشد (و اگر منظورم را متوجه شوید، می‌خواهم دمش را هم ببینم)، اما او همه این‌ها و حتی بیشتر از آن است. او مهربان، عاقل و مصمم است. او یکی از رمانتیک‌ترین افرادی است که تا به حال در زندگی‌ام دیده‌ام و کاملاً از این بابت سپاسگزارم!

و همچنین - مهم مثل حقیقت هوا - آن نامه‌ها، بچه‌ها
آن نامه‌های لعنتی که کاردان برای جود فرستاده بود... هنوز از آنها نگذشته‌ام. از شما می‌خواهم که آنها را پیدا کنید و بعد از اتمام ملکه پوشالی بخوانید، زیرا آنها از طلا گرانبهاترند. در واقع، کاردان از طلا گرانبهاتر است.

و همچنین با دیدن شکوفایی زیبای رابطه او و جود، این موجود نامه‌خوار حتی گرانبهاتر هم می‌شود!

این کتاب خوب است. کل سه‌گانه خوب است. هالی بلک نویسنده‌ای بااستعداد است و من از جهان‌سازی او، طرح داستان و شخصیت‌هایش بسیار لذت بردم. من از هر اتفاقی که می‌افتاد قدردانی کردم و خودم را طرفدار (بیشتر کاردان، اما هنوز هم طرفدار) اعلام می‌کنم.

و یک جنبه عالی آخر از سه‌گانه - دایره‌ای بودن آن. همه چیز در همان نقطه‌ای که شروع شده بود، به پایان می‌رسد، و من در مورد یک حالت ذهنی صحبت نمی‌کنم، بلکه در مورد یک حالت فیزیکی - دنیای فانی - صحبت می‌کنم. با این، دایره کامل می‌شود. و سه‌گانه - یک موفقیت.

«شب‌ها، دنیای انسان‌ها انگار پر از ستاره‌های افتاده است.»

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.