معرفی کتاب المربعات الحمراء: مذکرات الجریح المجاهد الحاج حسین یکتا من الطفوله حتی نهایه الحرب العراقیه الایرانیه اثر زینب عرفانیان مترجم زینب زهره وند

المربعات الحمراء: مذکرات الجریح المجاهد الحاج حسین یکتا من الطفوله حتی نهایه الحرب العراقیه الایرانیه

المربعات الحمراء: مذکرات الجریح المجاهد الحاج حسین یکتا من الطفوله حتی نهایه الحرب العراقیه الایرانیه

زینب عرفانیان و 1 نفر دیگر
4.3
111 نفر |
43 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

20

خوانده‌ام

281

خواهم خواند

110

شابک
9786226609777
تعداد صفحات
371
تاریخ انتشار
1398/11/8

توضیحات

        اثر حاضر در مورد زندگی و فعالیت های حاج حسین یکتا از دوران کودکی تا شرکت او در جنگ ایران و عراق اختصاص داشته و به زبان عربی تهیه و به چاپ رسیده است. در این کتاب ابتدا خاطرات ترش و شیرین و گاهی تلخ نوجوانانی که در مکتب امام خمینی یک شبه مرد شدند را نقل کرده که در میان غرش تانک و صفیر گلوله قد کشیدند. نویسنده در ادامه حضور حاج حسین یکتا در میان هم رزمان شهیدش را بیان داشته که کنارشان جنگیده، کمین کرده، سنگر گرفته، زخمی شده، نماز خوانده، خندیده، شوخی کرده، بوسیده، بوییده و دوباره ایستاده و رفتنشان را نظاره کرده و دوباره تنها شده است.و در پایان ناگفته هایی از بچه های رزمنده و سبک زنگی کردنشان، سبک عبادت کردنشان، رفاقت کردنشان را به خوانندگان عرضه می دارد.
      

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به المربعات الحمراء: مذکرات الجریح المجاهد الحاج حسین یکتا من الطفوله حتی نهایه الحرب العراقیه الایرانیه

نمایش همه

یادداشت‌ها

          کتاب رو تماما با صدای حاج حسین در ذهنم می‌شنیدم. این هم که کتاب کسی که می‌شناسید را می‌خوانید لذت خودش را دارد.
به عنوان خاطراتی برای درک جنگ و انقلاب کتاب قوی ای نیست، البته از این رو که حاج حسین، چندان سنی نداشته و پست و مقام خاصی نداشته و اینکه اوایل جنگ را هم به همان دلیل کم بودن سن و سال کامل از دست داده است. اما در نقطه‌ی مقابل تا دلتان بخواهد، عاطفی و اشک و آه دار است. حسابی اشک آدم را می‌آورد دم مشکش و روح و روان شما را می‌لرزاند. به همان نسبت که نوجوان دید فنی و تاکتیکی از جنگ ندارد ولی تا دلتان بخواهد لطافت روحی دارد.
قسمت آخر کتاب که به قرارگاه نوح بر می‌گردد هم خاطرات و گفته ها و عکس های دست اولی داشت که من تا به حال ندیده بودم و اطلاع چندانی هم از فعالیت های قرارگاه نوح نداشتم.
ای کاش حاج حسین و افرادی مثل ایشان که پس از جنگ فعال بوده‌اند و نرفته‌اند پی کاسبی و زندگی و ... به این سال ۶۷ که می‌رسند یا خاطرات را تمام نکنند یا در کتاب دیگری منتشرش کنند. پر واضح است که این حرف راجع به همه‌ی رزمندگان سال‌های  دفاع مقدس صادق نیست.
والسلام
        

2