من هنری فنچ هستم کودک۷ تا ۹ سال من هنری فنچ هستم آلکسیس دیکن و 3 نفر دیگر 3.9 25 نفر | 15 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 29 خواهم خواند 7 خرید از کتابفروشیها ناشر پرتقال شابک 9786004628327 تعداد صفحات 40 تاریخ انتشار 1400/3/9 توضیحات کتاب من هنری فنچ هستم، نویسنده آلکسیس دیکن. والدین پیشنهاد دادهاند لیستهای مرتبط به من هنری فنچ هستم مبینا کتاب های کودک 10 کتاب بهترین کتاب های کودکی که تا حالا خوندم 0 1 عبدالله گیوه چی فلسفه برای کودکان 31 کتاب داستانهایی که از نظر ساختاری و محتوا مناسب استفاده در کلاسهای فلسفه برای کودکان (فبک) هستند. یعنی داستان این قابلیت را دارد که در ذهن کودکان ایجاد سوالات باز داستانی و سوالات باز زندگی بکند. در کلاس چالش برانگیز است و ایجاد بحث و تبادل نظر میکند. خودشناسی: پترا معرفتشناسی: اژدها بازی، کوه، یک چیز سیاه، شاید سیب باشد، گربه را دیدند، خفاش دیوانه، موریس موسه، هفت موش کور، قورباغه چاه نشین. فلسفه اخلاق: چه کسی قایق را غرق کرد؟ فلسفه زندگی: کارل و معنای زندگی، هربرت و هری فلسفه حقوق: صبح بخیر همسایه فلسفه هنر: هنر امیلی فلسفه ذهن: فصل پنجم از جادوگر سرزمین اُز (نجات هیزم شکن حلبی) مهارتها تفکر نقاد: دلیل آوری: من دلیل دارم، ... کامل میشود. به امید خدا. 0 70 عبدالله گیوه چی متفاوت بودن 5 کتاب متفاوت بودن یا متفاوت عمل کردن یا متفاوت فکر کردن در مقابل دیگران. 2 1 یادداشتها محبوبترین جدید ترین رعنا حشمتی 1400/11/7 بامزززززززززه هاااا ووی خدا. 0 5 ام سلمان 1400/9/14 داستان یک فنچ که ناگهان متوجه میشه میتونه فکر کنه :) من تصویرسازیهاش رو بیشتر از داستانش دوست دارم. نرگس هم دوستش داره، اما احساس میکنم برای هفت، هشت سالهها مناسبتره و یک مقدار برای چهار سال زوده. 0 4 فهیمه . مؤذن 1402/10/11 من هم فوق العاده هستم . اگر همه ی ما آدم ها اینطور فکر می کردیم ، باید دنیا جای بهتری میشد . فکر میکنم برای دست یافتن به ، اعتماد به نفس در کودکان کتاب فوق العاده ه ای ست ، حس کامل بودن و خاص بودنی که به بچه ها میده ، عالیه . برخلاف سیستم آموزشی کشور که بچه ها رو سرخورده بار میآورد به آن ها یاد میدهد که فقط بابد یک خط صاف را در چهارچوب قوانین و یادگیری ها ادامه بدهند ، این کتاب می آموزد که همه نباید طرز تفکر یکسان و عملکردی تکراری داشته باشند ، بلکه هر کسی می تواند فکر و ایده ی خاص خود رو داشته و دنیای خودش را بسازد تا شا باشد و از زندگی لذت ببرد . 0 14 زهرا توکلی 1402/4/28 تصویرگری خلاقانه و جالبی داشت. 0 2 نارهوی 1403/6/3 اینکه با اثر انگشت پرنده کشیدن خیلی جالب بود برام.داستان هم روایت خوبی داشت 0 1 عبدالله گیوه چی 1402/6/3 داستانی بامزه در مورد ماهیت فکر کردن. فکر کردن چیست؟ فکر کردن در مورد فکر کردن: فکرهای خوب داریم، فکرهای بد داریم. آیا میتوان به هیچ چیز فکر کرد؟ با فکر کردن میتوانیم در مورد چگونگی به وجود آمدنمان فکر کنیم. آیا با فکر خودمان میتوانیم بر فکر دیگران اثر بگذاریم؟ آیا فکر ما میتواند جرقهای برای فکر کردن دیگران باشد؟ 0 0 زینب سادات رضازاده 1402/6/20 تصویر گری داستان با اثر انگشت هست میشود کتاب را برای بچهها خواند و بعد خواست با اثر انگشت خود تصویر شخصیتی را درست کنند. فکر کردن و رسیدن به کاری که واقعا دوستش داری خیلی مهم هست و حتی اگر روتین زندگی شود ، میدانی خودت انتخاب ش کردی، هنری هم همین طور بود فکر کرد و فکر کرد تا بالاخره توانست برای خودش کسی باید کاری کند و فکرش را به بقیه هم منتقل کند ... 0 4 میم صالحی فر 1402/4/21 به نظرم این کتاب نیاز به تامل داره، در وهله اول برای من بزرگسال به عنوان یک راهنما و همراه کودک، در وهله دوم برای خود کودک که کتاب رو بتونه بفهمه و ازش برداشتی داشته باشه. ولی گمان می کنم طرح همه موضوعات این کتاب هم برای کودک، جایگاهی ندارد. https://taaghche.com/book/92770 0 0 پرستو صاحبی 1403/7/18 برای دو تا بچه چار ساله و شش ساله خوندمش و احساس کردم زیادی براشون فلسفی بود. برای خودم ولی خیلی الهام بخش و تاثیرگذار بود 0 3 زینب ایمان طلب 1402/5/30 پیرنگ ایراد دار با منطقی کجو معوج ولی پر رنگ و لعاب 0 2 نیکتا خرامان 1401/12/16 نمیدونم چرا انقدر مفهوم و منظور کتاب برام گنگ بود!! 0 5 سهیل خرسند 1401/9/13 کتاب کودکی دوستداشتنی، به همراه نقاشیهای دوستداشتنیتر. موضوع داستان، پرداخت نویسنده، انتقال پیامش به خواننده و از همه مهمتر نقاشیهای کتاب را خیلی دوست داشتم. با وجود اعصاب خوردی که امشب به سبب خواندن کتاب «مرگ کسب و کار من است» نصیبم گردیده بود، به عنوان یک کتاب ِ «حال خوب کن» هم کودک درونم را ارضا کرد و هم همهی اعصابخوردیهایم را شست و با خود برد. پیشنهاد نامه اگر کودکی در اطراف خود دارید و خواستید کتابی به او هدیه دهید، با توجه به محتوای این کتاب پیشنهاد میکنم آنرا در سبد خرید خود قرار دهید. کارنامه تنها یک ستاره از کتاب کسر مینمایم چون به نظرم جا داشت که پایان کتاب را کمی با شاخ و برگ بیشتر بنویسد. سوم آبانماه یکهزار و چهارصد 0 0 معصومه فراهانی 1401/9/20 "من فکر میکنم پس هستم" به زبان کودکانه. +۸ 0 0 مهدی 1401/3/21 قصهٔ کتاب بهنظرم ایدهٔ قابلتوجهی داره که توی شرحِ ماجراش، خوب نتونسته پیاده بشه. خیلی بهتر میشد دربارهٔ رسیدن از «وراجی» به «تفکر» قصهپردازی کرد. قصهگویی برای کودکان دربارهٔ عملکردن بر مبنای تفکر، گامِ بلندییه که ممکنه سهل بهنظر برسه؛ ولی قطعاً سخته. 0 0 مریم علویان 1402/6/12 در محتوا و فرم عالی. شخصیتسازی تصویری با اثر انگشت ایدهی درخشانی بود. 0 0