معرفی کتاب قهرمانان المپ: قهرمان گمشده اثر ریک ریوردان مترجم ثمین نبی پور

قهرمانان المپ: قهرمان گمشده

قهرمانان المپ: قهرمان گمشده

ریک ریوردان و 2 نفر دیگر
4.4
30 نفر |
10 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

3

خوانده‌ام

80

خواهم خواند

13

ناشر
افق
شابک
9789643698294
تعداد صفحات
600
تاریخ انتشار
1398/3/12

توضیحات

        
ریک ریوردان داستانهای قهرمانان المپ را نخست به عنوان قصه های وقت خواب برای دخترش تعریف می کرد اما اکنون این داستان ها درمیان پرطرفدارترین رمانهای فانتزی قرن بیست و یکم جای گرفته اند.
الهه ای به نام هرا حافظه ی پرسی جکسون و جیسون گریسدورگه های یونانی و رومی را پاک کرده تا راه آشتی رومیان و یونانی ها را هموار کند، حتی اگر این کار به بزرگترین قتل عام دورگه ها ختم شود.
اکنون پرسی و دوستانش باید با هوشیاری و تیزبینی با هیولاها، رب النوع ها و موجودات کینه توز روبه رو شوند و در هیچ شرایطی پا پس نکشند چون سرنوشت انسان ها به این نبرد بستگی دارد.
مجموعه قهرمانان المپ داستان عشق ها، شکست ها و فداکاری هاست.
هفت دورگه، الهه ای انتقام جو و ارتشی از هیولاهای بی رحم و نامیرا بازیگران این مجموعه پنج جلدی هستند.

      

لیست‌های مرتبط به قهرمانان المپ: قهرمان گمشده

نمایش همه

یادداشت‌ها

تبسم 🌞

تبسم 🌞

1403/11/9

کتاب قهرما
          کتاب قهرمان گمشده نوشتهٔ ریک ریوردن، اولین جلد از مجموعهٔ قهرمانان المپ است که در دنیای شخصیت‌های اساطیری یونان و روم روایت می‌شود. داستان حول سه نوجوان به نام‌های جیسون، پایپر و لئو ، در حالی که در دنیای مدرن زندگی می‌کنند، می‌چرخد. جیسون که حافظه‌اش را از دست داده است، از خواب بیدار می‌شود و متوجه می‌شود که نه تنها هیچ‌چیز از گذشته‌اش به یاد نمی‌آورد، بلکه با دو دوست جدید خود، پایپر و لئو، وارد دنیای پر از خطرات و موجودات اساطیری می‌شود. این سه نفر باید برای نجات یکی از خدایان و بازگشت به دنیای واقعی با چالش‌های مختلفی دست و پنجه نرم کنند.

من واقعااا عاشق قلم ریک ریوردانم . و این کتاب هم مثل کتابای دیگه‌ش فوق‌العاده بود ، هرچند پرسی جکسون رو بهش ترجیح میدم ولی این مجموعه هم قشنگی‌های خودشو داشت 🎀 

نقاط قوت:
1. شخصیت‌پردازی جذاب: شخصیت‌های اصلی کتاب به خوبی توسعه یافته‌‌ن و هرکدومشون‌ ویژگی‌ها و مشکلات خاص خودشونو دارن که به راحتی میشه با اون‌ها ارتباط برقرار کرد .
2. خلق دنیای اساطیری: ریوردان به خوبی دنیای اساطیر یونانی و رومی رو با دنیای مدرن ترکیب کرده و باعث جذابیت بیشتر داستان شده.
3 . یکی دیگر از دلایل جذابیت این کتاب، سبک نوشتاری ریوردان‌ه. او داستان رو با طنز و شیوه‌ی خاص خود روایت می‌کنه که حتی در لحظات پرتنش هم لحظاتی از خوش‌گذرانی و شوخ‌طبعی داره که باعث می‌شه خواندن کتاب لذت‌بخش باشه و خواننده لحظه‌ای از خواندن کتاب دست نکشه.
4 . تعلیق و هیجان: داستان با وجود پیچیدگی‌ها و تعلیق‌هایی که در هر فصل ایجاد می‌شه، خواننده رو به جلو می‌بره. به راحتی نمی‌شه پیش‌بینی کرد که چه اتفاقی خواهد افتاد ، بنابراین همیشه حس کنجکاوی برای ادامه خواندن وجود داره.

نقاط ضعف:
1 .وجود کم پرسی:پرسی‌ جکسون خونم افتاده بود و با امید اینکه پرسی هم توی این جلد هس‌ رفتم سراغش ولی حضورش خیلیییییی کم‌رنگ بود ( اصلا نبود 🎀🎀) من پرسییی میخواستممم 😂😭  ( شوخیی)
2 . فصل‌های ابتدایی کند:  فصل‌های ابتدایی داستان کند پیش میرن و باعث میشه داستان حوصله سر بر به نظر بیاد. 
3. شخصیت‌های فرعی کم‌عمق: در حالی که شخصیت‌های اصلی داستان به خوبی توسعه یافته‌‌ن، بعضی از شخصیت‌های فرعی و حتی بعضی از خدایان در داستان به اندازه کافی پرداخته نمی‌شه. این می‌تونه برای کسانی که به دنبال جزئیات بیشتر در مورد دیگر شخصیت‌ها هستن، ناامیدکننده باشه.

پیشنهاد می‌کنم یا نه؟
البتههه . مخصوصا به طرفدارای پرسی جکسون پیشنهادش میکنم و کلا عشقمه 😭😭😭
هر چند بعضی جاهاش خسته کننده بود ولی ۱۰۰ صفحه آخر کتابو یک نفس خوندم و آخرش اینجوری بودم که : تموم شد ؟؟؟؟؟؟؟
خیلی پیشنهاد میشههه ولی قبلش بهتره پرسی جکسونو خونده باشید چون خیلی جاها رو نمیفهمید *🧚🏻‍♀️
پ‌ن : عکسی بهتر از این پیدا نکردم.
        

21

نرگس🐚

نرگس🐚

1403/12/12

          🏛 این کتاب اولین جلد از مجموعه "قهرمانان کوه المپ" و مجموعه‌ای مربوط و در ادامه سری "داستان‌های پرسی جکسون" است.
🏛 شخصیت خود پرسی جکسون در این کتاب حضور ندارد پس اگر کاراکتر خود پرسی رو دوستدارید بدانید و آگاه باشید در این جلد قرار نیست باهاش روبرو شوید.
🏛 پرسی جکسون را دوران راهنمایی صرفا بخاطر محبوبیت زیادش خیلی جسته و گریخته خوانده بودم، همان موقع هم، با وجود علاقه‌ام به داستان‌های اساطیری، خیلی از کتاب خوشم نیامد. قلم نویسنده هیچ ویژگی خاص و تحسین برانگیزی (جز سادگی) ندارد.
🏛 شخصیت سازی و خلق جهان نویسنده پر از ایرادات فنی و محتوایی است. اساسا نویسنده باید چارچوب منطقی و فکت‌های شخصیت‌ها/جهان خود را آرام آرام به مخاطب معرفی کند. اصطلاحا می‌گویند باید با مخاطب قرار‌مدارهای خود را بگذارد و از آن تخطی نکند. این ویژگی در داستان‌های غیرفانتزی هم واجب است چه رسد به  داستان‌های اساطیری و فانتزی. بزرگترین ایراد این مجموعه هم همین موضوع بود. برای مثال شخصیت‌ها ناگهان در آسمان و زمین یک شهر واقعی شروع به مبارزه می‌کردند یا با تاکسی می‌توانستند به میدان نبرد بروند اما هیچ چیز درمورد نسبت مردم عادی با این نیمه‌ایزد‌ها مشخص نمی‌شود. اصلا معلوم نیست مرز جهان اساطیری کجاست و...
🏛 قلم نویسنده بیش از اندازه ساده است. تاحدی باعث می‌شود سرعت خوانش مجموعه برای مخاطب بالا برود اما این سادگی گاهی تنه‌به‌تنه خام بودن می‌زند. برای مثال نویسنده با دم‌دستی‌ترین واژگان و جملات بارها به تکرار یک موضوع بدیهی داستان می‌پردازد. (مثلا ما تا فصل‌های پایانی شاهد تکرار مداوم این موضوع هستیم که جیسون حافظه خود را از دست داده. موضوعی که به اندازه کافی چند فصل اول درموردش صحبت شد)
🏛 کتاب مملو از اتفاقات و پستی‌بلندی بود منتها اتفاقات برای من خیلی جالب یا هیجان‌انگیز نبودند.
🏛 برعکس آثاری مثل هری‌پاتر یا شاهکاری مثل ارباب حلقه‌ها که در هر بازه سنی جذابیت زیادی برای اکثریت افراد دارد، این کتاب به شدت نوجوانانه است. احتمالا بچه‌های ۱۲-۱۳ ساله خیلی باهاش کیف بکنند اما بعد از این سن جذابیتش را از دست می‌دهد.
🏛 بعید است که جلدهای بعدی را بخوانم.
        

16