معرفی کتاب پیرزنی با چاقو اثر گوبیونگ مو مترجم مهشید سجادی

پیرزنی با چاقو

گوبیونگ مو و 2 نفر دیگر
2.2

1403/1/1

کتاب پیرزنی با چاقو، مترجم مهشید سجادی.

دوره‌های مطالعاتی مرتبط

ژانر کتاب: تریلر، جنایی, رمز آلود🩸🪦🔪
ادبیات کره😊
امتیاز گودریدز:۳.۵ [به نظرم دست و دلبازانه امتیاز دادند😧]
نظر شخصی من:
کتاب به نظرم جنایی نیست! بیشتر شبیه بازگویی خاطرات یک قاتل سالمند هست که بین بازنشستگی و ادامه دادن کار مانده و نمی داند که کنار بکشد یا خیر
فضای کتاب و داستان شروع کننده کتاب واقعا میتونستن به سمت شاهکار شدن پیش برود!
ایده کتاب ،ایده جدید و خوبی بود اما متاسفانه در ادامه افت شدیدی داشت 🥲🫥😓
مورد علاقه ام نبود؛ تقریبا میتونم بگم ۲۰_۳۰ صفحه آخر کمی هیجان دارد
و ۱۶۰ ،۱۷۰ صفحه اول یک روند کند و طولانی دارد!
به نوعی حتی هیجان آخر کتاب هم از همون ۱۶۰،۱۷۰ صفحه اول قابل پیش بینی هست و شما می دانید که بالاخره اتفاقی که منتظر آن هستید ،خواهد افتاد !
در کل به نظرم کتاب در ژانر جنایی جز تاپ لیست ها نخواهد بود! و اگر به این ژانر علاقه دارید ، از این کتاب رد بشید و برید سراغ کتاب بعدی😢
مگر اینکه کتاب هدیه گرفته باشید، اونجا بخونید
و حتی اگر به کتابی که بازگویی خاطرات یک قاتل باشد، علاقه دارید من کتاب های دیگری پیشنهاد می کنم مثل خاطرات یک آدمکش
ممنون از توجه تون 🍬🍫🍭
پ.ن.: همین امسال( 2025 ) یک فیلم سینمایی با همین نام و اقتباس شده از همین رمان اکران شده و امتیاز ۶.۴ گرفته !
پ.ن.: اگر کتاب مطالعه کردید، نظرتونو کامنت کنید تا به دوستان دیگر برای انتخاب یا عدم انتخاب کمک کنید🤗

Daydreamer

Daydreamer

کتاب پیرزن
          کتاب پیرزنی با چاقو رو به خاطر اینکه کره جنوبی خیلی توی ژانر جنایی توی فیلم و سریال و کتاب هاش خوب عمل کرده با توقع نسبتا بالا شروعش کردم اما متاسفانه سطح توقع من در سطح نسبتا ضعیفی موند و باعث شد این کتاب جزو کتاب های خوبی که مطالعه کردم نره.
به نظرم اولین مشکل کتاب این بود که موقع خوندن کتاب،اصلا بهتون حس و حال خوندن کتاب جنایی نمیداد.ایده داستان واقعا قوی و جالبه،درحدی که به شخصه درمورد اون سازمان و کارمند هاش و حالا نحوه پذیرش افرادش من کنجکاو بودم ولی خب کمترین پردازش رو نویسنده نسبت به ایده اش داشت،به طوری که میتونم بگم نویسنده از یه جایی به بعد ایده اولیه یادش رفت و داستان رو طوری پیش برد که بدون ایده اولیه هم این روند رو ادامه داد که خب این روند از خود ایده به نسبت ضعیف تر بود.
یکی از نقاط ضعف کتاب از نظر من پایان بندی کتاب بود،یک بلاتکلیفی خاصی خواننده رو گذاشته بود که به شخصه برای کتاب توی ژانر جنایی این میزان بلاتکلیفی و واگذاری سرنوشت به کاراکتر رو نمیپسندم و لازم بود نویسنده یه کم توی پردازش آخر داستان بیشتر دقت بکنه.یک سری وقایع و سرگذشت شخصیت اصلی که در کتاب بلا تکلیف موند و سرنوشت کاراکتر های فرعی و حتی تا حدودی سرنوشت کاراکتر اصلی تو یه هاله ابهام باقی موند و نویسنده بدون هیچ توجه ای به این موارد کتاب رو به آرمانگرا ترین حالت ممکن به پایان رسوند.
کاراکتر پردازی های شخصیت های اصلی رو دوست نداشتم ولی کاراکتر پردازی شخصیت های فرعی قابل قبول بود.شخصیت های اصلی کمی تضاد های رفتاری داشتن،شاید نویسنده با توجیه اینکه کاراکتر اصلیش یه خانم میانساله این رفتارهاشو توجیه کرده ولی تو سرگذشت کاراکتر هم همچین رفتارهایی دیده میشه اما اینکه یهو خیلی نسبت به موردی که تو روند داستان مواجه میشه این میزان حساسیت رو به خرج بده اونم بدون هیچ علت نسبتا مهمی،برای من به شخصه مصنوعی بود و کاراکتر توئو هم خودش یک کاراکتر عجیبی بود که من حتی نمیفهمیدم چرا اینطوری رفتار میکنه و چرا آخرش نویسنده اینطور با این کاراکتر رفتار کرد!
یک سری مواردی که تو گذشته کاراکتر اصلی بهش اشاره میشد،باعث میشد خواننده کنجکاو بشه نسبت به این سرگذشت و توقع داشته باشه نویسنده این کنجکاوی رو برطرف کنه و حتی به شخصه وقتی میدیدم به یه مسئله خیلی تاکید میکنه توقع داشتم که پلات توییست کتاب مربوط به این بخش از سرگذشت کاراکتر باشه اما اخر کتاب بدون هیچ اشاره ای به این موارد داستان تموم میشه که باز هم برای من این یه نقطه ضعف بزرگ بود.
شاید بهتر باشه بگم که به طور خلاصه نویسنده خودش وارد یه سری مسائل و رویداد ها میشد اما انگار خودش هم نمیدونست چطور باید ادامه اش بده پس بدون هیچ پایان بندی اون رویداد هارو ول کرد و فقط سعی کرد به پایان داستان برسه.
درکل به شخصه فکر میکنم کتاب های جنایی بهتری از این کتاب برای خوندن باشه.

mobina

mobina

اگه بخوام
          اگه بخوام خیلی مختصر و در یک کلمه نظرم رو راجع به کتاب بگم: ناامید کننده!

کتابِ "پیرزنی با چاقو" رو من بعد از خوندن خلاصه‌ی کتاب و شنیدن تعریفِ "کتاب جنایی با ایده‌ی جدید" با سطح توقعِ بسیار بالا و شروعش کردم ولی کاملا تو ذوقم خورد! 🫠

کتاب خلاصه‌ی خیلی جذابی داشت و همین باعث می‌شد توقع شما از داستان بالا بره و انتظار داشته باشین یه ایده‌ی جدید رو بخونین. و واقعا هم کتاب، ایده‌ی جدیدی داشت و اگر روی اون سازمان و کارمنداش مانور داده می‌شد، جذاب ‌می‌بود ولی نویسنده انگار کلا اون ایده‌ی اولیه‌ش رو توی فصل‌های ابتدایی جا گذاشت و بدون اون ادامه‌ی داستان رو نوشت.

بزرگترین ضعف کتاب، به نظر من این بود که اصلا جنایی نبود! اصلا حال و هوای خوندنِ یه کتاب جنایی رو نمی‌ده و بیشتر شبیهِ بازگو کردن خاطرات قاتلی بود که حالا به سنی رسیده که با چالش‌های جسمیِ پیری دست و پنجه نرم می‌کنه و توی دوراهی ادامه‌ی کار به عنوان قاتل و بازنشستگی مونده.

کتاب شما رو با سوال‌های فراوان رها می‌کنه و اصلا پیِ سرنخ‌هایی که می‌ده رو نمی‌گیره. راجع به گذشته‌ی کرکتر اصلی یه‌سری دیتا می‌ده و انتظار می‌رفت که در ادامه راجع به اون نوشته باشه ولی انگار کلا فراموش شده که همچین اطلاعاتی داده شده! به شخصه انتظار داشتم این کنجکاوی رو در ادامه برطرف کنه و یا پلات توییست داشته باشه ولی بدون اشاره‌ و اهمیت به اون اطلاعاتی که داده شد، داستان پیش می‌رفت که باز هم این برای من یه نقطه ضعف بزرگ بود‌.
و پایان کتاب! به شخصه فکر کنم کاملا مخاطب رو با سوال‌هاش رها کرد و پایانِ بازِ غیر قابل قبول و خیلی خیلی آرمانی‌ بود.

کتاب روند کندی داشت و اون هیجانی که شما از یه کتاب جنایی توقع دارین رو نداره. اتفاق هیجان‌انگیز یا پلات توییستی اتفاق نمیوفته و همینجوری داستان پیش می‌ره. ۱۷۰ صفحه‌ی اول روند کتاب کنده و ۲۰-۳۰ صفحه‌ی انتهایی -یکم- هیجان داره.
روند کتاب افت شدیدی داشت و من به شخصه بعد از خوندنِ دو فصل از کتاب به قدری ناامید شدم که حتی نمی‌خواستم کتاب رو تموم کنم. در ادامه هم کتاب رو خوندم که فقط تموم بشه! 🥲

علاوه بر نقدهایی که به این کتاب داشتم، باید بگم که ترجمه‌ی کتاب خوب بود. واقعا ترجمه، خوب و روون بود و پاورقی‌های کتاب فوق‌العاده بود. جوری که فامیلی‌های کره‌ای رو معنی کرده بود و راجع بهشون توضیح داده بود خیلی جذاب بود. ✨️
چیز دیگه‌ای هم که دوست داشتم، لقب هرکدوم از کرکترها بود و توضیحی که برای هر کدوم از القاب داده شد. واقعا جذاب بودن.

در کل، من توقع خیلی بیشتری از این کتاب داشتم و متاسفانه اون توقع من برآورده نشد و همین باعث شد که این کتاب جزو کتاب‌های خوبی که مطالعه کردم، نباشه. امتیازی هم که به کتاب دادم صرفا به خاطر ترجمه‌ی خوب و یه سری از بخش‌های خوبش بود.
 به شخصه فکر می‌کنم که این کتاب، جزو تاپ‌های این ژانر نیست و قطعا کتاب‌های بهتری توی این ژانر برای مطالعه هست.🤍

Satoru

Satoru

✨اگر دنبال
          ✨اگر دنبال کتاب جنایی و هیجانی هستید این کتاب پیشنهاد خوبی نیست براتون چون واقعا حس و حال داستان جنایی به آدم نمی‌ده
کتاب درواقع به نوعی میشه گفت خاطرات یه قاتل میان‌سال که احساس می‌کنه دیگه داره پا به پیری و بازنشستگی می‌ذاره هستش
چیزهایی که از گذشته جوگاک ملقب به مادر خوانده گفته میشه پراکنده و بدون جواب دادن واضحی بودن انگار که نویسنده میخواست بگه مثل جوگاک دیگه درست چیزی یادش نمیاد
💫 در داستان ما ریو رو داریم که جوگاک رو به سمت قاتل شدن کشونده و آموزش داده
💫توئو پسر جوانی که همکار جوگاکه و از قصد براش مشکلاتی به وجود میاره
مادر خوانده نمیدونه ولی اون بخاطر خودش تبدیل به قاتل شده
💫 دکتر کانگ که وقتی یک بار وقتی زخمی شده بود نجاتش داد و درمورد هویتش سکوت کرد و بعد دچار مشکل میشه بخاطر اثر همین کارش
✨ علی‌رغم اینکه شاید خود داستان و نوع روایتش زیاد مورد پسندم نبود، اما بسیار ترجمه خوب و روانی داشت و واقعا مشخص بود مترجمین کتاب خیلی با حوصله بودن و در پاورقی جالب عمل کرده بودن  و یک نمره رو فقط برای ترجمه کتاب دادم اگه به تنهایی قرار بود به ترجمه نمره بدم ۵ می‌دادم
این کتاب برای من یه جورایی وایب سریال فروشگاهی برای قاتلین می‌داد خوندنش، اونم تا قسمت آخرش نمیدونستم باید دوسش داشته باشم یا نه البته در مقایسه با این کتاب اونو واقعا بیشتر دوست داشتم