لیستهای کتاب بی تا سادات لیست منتشر کرد. 1403/6/20 کتاب هایی که می خواهم بخوانم 3 کتاب تعریف این کتاب ها را زیاد شنیدهام و خواهم خواند 0 3 مـاهـ در آغـوشـ خـورشـیـد 🌔 لیست منتشر کرد. 1403/5/29 از ناشر معروف چی دارم؟ 37 کتاب از انتشارات معروف چیا دارم. اونایی که خوندم جلوشون ✔️ هست و اگه نخوندم هیچی جلوشون نیست. از بعضی انتشارات هم زیاد دارم پس ازشون سه تا میزارم. باژ : پری دریایی میلکان : مادروغگو بودیم✔️_ در جستجوی الاسکا کتاب مجازی: سم هستم بفرمایید ✔️_دختری که در اعماق دریا افتاد✔️ کوله پشتی: گربه ای که کتابها را نجات داد✔️_ کتابخانه نیمه شب✔️ کتابسرای تندیس: الیس در سرزمین عجایب _ زمان سوار✔️ بهنام: زندگی نامرئی ادی لارو _ فال نیک مون: دیگرستان✔️ هرمس: خوناشام ساسکس✔️_ جنایت در شب آتش بازی✔️_جلد سوم تا ششم مدرسه مالوری✔️ دانش افرین: مغازه جادویی✔️ افق: جیمز و هلوی غول پیکر✔️_ آرزو های بزرگ✔️_ هویج بستنی✔️ قدیانی: هوشمندان سیاره اوراک✔️_ بابالنگ دراز✔️_ کت رویال جلد ۴ و ۵ و ۶ ( چهار رو نخوندم) ✔️ هوپا: زنان پیشرو✔️_ کتاب تابستان✔️_جلد ۲ و ۵ شکسپیر خندان✔️ پرتقال: خود دوست داشتنی من✔️_ بی صدایی✔️_ سفر به انتهای دنیا✔️ پیدایش: لیلی و مجنون✔️_ دختر افتاب✔️_ باز همان خواب را دیدم✔️ 5 17 کتابدار کوچولو لیست منتشر کرد. 1403/4/16 مورد علاقه هام 10 کتاب کتابایی هستن که در ۲ سال اخیر خوندم و دوستشون داشتم. 0 8 مـاهـ در آغـوشـ خـورشـیـد 🌔 لیست منتشر کرد. 1403/4/16 کتابهایی که از پرتقال خوندم✨️ 21 کتاب به عنوان کتابهایی برای دوران نوجوانی خیلی قشنگ بودن ولی بعضی هم بی فایده هرچند که میتونم بگم که بعضی رو در سن کمی خوندم و درک درستی نداشتم . بنابراین نمیتونم قضاوت زیاد درستی درمودشون کنم 0 7 هانیه لیست منتشر کرد. 1403/1/4 کتاب هایی که در ۴۰۲ خواندم 32 کتاب لیست ۳۲ کتابی که تا پایان ۴۰۲ خواندم 0 7 rozalin لیست منتشر کرد. 1402/10/21 کتاب📚p1 18 کتاب لیستی از کتاب هایی که دوست دارم بخونم. انتشارات پرتقال؛ 0 13 _𝙎𝙖𝙣𝙖 لیست منتشر کرد. 1402/7/21 فانتزی های تخیلی؛ 9 کتاب جوری توی این کتاب ها غرق میشی که زمان از دستت در میره!:) 1 7