ida ida دنبال کردن @serene 13 دنبال شده 16 دنبال کننده کتابدوست(48 کتاب)62امتیاز دنبال کردن0یادداشت0امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 48 کتاب در حال خواندن 9 کتاب خواهم خواند 20 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 50 صفحه به مدت 10 روز پایان چالش : 5 روز دیگر % 50 چالش روزی 20 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 10 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 5 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها ida هفت سینِ کتابیِ من! 7 کتاب 0 6 بریدههای کتاب نمایش همه ida 2 روز پیش تافی؛ دختری در جست وجوی فراموشی سارا کروسان 4.3 11 صفحۀ 183 کل گذشته ام را پنهان می کنم، با این امید که فراموششان کنم. من همه چیز را از دیگران پنهان می کنم. کاش می توانستم از خودم هم پنهانشان کنم. 1 7 ida 3 روز پیش تافی؛ دختری در جست وجوی فراموشی سارا کروسان 4.3 11 صفحۀ 70 به این عادت دارم؛ به دروغ گفتن و دیدن اینکه چطور مردم نفس راحتی می کشند از اینکه قرار نیست دلنگران باشند. 0 0 ida 3 روز پیش تافی؛ دختری در جست وجوی فراموشی سارا کروسان 4.3 11 صفحۀ 80 بهترین لبخند تصنعی ام را زدم. نه اینکه در این کار وارد نبودم عادت داشتم به تظاهر کردن: می دانستم شادی چه ظاهری دارد از بیرون. 0 0 ida 3 روز پیش تافی؛ دختری در جست وجوی فراموشی سارا کروسان 4.3 11 صفحۀ 147 میخندم نه به خاطر اینکه چیز خندهداری شنیده ام بلکه چون نمیخواهم تنها باشم. باید بیشتر تلاش کنم. 0 0 ida 3 روز پیش تافی؛ دختری در جست وجوی فراموشی سارا کروسان 4.3 11 صفحۀ 134 دلم میخواهد آب من را بپوشاند، به دریا ببرد و آنقدر آن پایین نگهم دارد که همه چیز ساکت شود. تا زمان دنیا را شفا دهد. 0 2 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.