لیستهای کتاب فردِ غریبه لیست منتشر کرد. 1404/4/14 بهترین کتاب های فانتزی 22 کتاب اگه میخواید فانتزی رو شروع کنید یا ادامه بدید،اینا به نظرم بهترین کتابای ممکن و موجود هستن.🌱🪄💜 طبق نظرات زیادی که خوندم و شناختی که از کتابا دارم در نظر خودم خیلی قشنگن و ارزش مطالعه دارن. 2 19 محدثه زنگانه لیست منتشر کرد. 1404/4/11 پیشنهادهای مُحَدِثه 29 کتاب این کتابها رو یه جور خاصی دوست دارم، دلم میخواد همه بخوننشون! حتی شما دوست عزیز! 😌✨️ اگر کتابی شبیه اینها میشناسی و فکر میکنی خوشم میاد، برام اسمش رو بنویس لطفا. 🧡 پ.ن: کتابها ترتیب خاصی ندارد. 0 28 انسانی در جستجوی معنا؛ لیست منتشر کرد. 1404/2/20 چه کتابی بگیرم|بخونم؟ 96 کتاب اینا مجموعه ی عظیمی از کتابهارو شاهدید که قصد خوندن و یا خریدنشون رو کردم و ممنون میشم اگر هر نظری درمورد هر کدوم دارید بگید همچینین بنظرت چه کتابی باید تو لیست باشه؟ 11 34 زهرا سادات گوهری لیست منتشر کرد. 1403/12/29 عیدی کتابی 😁 12 کتاب فکر نمیکردم بخوام همچین لیستی تشکیل بدم. چون که بیفایده ست و خیلی از دوستای من که شاید این کتابهارو برام میگرفتن تو بهخوان نیستن:/// به هر حال آرزو بر جوانان عیب نیست 😄 یعنی هرچی کمیاب/نایاب/گرون هست داخل لیست من مشاهده میشه:/// 32 58 یک کاربر NULL لیست منتشر کرد. 1403/12/16 هوپا و مجموعه های جوان 47 کتاب این ها چندتا از مجموعه کتابهای جوان هوپا هستن که بعضی رو ممکنه بخوام بخونم و بعضی رو هم نه ( تک جلدی هم هست این بین*) اینم بگم این لیست شخصیه و اینکه برای چندتا از مجموعه های جوان که فانتزی بودن و فکر میکنم داخل بهخوان خواننده ای نداشته باشن دودل بودم و بخاطر همین نزاشتموشون حتی برای همین مجموعه شهر نقاب ها هم دودلم. 0 29 بهخوان لیست منتشر کرد. 1403/12/12 عیدی کتابی به انتخاب ناشران 86 کتاب در این لیست کتابهایی مناسب برای عیدیدادن در ایام بهار به انتخاب ناشران قرار گرفته است. ناشرانی که در ساختن این لیست همکاری داشتهاند: خانوادۀ چشمه، نیلوفر، نشرنو، پارسه، برج، فانوس، آریاناقلم، مان کتاب، اطراف و هوپا 30 88 سیریوس بلک لیست منتشر کرد. 1403/12/2 در صف خرید... 34 کتاب کتابایی که میخوام بخرم🎀 5 16 Mahtinar لیست منتشر کرد. 1403/5/14 بهترین کتاب های فانتزی از نظر من!! 8 کتاب کتابایی که باهاشون زندگی کردم، توی دنیاشون غرق شدم و از واقعیت فرار کردم... 0 7 هیوا لیست منتشر کرد. 1403/4/6 فانتزی 2 38 کتاب قلمم میلرزد، سپس از چنگالم میافتد و رد کرممانندی از جوهر روی کاغذ فدرن باقی می ماند. من برگهی خوب دیگری را هدر دادم، گمان میکنم در نتیجهی تلاشی بیهوده بوده. نمیدانم آیا میتوانم این تاریخ را بنویسم، یا اینکه هر صفحه میشود نمایش پنهان تلخی که فکر میکردم مرده است. فانتزی هایی به صرف چایی و شیرینی در حال تعمیر 1 89 نینآ؛ لیست منتشر کرد. 1403/4/5 بهترین های فانتزی⭐️ 23 کتاب بهتربن کتاب های فانتزی:) 2 20 joiboy لیست منتشر کرد. 1403/3/6 بهترین فانتزی هایی که خوندم🔥💪 9 کتاب این لیست بهترین فانتزی هاییه که خوندم.... 🛑من خیلی کتاب دارم که نخوندم پس برای همین این لیست به مرور زمان پر میشه....😂🛑 6 75 آرام لیست منتشر کرد. 1402/7/26 کتابای موردعلاقهام 10 کتاب همون که خوندی 0 14