نظرها (32)
1403/12/29
دقیقاً همهی موردایی که گفتی رو منم هستم 😂🤝🏻 چطور از رفیقم انتظار داشته باشم تو این اوضاع آخه برام کتاب بخره؟ 😂💔
فکر کنم آخرش خودم این هارو به عنوان عیدی برای خودم بگیرم، کسی نیست آخه 😂
1403/12/29
وای چقدر کتاب جدید از مونتگمری چاپ شده😬😬تازه یک کم خوشحال بودم که مجموعه آن شرلی م کامل شده😭😭😭
1403/12/30
و منی که آنه شرلی رو خوندم و خوشحال میشم که کتاب جدید ازش چاپ کنن 😂😁 البته منم کتاب نصفه نیمه از مونتگومری دارم، ولی هرچی کتاب بیشتر ازش چاپ میشه، بیشتر خوشحال میشم که بعد اتمام اونها هم ذخیره دارم برای روزی که دلم برای کتابهاش تنگ شد😁
1403/12/30
منم از چاپ شدن کتابای جدید مونتگمری خوشحال می شم اما یک خوشحال بی پولم😂😭😂😭 @zahragohari
1403/12/29
نه اصلا من نمیگم کسی واسم کتاب بخره مگر اینکه خودم باهاش باشم چون ممکنه فیک بگیره 😃
1403/12/30
کتابهایی که من میخوام فیک ندارن خوشبختانه 😄😄😄 قشنگ شرایط برای کسی که بخواد کتاب بخره برام مهیاست، زیاد تحت فشار قرار ندادمشون😂
سلام خانم گوهری عزیز🌸 در مورد لوسی باید بگم که هر کسی از کتابای قشنگ و رویایی شون نخونده، واقعا عمرش به بطالت گذشته (این نظر منی هست که به تازگی عاشق لوسی شده) 🙂 اما در کل نمیدونم شما هم مثل من هستید یا نه. به نظر من کتاب صوتی خودش یه دنیای دیگه ست و لمس داستان جذاب تره. در مورد کتاب آنی شرلی در خانه رویاها خواستم بگم که ایران صدا ۸ جلد آنی شرلی رو به صورت صوتی داره و می تونید ازش استفاده کنید یا اینکه به صورت PDF در https://eitaa.com/say_my/3903 بخونید. امیدوارم دوست داشته باشید (البته شاید به دردتون بخوره شاید همه نه چون هر کسی درباره کتاب صوتی با من هم عقیده نیست 😁😅)
1404/1/4
دقیقا من جون میدم برای کتابای مونتگمری و اینکه فکر کنم ایران صدا خلاصه کرده من کتاب زیاد ازش گوش دادم ولی هیچ کدوم متن اصلی نبود همه خلاصهن
نه، خیلی زیاد هم خلاصه نمیکنه، من همون اولای کتاب که گوش میدادم با نسخه PDF خط بردم، جوری بود که مثلا جای دو کلمه رو عوض کنه یا توصیفات رو کمی دست بزنه، زیاد تغییر نمیکنه @Hananeh.
1404/1/4
آره موافقم تو کتابای آگاتا کریستی همینجوری بود ولی مثلا شرلوک هاش خیییلی خلاصه بود درحدی که داستان غیر قابل فهم شده بود @Montazerat_mimanam
زهرا سادات گوهری