لیستهای کتاب ویـ☆ـل لیست منتشر کرد. 1403/12/29 عـید و قـدر خوانـی 4 کتاب خب از اونجایی که عید نوروز با شب قدر همزمان شده و (حداقل توی خانواده ما) عید دیدنی و اینها نداریم گفتم چندتا کتاب درمورد ماه رمضان (البته دیر شده😅) و امام علی بزارم. [لیست در دست ساخت است (هنوز کامل نشده )] 2 5 مریم السادات هاشمی لیست منتشر کرد. 1403/12/26 علی اینگونه که هست 11 کتاب هرچند که تمامی این کتاب ها ناقص اند در توصیف علی بن ابی طالب؛ اما از آن جهت که ذکر علی عبادت است درحد خواندن این کتب میتوان به ذکر علی پرداخت و اظهار ارادتی کرد. 0 5 عَلَـویه لیست منتشر کرد. 1402/9/30 نَفْسِ نبی 19 کتاب با این کتاب ها پروانه شویم و دور حیدر بگردیم! 0 31 عباس احمدی لیست منتشر کرد. 1401/11/6 امام علی (در تکمیل فهرست کمک کنید) 29 کتاب در تکمیلش کمک کنید. 29 110 ریحانة لیست منتشر کرد. 1403/6/20 مولانا امیرالمومنین، علی بن ابیطالب-ع- 💛 9 کتاب شاید این چند جلد اندک، فرصتی باشد برای شناخت کسی که نه خداست و نه بشر.. اویی که فراتر از فهم بشر است و هرچه در فضائلش بخوانیم کم و هرچه بنویسیم نیز کمتر از آنچه مینماید است. خلاصه که: قلم آیا برای گفتن مدحش توان دارد؟ قلم بر مدح میچرخد ولی لکنت زبان دارد! 0 10 مُتَوَسِم لیست منتشر کرد. 1403/3/25 از علی( ع )بخوان 6 کتاب کتابهایی پیرامون شخصیت امام علی (ع) 3 18 samira.ghanbary.nik لیست منتشر کرد. 1403/3/13 لیسات کتاب هایم 7 کتاب کتابهایی که میخواهم بخوانم. 0 3 کوثرمسافر لیست منتشر کرد. 1403/2/28 کتابهایی که از نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ خریدم😎📚 9 کتاب با کلی جستجو کتابهایی که باب میلم بود رو پیدا کردم و خریدم 2 18 حانیه زارعی لیست منتشر کرد. 1403/2/4 کتاب های خوانده شده در سال ۹۹ 15 کتاب 🌱 0 2 علی قاسمی 🇵🇸 🇮🇷 لیست منتشر کرد. 1402/1/30 خواندهشدهها در سال 1402 55 کتاب برای ارزیابی خودم تا انتهای سال ان شاءالله... 0 35 محمدتقی ریاحی لیست منتشر کرد. 1402/12/8 تاریخ اسلام و تشیع 18 کتاب ۱۸ کتاب که با مطالعهٔ آنان، سفری به تاریخ اسلام و تشیع خواهیم داشت. شاهد تولد حضرت محمد(ص) و سپس یتیم شدنش خواهیم بود. او را در آغوش ابوطالب و فاطمه بنت اسد نوازش میکنیم و وقتی جوان شد، دستش را در دست بانو خدیجه(س) خواهیم گذاشت. کمی بعد به رسالتش ایمان میاوریم. ظهور اسلام را به چشم خویش خواهیم دید و دشمنی مشرکان مکه با پیامبر را شاهد خواهیم بود. در فراق بانو خدیجه(س) اشک میریزیم و دختر او و پیامبر، حضرت فاطمه زهرا(س) را دلداری خواهیم داد. مسلمانان را تا مدینه همراهی خواهیم کرد و پرچم اسلام را روز به روز بالاتر خواهیم برد. مکه را فتح و در غدیر خم با حضرت علی(ع) بیعت خواهیم کرد. در داغ پیامبر میگریم و هنوز داغدار پیامبریم که داغ دخترشان را بر دلمان خواهند گذاشت. عهدشکنی مسلمانان را میبینیم و خلافت غاصبان را شاهد خواهیم بود. میبینیم که اسلام دارد از راه منحرف میشود اما کاری نمیتوانیم بکنیم. سرانجام حق به حق دار میرسد. با حضرت علی(ع) همراه میشویم در حکومت بی همتایش. در صفین کنار حضرت خواهیم بود اما حق باز به ناحق میرسد و معاویه حاکم مسلمانان میشود. گلچین روزگار خیلی زود گل های دیگرش را هم میچیند. هنوز داغ حضرت علی(ع) را دوام نیاورده، امام حسن(ع) را هم با زهر جعده از دست خواهیم داد. جنایت کربلا را خواهیم دید و مسمومیت هریک از امامانمان را به دست امویان و عباسیان شاهد خواهیم بود. سرانجام به سامرا میرویم و این تاریخ پر فراز و نشیب را با شهادت امام یازدهم و غیبت امام دوازدهم به پایان میرسانیم. 3 20 فصل کتاب لیست منتشر کرد. 1402/9/20 علی ای همای رحمت ... 9 کتاب کتاب هایی در رابطه با شخصیت حضرت علی(ع) 3 9 کتابفروشی اینترنتی شائق لیست منتشر کرد. 1402/4/6 امام علی (ع) 3 کتاب این کتاب ها در مورد زندگی نامه امام علی و اتفاقاتی که به حیات ایشان مربوط میشود می پردازند 0 1 سیده رقیه صفری لیست منتشر کرد. 1402/3/7 امیرالمومنین امام علی ع 4 کتاب کتاب های مربوط به زندگی امیرالمومنین امام علی ع که خوانده ام. 0 10