لیستهای کتاب لـِــئو لیست منتشر کرد. 1403/8/23 پشم ریزون❗ 10 کتاب با خوندن این کتابا پشمات میریزه 😶🌫️😶🌫️ کتابهای پشم ریزون آوردم براتون خفن 🔥😶🌫️ 0 8 off لیست منتشر کرد. 1403/7/20 جدید ترین کتابایی که ترکونده✨🧨 5 کتاب 0 7 فاطمهزهرا؛ لیست منتشر کرد. 1403/3/17 فانتزی های جذاب! 26 کتاب کتاب های فانتزی/پرطرفداری که از خوندنشون پشیمون نمیشید و ممکنه دوست داشته باشین⚡. ژانر کتابا فانتزیه اما اینکه فضایی که کتاب ارائه کرده رو دوست داشته باشید یا نه بستگی به سلیقه شما داره که بهتره خلاصه و نظرات هر کدومش رو بخونین💖 -بیشتر کتاب های فانتزی لیست مجموعه چند جلدین. -این کتابا برای رده سنی نوجوان پیشنهاد میشه. 0 21 یاسمن لیست منتشر کرد. 1403/3/5 فانتزی👀🧚🏽♀️🪄 31 کتاب کتاب هایی با تم فانتزی که پیشنهاد می کنم 0 18 نینآ؛ لیست منتشر کرد. 1403/4/5 بهترین های فانتزی⭐️ 23 کتاب بهتربن کتاب های فانتزی:) 2 16 Marcy | kenji & minho's wife لیست منتشر کرد. 1403/3/10 نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳📚⭐ 9 کتاب با اینکه خیلی دیر شد ولی دوست داشتم این لیستو درست کنم. امسال برای اولین بار به نمایشگاه کتاب رفتم . و برای منی که عاشق کتابم شبیه یک رویا بود و برای کادو تولدم از طرف خانواده این کتابا رو خریدم. و واقعا تجربه خیلی قشنگ و رویایی بود 0 16 Sole | خورشید لیست منتشر کرد. 1403/2/27 لیست کتاب های نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ :) 14 کتاب برای درست کردن این لیست یکم دیره ولی کتاب های من از خرید این نمایشگاه توی این لیست هست ✨ 1 33