Rhamis Rhamis دنبال کردن @Rhamis عضویتتیر 1404 1 دنبال شده 0 دنبال کننده کتابدوست(53 کتاب)0امتیاز دنبال کردن فعلا که هیچی 5یادداشت25امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 53 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 9 کتاب یادداشتها Rhamis 1404/5/12 ناتوان لورن رابرتس 4.3 138 چند روز پیش تمومش کردم . کشش داستانی خوبی داشت . اما اونطور که ازش تعریف میشد نبود . لورن دنیای قشنگی ساخته بود ولی با پیدن ارتباطی نگرفتم ، از خوندش خسته نمیشید و تجربه خوبیه . 0 0 Rhamis 1404/5/12 شاهزاده سنگدل (پادشاه پریان #1) جلد 1 هالی بلک 4.3 109 همین دیشب تمومش کردم . قلم هالی بلک واقعا جادوییه . طوری دنیای الف هیم به تصویر کشید که حس میکردم اونجا ایستادم . دلنشین بود و از خوندش راضی ام . نظرات منفی زیادی راجب اینکه روند اولیه داستان کنده دیدم و نمیدونم از یه کتاب ۳۰۰ صفحه ای چه انتظاری دارید. بالاخره یک کتاب فانتزی هست و برای اشنا شدن با دنیاش باید چند فصلی رو صبر کنید . خودتون رو از الف هیم محروم نکنید . 0 9 Rhamis 1404/4/25 عروسی خدمتکار فریدا مک فادن 2.8 14 دوسش داشتم 0 0 Rhamis 1404/4/25 راز خدمتکار فریدا مک فادن 4.1 71 خب خب بالاخره امروز این کتاب تموم کردم . از قدم فریدا لذت بردم . نمیخوام کشش داستانی جلد 1 و 2 رو مقایسه کنم و فقط میگم عالی بود . داگلاس واقعا حقش نبود بمیره و سر رفتار وندی هم حسابی حرص خوردم . با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0 Rhamis 1404/4/17 یاد او کالین هوور 3.8 97 این کتاب تازه تموم کردم . و ازش نهایت لذت بردم . بخوام رک و راست بگم روند کندی داشت ولی نه خسته کننده . با شخصیت هاش کنار اومدم . تجربه خوبیه . ارزش خوندن داره 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها Rhamis 1404/4/31 فانتزی، 18 کتاب خب کتاب هایی در دنیای فانتزی هستند که ازشون لذت بردم 0 7 بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.