تاریخ عضویت:

اسفند 1403

@amitis.

17 دنبال شده

32 دنبال کننده

آثاری که لا به لای ورقه های کتاب به جا می‌گذاریم، روح ما را زنده نگه خواهند داشت.

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

بریده‌های کتاب

نمایش همه

دیروز

بریدۀ کتاب

باروت خواهد آمد. چیزی نمی تواند مانعش شود؛ باز همان داستان همیشگی. بشر تکثیر می شود و آدم‌ها با هم می جنگند. انسان ها به کمک باروت میلیون ها انسان می کشند و فقط به این شیوه، با آتش و خون، تمدنی جدید در آینده‌ای دور شکل خواهد گرفت و چه سودی خواهد داشت؟ همان‌طور که تمدن قدیمی سپری شد، تمدن جدید نیز سپری خواهد شد. شاید پنجاه هزار سال طول بکشد تا شکل بگیرد، اما سپری خواهد شد. همه چیز سپری خواهد شد. فقط نیرو و ماده‌ی کلی باقی خواهند ماند، همواره در تغییر، همواره در حال کنش و واکنش و خلق گونه های جاودان؛ کشیش، سرباز و پادشاه. از دهان نوزادان، خرد تمام اعصار بیرون می‌آید. عده‌ای خواهند جنگید، عده‌ای حکومت خواهند کرد، عده‌ای دعا خواهند خواند و مابقی جان می‌کنند و به‌قدری رنج می‌کشند که تنشان زخم می‌شود، حال آنکه دوباره و بی‌وقفه، زیبایی حیرت‌انگیز و شگفتی تمدن روی لاشه‌های خون‌آلودشان قد علم خواهد کرد. فرقی نمی‌کند که من آن کتاب‌های انبارشده در غار را نابود کنم یا نه؛ خواه باقی بمانند و خواه از بین بروند، همه‌ی حقایق دیرینه‌شان کشف خواهد شد، دروغ‌های دیرینه‌شان تجزیه خواهد شد و به نسل های بعدی خواهد رسید.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.