لیستهای کتاب فاطمه اصغرزاده لیست منتشر کرد. 1403/12/30 بهترین های 403...💙 13 کتاب تو این لیست تعدادی از بهترین کتابایی که سال 403 خوندم رو معرفی کردم و البته که این لیست شامل کتابایی میشه که به شدت پیشنهاد میکنم خوندنشونو...💙 البته برای بیشترشون یادداشت ننوشتم هنوز متاسفانه.. به زودی کم کم معرفیاشونو مینویسم😊 امیدوارم طی سال جدید از کتاب های این لیست بخونین و لذت ببرین💙 سالی سرشار از حال خوب و کتاب خوب و تجربه های خوب براتون ارزو میکنم...💙 1 5 فاطمه اصغرزاده لیست منتشر کرد. 1404/1/12 کتاب هایی که 403 خوندم 37 کتاب لیست کتابایی که 403 خوندم.. 0 5 نگار طالبی لیست منتشر کرد. 1404/1/7 نگاهی به ادبیات انگلستان 52 کتاب کتاب هایی از ادبیات انگلستان که خوندم، در حال خوندنشون هستم یا میخوام بخونم [لیست آپدیت میشه] 0 87 مریم لیست منتشر کرد. 1403/12/18 از زنان چی بخونیم؟ (لیست آپدیت خواهد شد) 41 کتاب این یک لیست جامع یا تخصصی نیست، فقط لیستیه از کتابهایی با دغدغهی زنانه یا نویسندههای زن که شخصا هر کدوم برام چیز جدیدی برای ارائه داشته. 3 174 Mobina لیست منتشر کرد. 1403/12/13 ادبیات انگلیس 23 کتاب -لیستی برای شروع ادبیات داستانی انگلیس -براساس سلیقه شخصی -نویسندگان لیست: •چارلز دیکنز •خواهران برونته •تامس هاردی •جین آستین •ویلیام تکری •ویرجینیا وولف •هنری فیلدینگ -قدم اول ادبیات انگلیس -لیست موقتی 0 23 نرگس لیست منتشر کرد. 1403/12/21 کتاب هایی که تو سال 1403 خوندم 52 کتاب این لیست کتاباییه که تو سال 1403 خوندم اول سال هیچ قراری با خودم نزاشتم بودم که چندتا کتاب بخونم به مرور بیشتر و بیشتر شد تا وقتی که به 30 تا رسید و من تصمیم گرفتم که این لیست رو به 50 تا برسونم و در نهایت این لیستی که میبینید بوجود اومد . پ.ن 1 از اونجایی که اولین باره یک لیست درست میکنم با ساز و کارش آشنا نبودم و به همین خاطر لیستم از آخر به اول درست شد یعنی اینکه جلد سوم ارباب حلقه ها اخرین کتابیه که دارم تو این سال میخونم . پ.ن2 تا قبل از اینکه این لیست رو اینجا وارد کنم فکر میکردم 50 تا کتاب خوندم ولی الان دیدم که به 52 تا رسیده خیلی ذوق زده شدم🤩😅 0 3 همتا لیست منتشر کرد. 1403/10/1 قهرمانان زن👸🏻 42 کتاب تصمیم گرفتم کتاب هایی که شخصیت های اصلی اونها زنان و دختران هستند و خودم هم دوستشون دارم اینجا لیست کنم. 🕯توجه: لیست شامل کتاب های فمینیستی نمیباشد بلکه صرفا کارکتر اصلی آنها زن هستند. ( این لیست آپدیت میشود ... ) 14 166 امید ابد لیست منتشر کرد. 1403/12/4 کم حجم ترین کتابها لیست ۲ 100 کتاب مدتی بود دنبال لیستی بودم از کتابای کم حجمی که بشه هرکدوم رو چند روزه تموم کرد، البته نه بخاطر اینکه هرچیزی بخونم و چوب خط پر کنم که ی چیزی خونده باشم، بلکه انقدر خوب باشن با که تا مدتی ادمو درگیر داستان و موضوعات متفاوت شون بکنن ، این لیست با وسواس انتخاب کردم و هرکدوم اکثرا حجمشون زیر ۳۰۰ صفحه اس و اکثرا بازخورد خوبی تو گودریدز از مخاطبا گرفتن و روان و گیرا روایت شدن 0 25 هانیه لیست منتشر کرد. 1403/11/11 زنان باید بخوانند🦋🌱 85 کتاب -خیلی وقت دوست داشتم علاوه بر لیست فیلم هایی که برای خودم درباره این موضوع درست کردم؛ یک لیست از کتابهای این حوزه هم درست کنم . این لیست یه مجموع کلی از کتابهایی در این حوزه است که از سرگذشت زندگینامه شروع میشه تا تاریخ و روانشناسی و غیره👀 <<< امیدوارم بتونم همه اش بخونم:(.>>> [[از رده های سنی پایین هم کتاب گذاشتم😃 یسری کتابها نبود که اضافه کنم نمیدونم چرا....]] **اسم لیست یکم شاید خیلی زنانه بنظربیاد ولی من ته قلبم امیدوارم آقایون هم این کتاب هارو بخونن♡🤞 اگر شماهم کتابهایی در این باره میشناسید خوشحال میشم معرفی کنید❤️ 🌻🌸🌱🦋🌧 2 7 رعنا لیست منتشر کرد. 1403/10/7 ادبیات انگلستان 35 کتاب روند مطالعه من از انگلستان 0 12 صدف مردانی لیست منتشر کرد. 1403/9/5 قشنگیهایی که خوندم و دوست دارم همه بخونن. 16 کتاب داستانیها که نمیدونم برای شروع خوبن یا نه،اما قشنگن.🙃 0 10 سارا هوشمند لیست منتشر کرد. 1403/4/1 زن 20 کتاب کتابهایی با محوریت زنان؛ به جای "خودت باش دختر!"، اینارو بخونیم :)) 7 96 اسب لیست منتشر کرد. 1402/12/20 ۸ مارس 33 کتاب از رنجی که میبریم... پیشنهادی بود بگید اضافه کنیم. 13 93 یه عشق کتاب ...📚🖋️ لیست منتشر کرد. 1401/12/12 ۱۲ کتاب الهامبخش که هر زنی باید بخواند 12 کتاب در جایگاه زن، چقدر بهخاطر باورهایی که به زنان القا شده است آسیب دیدهاید؟ اگر شما زن نیستید، دختر شما، همسر، خواهر یا مادر شما تا چه حد از باورهای اشتباه جامعه آسیب دیدهاند؟ باورهای مختلفی که ریشه همهشان به نتوانستن برمیگردد، به نشدن، به کوتاهبودن دست دختران و زنان از موفقیت؛ صرفاً بهخاطر اینکه دختر یا زن هستند. در این مقاله، درباره کتابهایی صحبت میکنیم که منبعی الهامبخش برای رسیدن زنان به موفقیتاند. 0 34 بهخوان لیست منتشر کرد. 1401/11/2 کتابهایی که دنیا را تغییر دادند 49 کتاب گاهی کتابها چنان تأثیرگذارند که شیوهی تفکر جهانیان نسبت به مسائل را تغییر میدهند. این لیست، شامل کتابهایی است که با ارائه آموزشهایی در زمینه سیاست و حکومت، ادبیات، جامعه، دروس دانشگاهی مانند علوم و ریاضیات و دین به خوانندگان دنیا را تغییر دادند. (به انتخاب Open Education Database) 0 58