لیستهای کتاب Yukiku لیست منتشر کرد. دیروز کتاب های فاضل نظری 8 کتاب بهترین شعر های معاصر 0 1 فرجانه خبازیان زاده لیست منتشر کرد. 1404/4/28 ماشین زمان فاضل نظری 📖⏳️ 10 کتاب ✨️هو النور✨️ کتابهای فاضل نظری رو با چه ترتیبی بخونیم بهتره؟ اگر دنبال یک خط زمانی از شروع فعالیتشون تا به الان هستید تا در کنار لذت بردن بتونید روند تغییرشون رو هم ببینید این لیست برای شماست✨️ 🟡 در کتاب دوم لیست، شعر ۴۸ام اشارهای به گریههای امپراطور شده که خوندنش جالبه. 🟡 کتاب 6️⃣ هم خندههای امپراطوره که از آقای نظری نیست! بلکه نقیضههایی بر برخی اشعار ایشونه. یعنی شعرهایی با همون الگوها اما به زبان طنز از شاعری دیگه که خوندنش برای طرفدارها خالی از لطف نیست :)) 🟡این نقیضهها بر اساس ۴کتاب اول لیست هستند. 🟡کتاب صوتی لغزش خوانش برخی اشعار توسط خود شاعره، شنیدن اون کتاب هم به عنوان یک تجربهی جانبی میتونه خیلی دوستداشتنی باشه 💛 💫 شما چه کتابهایی از لیست خوندید؟ کدوم کتاب یا شعرها رو خیلییی دوست داشتید؟ 3 11 نجمه صبری لیست منتشر کرد. 1404/4/9 شعر و چای☕️😃 34 کتاب تمام آنچه که هستم فقط تو هستی و بس زبان فارسیام، شعر من، شعور منی 🫰💕 0 1 ودّ لیست منتشر کرد. 1404/4/7 دنیای وزن و عاطفه 14 کتاب نظمی و وزنی آغشته به عشق 0 5 کوثر 🇵🇸🇮🇷 لیست منتشر کرد. 1404/4/5 ۱۴۰۴ 6 کتاب برای اولین لیستم تصمیم گرفتم همه ی کتاب هایی که امسال خوندم و یا قراره بخونم رو بعد از خوندن تو این لیست قرار بدم. دیگه با خودم قرار گذاشتم کتاب زیاد بخونم و برای این باید جلو چشمم باشه تعدادش. 0 5 𝕵𝖆𝖈𝖐 𝕿𝖔𝖗𝖗𝖆𝖓𝖈𝖊 لیست منتشر کرد. 1404/4/2 دفتر اشعار فاضل نظری... 8 کتاب فاضل نظری از برترین شاعران معاصری هست که اشعارش در قلب نفوذ کرده و به دل مینشیند و درک و فهم اشعارش در حین آسان بودن بسیار پرمفهوم هستند. 0 15 محمّد صالحی بابادی لیست منتشر کرد. 1404/3/24 کتابهای شعر 3 کتاب کتابهای شعر که مطالعه کردهم 0 4 فاطمه لیست منتشر کرد. 1404/3/22 کتابهای ۱۴۰۴ 11 کتاب به این مجموعه اضافه خواهد شد...🌱 0 1 سامان لیست منتشر کرد. 1404/3/17 فاضل نظری 8 کتاب مجموعه غزلیات فاضل نظری بدون شک، پس از انحطاط سبک هندی و روی آوردن شاعران عصر مشروطه به سبک های خراسانی و عراقی که تحت عنوان سبک بازگشت ادبی شناخته می شود، کمتر کسی می اندیشید که روزی سبک هندی نیز با تمام اسلوب معادله ها و تمثیل هایش دوباره محبوب شود. اما فاضل نظری بسیار گیرا در غزلیات خود این سبک را احیا کرده است. شما اگر هیچ کتابی از این شاعر توانمند مطالعه نکرده باشید، بی گمان در ترانه های محسن چاوشی حداقل چند شعر از این شاعر شنیده اید. 0 23 Hosein Kazemi لیست منتشر کرد. 1404/3/10 کتب اضافه شده به کتابخانه شهید احمدی روشن 98 کتاب کتب اضافه شده به کتابخانه شهید احمدی روشن 0 10 ☆نـیـکیـن لیست منتشر کرد. 1404/3/5 اشعار سرزمینم؛ 10 کتاب خب. توی این لیست سعی کردم کتاب شعر هایی رو قرار بدم که حتی شده یه بخشی ازش رو خوندم و نه حتی کلش رو.و خیلی به دلم نشست. 0 9 محمّد صالحی بابادی لیست منتشر کرد. 1404/3/4 مطالعات ۱۴۰۴ 37 کتاب کتابهایی که توی سال ۱۴۰۴ خوندهم 0 1 مطهره...:) لیست منتشر کرد. 1404/3/2 کتابایی ک از نمایشگاه امسال خریدم 22 کتاب کتاب های کتاب فاضل نظری تکیه گاهت منم روایت فتح ملاقات با دلفین ها روایت فتح این هارو نداشت اینارو هم خریدم 0 15 اسما لیست منتشر کرد. 1404/2/18 نمایشگاه کتاب 1404🪐 13 کتاب عاشق نمایشگاه کتاب✌🏻 اولین دفتر شعری که از فاضل نظری میخرم و خیلیییی ذوق زده ام. همه چی عالی بود حیف امسال سعادت دیدن غرق بهخوان رو نداشتم 🫠 3 12 علی آهنگر لیست منتشر کرد. 1404/2/1 ادبیات فاضل نظری 10 کتاب ادبیات 1 15 عمو حسام لیست منتشر کرد. 1403/12/30 همسفران ۱۴۰۴ 100 کتاب للحق! بهیاری خداوند توانا سال ۴۰۳ تونستم با توفیق خدا و رفیقای کتابخونی که قسمتم کرد، بیش از صد تا کتاب و مقاله بخونم و زندگی متفاوتی رو رقم بزنم و از روزمرگیِ عادیِ زندگیم دربیام. حالا امسال، یعنی تو سال ۱۴۰۴، بهیاری خداوند توانا میخوام این مطالعاتم رو ثابت نگهدارم و سعی کنم باز هم مثل امسالم کمی متفاوت باشم و برای خدا و خلق مفید باشم! فلذا لیستی از کتابهایی که دوست دارم بخونم رو اینجا منتشر میکنم که بتونم نگاه جامعی به کتابهام داشته باشم و از نظرات شما بزرگواران کتابخون هم استفاده کنم. 5 33 Alireza Balouei لیست منتشر کرد. 1403/7/16 ❣️فاضل نظری ❣️ 10 کتاب 😍✍🏻 6 28 fatemehka لیست منتشر کرد. 1403/3/21 آرامش.... 8 کتاب هر که از دفتر او خوانده غزل فهمیده که خدا بر دل فاضل،نظری داشته است 0 14 محمّدپور 🇮🇷 لیست منتشر کرد. 1402/10/30 اشعار فارسی 17 کتاب اشعار عاشقانه فارسی که دوسشون داشتم 4 69 فرشته لیست منتشر کرد. 1402/2/4 ادبیات ایران 11 کتاب ___ 0 7