لیستهای کتاب Rey لیست منتشر کرد. 1403/11/30 لیست کتابهای دوستداشتنی 10 کتاب کتاب هایی که حداقل ارزش یک بار خواندن را دارند:) (در ژانر های متفاوت) 0 3 Daydreamer لیست منتشر کرد. 1403/5/24 نگاهی متفاوت به آینده 33 کتاب کتاب های علمی تخیلی و آخر زمانی به نسبت بقیه ژانر ها کمتر بهش توجه میشه ولی طرفداران خاص خودشو داره و بسیاری از کتاب های این ژانر به راحتی میتونه با کتاب های فانتزی رقابت کنه بسیاری از سری فیلم های معروف و محبوب مثل دونده هزارتو،عطش مبارزه،جعبه پرنده،ناهمتا ابتدا کتاب بودن و خوندن کتاب هاشون به علت تغییر و کوتاه کردن برای ساخت فیلم،خالی از لطف نیست.(مخصوصا کتابی مثل دونده هزار تو که ادامه داستان به صورت فیلم ساخته نشد یا فیلم ناهمتا که کاملا پایان رو تغییر دادند) توی این لیست سعی کردم کتاب های موردعلاقه خودم رو در ژانر علمی تخیلی لیست کنم،امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید💙 پ.ن۱:لازمه اشاره کنم که بیشتر کتاب های لیست در دسته علمی تخیلی به صورت مستقیم قرار نمیگیرن،در داستان هاشون یک تغییر کلی در جهان داستان رخ داده و باعث تغییر سبک زندگی شده،به همین دلیل این کتاب هاروهم توی لیست قرار دادم (مثل کتاب هردو در نهایت میمرند یا آخرین کوچ) پ.ن۲:دونده هزار تو مجموعه ۶ جلدی هست،۵ جلد رو نشر افق و باژ چاپ کرده و جلد ششم قصر کرنک رو هنوز نشر معروفی ترجمه نکرده پ.ن۳:مجموعه بازیکن شماره یک آماده جلد دومش به اسم بازیکن شماره دو آماده رو نشر باژ چاپ کرده که متاسفانه بازم نتونستم به لیست اضافه کنم،موقع تهیه کتاب حواستون باشه دو جلدیه پ.ن۳:کتاب جعبه پرنده به صورت تک جلد و مشابه سناریو فیلم توسط میلکان و سایر نشر ها چاپ شده اما مجموعه دو جلدی کامل توسط نشر باژ با اسم کابوک چاپ شده پ.ن۴:مجموعه عصیانگران،همسان،صد نفر(۴جلدی)،موج پنجم(از نشر باژ)رو بهم معرفی کردن و با معرفی دیگران به این لیست اضافه کردم وگرنه خوندم هنوز مطالعه اشون نکردم،اگر این چهار مجموعه رو مطالعه کردید،خوشحال میشم نظرتون رو بگید✨️ 5 32 راحیل شیـن🌱. لیست منتشر کرد. 1404/1/15 _خواننده زیاد دارن🔥: 21 کتاب این کتابارو اکثرا خوندیم چون یه زمانی خیلی ترند شده بود.. تو نظرات بگو چند تاشو نخوندی.. 💪 -: نمیخوای بگی که نخوندی؟!😯🙏 8 28 بیتا پاتر" لیست منتشر کرد. 1403/12/30 کتاب های ۱۴۰۴ 11 کتاب این ها کتاب هایی هستن که حتما توی ۱۴۰۴ میخونمم! بعضی ها رو توی نمایشگاه میخرم و چند تایی رو سفارش میدم. 0 6 Kylie لیست منتشر کرد. 1403/12/30 "کتاب های ۱۴۰۳" 35 کتاب کتاب هایی که توی ۱۴۰۳ خوندم"_" 0 6 zahra لیست منتشر کرد. 1403/12/30 دنیاهایی که نمیخوام از آنها بیرون بیایم 13 کتاب سلام اسم اولین لیستم رو اینجوری انتخاب کردم چون با هرکدومشون میرفتم توی یه دنیای دیگه و واقعا نمیخواستم بیرون بیام. یسری از کتاب هارو نخوندم ولی واقعا میدونم جزو بهترین هام میشن. فعلا اینها رو گذاشتم ولی هرروز مطمئنا بهشون اضافه میکنم. *انی شرلی فقط دو جلد گذاشتم چون از نظرم بهترین جلداش بودن. جلد 4 ماجرای عاشقی آنی بود🥹جلد 1 هم که اصلا نگفتنیه. *تام گیتس هم 20 جلده ولی من فقط 1 جلد خوندم و به خاطر وایب باحالی که داشت گذاشتمش. 0 4 آنشرلی:)) لیست منتشر کرد. 1403/12/28 کتابایی که 1403 من رو سرشار از اکلیل کردن~~✨ 30 کتاب امسال خیلی بیشتر از سال قبل کتاب خوندم،شاید به خاطر دوست کتابخونم بود،شاید هم به خاطر کتابخونه ی گل گلی که یه روز رندوم و خیلی یهویی و بی مقدمه واردش شدم و از اونموقع به بعد بدون اینکه خودم بدونم به طور جدی وارد دنیای کتاب ها شدم:)).... این کتاب ها امسالم رو خیلی قشنگ تر کردن و پیشنهاد میکنم بخونیدشون🍊. 0 11 شخصی به نآم صآینآ 🫤 لیست منتشر کرد. 1403/11/20 به زودی زود بعد نمایشگاه میخونمتون/میگیرمتون 100 کتاب خب خب اینا کتاب هایی هستن که قصد ندارم به ناشرشون سر بزنم یا فعلا بگیرمشون هرچند که قراره به ناشر هایی سر بزنم و فقط ازشون یه کتاب بگیرم و خب بازم برای بعضی دودلم مجبور شدم حذفشون کنم تا چیزهای دیگه ای بگیرم بعضی هم سو سو ان و شاید بعدا بزنمشون تو لیست البته میتونم جزو گزینش هام هم بزارمشون ولی میدونم حذفشون میکنم و گفتم تا نظرم عوض نشده حذفشون کنم 7 29 ʚ𝓝𝓸𝓻𝓪ɞ لیست منتشر کرد. 1403/12/3 کتابهایی را که خواهم خواند نه فورا اما حتما. 28 کتاب 0 3 mahshid لیست منتشر کرد. 1403/10/4 بهترین هاییی برای من 7 کتاب عاشق این لیستم چون بهترین کتاب هایی که تاخالا خوندم و داخلش جایگذاری کردم کتاب هایی از جنس احساسات ، منطق و مرگ و.... 0 1 𝘏𝘦𝘭𝘪𝘢🦢 لیست منتشر کرد. 1403/9/24 🧚🏻♀️🍒 4 کتاب بهــتره برای اینکــه کــتاب رو درک کنــی در ســـکوت خودت رو در اون جــایگاه تصور کنی. نویــسندگان طــوری داستان هارو خوب میــنویسند که انگـار همـین حالــا دارد اتـــفاق مــی افتــد. در جــریـان رود کــتاب غرق مــی شویــم اما در ان طــرف رود کــسی در انتــظارمان نــیست. 0 5 نیلوفرآبی لیست منتشر کرد. 1403/9/7 خفن ترین کتابای دنیا 21 کتاب متشکل از کتابایی که خوندم و انقدر جذاب بودن که حاضرم هزار بار دیگه هم بخونمشون:) 0 11 داریوش لیست منتشر کرد. 1403/7/16 یاور همیشه مومن 4 کتاب 0 2