نظرها (77)

پونه

پونه

1404/5/17

مغازه خودکشی نه ولی بقیشون واقعا اونقدر ارزش نداشتن

آره مغازه خودکشی بد نبود و نسبت به بقیه بهتر بود ولی بازم به نظرم ارزش خوندن نداشت 🤷🏻‍♀️

فقط کتابای آنه هوانگ.
یعنی اگه از جهان پاک شن دنیا جای بهتری می‌شه

Moony

Moony

1404/5/20

و هانتینگ  ادلاین

کلا کتاب هایی که محتوای ج،ن، س، ی دارن 🤷🏻‍♀️
@Moony

اصلا اگه نویسنده منحرف نبود این کتابا نبودن.

عباس

عباس

1404/5/22

از این لیست کتابخانه نیمه شب رو خوندم و باهات موافقم

همشونو موافقم ولی دیزی دارکر و کتابخانه نیمه شب؟ چراا؟ 😭😭

ببین دیزی دارکر مثلا قرار بود جنایی باشه ولی تهش؟ کلا ژانرش تغییر کرد و یهو تبدیل به ماوراء الطبیعه شد
کتابخانه نیمه شب هم به نظرم زیادی طول داده شده بود دختره هی میرفت توی یه دنیا همون آش و همون کاسه، در کل ایدهٔ داستان خوب بود اما میتونست خیلی کوتاه تر باشه تا انقد خسته کننده نشه

هرکسی یه نظری داره به هر حال. به نظر من ارزش خوندنو داشتن:)

پیشنهاد میکنم دسته چهارمم اضافه کنی💘

آه دلم مخواد یه کتابای دیگه ای رو بهت بدم که بعد خوندن پنجاه صفحه اولشون از کهمشان لفت میدی.

ببین من با این دسته چهارم به راه راست هدایت شدم واقعا
دیگه طرف کسی که اونو معرفی کرده و کتابایی که اون تایید میکنه نمیر-
@Agatha.Holmes

اونو هنوز نخوندم 😔

1404/5/24

یه نظر ربط داره ، (همینطور که خودت گفتی) چون من چهار تاشونو خونده بودم و چهار تاشونم عالی بودن ، باید یه بار لااقل بخونی که نظرتو راجبشون بگی(منظورم کسایی هستش که می‌خوان بخونن البته)

آره ولی بجز مجموعه تویستد و هانتینگ ادلاین این دوتا که اصلا سر تا پا فاجعه و غیر اخلاقی ان🤦🏻‍♀️

اره تویستد واقعا غیر اخلاقیه

تاابد موافقم بجز ناتوان و کتابخونه نیمه‌شب. 😭
ببین بنظرم کتابخونه نیمه‌شب اینجوریه که تو باید تو فازش باشی، یه مشکل بزرگ یا یه افسردگی موقتی و رهایی از این دست مشکلات رو بخوای تا بتونی باهاش ارتباط بگیری. و البته اونقدرهم کتاب قوی‌ای نیست ولی ماجراش جالبه.
ناتوان هم که بنظرم کسی دوستش داره که لای فانتزی و تخیلاتش باشه که بتونه از خوندنش لذت ببره. ولی درهرحال هیچکدومشون زیاد هم قوی نیستن، اما نازن. میدونی چی میگم؟ 😂😭

ایده کتابخانه نیمه شب رو دوست داشتم حقیقتا ولی به نظرم نویسنده ایده رو به خوبی روی قلم نیاورده بود و یک مقدار خسته کننده بود
ناتوان رو هم به هیچ وجه قبول ندارم به نظرم سرشار از کلیشه و مکالمات بیهوده بود و اگه خواننده دو سه تا هم کتاب فانتزی خونده باشه میفهمه که ناتوان چقد تکراری و کپیه 🤦🏻‍♀️

مهم نیست که کپیه چون مشخصه اکثر کتابای ترند اینروزا همین شکله. مهم اون حالیه که تو میتونی باهاش از دنیا فرار کنی و وارد زاغه بشی.

وای ادلاین واقعا فاجعست.
بسیار بسیار باهات موافقم

1404/5/24

کتابای آنا هوانگ رو نخوندم ولی هانتینگ ادلاین آشغالهههههههه از چشام بابت خوندنش عذر می خوام...
واقعا چرت محض بود من متوجه نمیشم چی این کتاب ارزش محبوب شدن داره . به درد نخور ترین فن فیکی که میشه پیدا کرد نسبت به این خیلی ارزش داره.
*چقدر هیت دادم *

داداش راحت باش باید بیشتر از اینا هیت بخوره والا 🤦🏻‍♀️😭

1404/5/24

نمی دونی دلم چقدر پرههه...

Jinx

Jinx

1404/5/24

من دیزی دارکر رو خیلی دوست داشتم.اما تهش واقعا مسخره شد.جالب بود ولی خیلی نسبت به بقیه ی داستان دوستش نداشتم

دقیقا منم تا قبل از اینکه به آخرش برسم حسابی با داستانش انس گرفته بودم و خیلی دوسش داشتم اما تهش تو ذوقم خورد

آخ جون ازین لیستای روشنگرانه
چقدر خوبه که کتابخانه نیمه شب هم هست ✨😂

یکم بازی های پیچیده رو تو کتابفروشی خوندم، باید از چشمام معذرت بخوام. مگه زن فقط دست بازه جنسی مردهای هوس بازه؟ خدایا. 🤣🤣🤝

نرگس

نرگس

1404/5/25

من فقط چند تا از کتابای این لیستو خوندم ولی راستش مخالفم چون کتابخانه نیمه شب و ناتوان واقعا فوق العاده بودن:))

کتابخانه نیمه شب شاید خوب و بهتر باشه اما ناتوان اصلااا!
ناتوان واقعا سر تا پا کلیشه و تکراری بود به نظرم حتی یه جور سرقت ادبی به شمار میاد 🤷🏻‍♀️

Hananeh 🌱

Hananeh 🌱

به شدت باهات موفقم 👍👍

معازه خودکشی خیلی مزخرف بود

ناتوان هم سلیقه ایه من خودم خوشم اومد و نسبتا دوسش داشتم معمولیه ولی خب اینم میگن ک از کتاب ملکه ی سرخ کپی کرده

مجموعه توئیستد هم خیلی کلیشه ای بود

1404/5/25

تا ابد در مورد ناتوان و بی پروا باهاتون مخالفم. در مورد بقیه ولی تقریبا موافقم. ولی خب به نظرم این کار درستی نیست به جز نقد و نظر خودمون، یک لیست هم درست کنیم که چیزی که برداشت میشه اینه: این کتابارو نخونید! افتضاح بودن!
شاید فردی از این نوع کتاب ها خوشش بیاد، اما به خاطر لیست شما منصرف شه.

چون واقعا افتضاح بودن 🤷🏻‍♀️
ببخشید ولی توی همون ژانر فانتزی کلی کتابای خفن تری هست ناتوان و بی پروا یه کپی بی ارزش بودن از روی کتاب های ملکه سرخ و اخگری در خاکستر
 شرمنده اما من از سرقت ادبی نمیتونم حمایت کنم
در حالی که اگه مردم یکم با چشم و گوش باز تر این مجموعه رو بخونن خیلی راحت متوجه میشن که این  کتاب ها کلیشه و تکراری هستن

1404/5/26

اول اینکه شما یه سری نکات شبیه هم دیدید و فکر کردید سرقت ادبیه، ولی مسلما کل کتاب کلیشه ای و تکراری نیست. من با خوندن ناتوان و بی پروا واقعا ازشون لذت بردم. در نظراتش هم تک و توک نقد منفی دیده میشه
یه چیز دیگه هم اینکه اگر واقعا سرقت ادبی بوده، خوب اون نویسنده که ازش کپی برداری شده میتونسته شکایت کنه. پس از اینجاعه که متوجه میشیم سربت ادبی ای در کار نبوده و زاینده تخیلات طرفدار هاشه‌.
@call_me_Robin

حالا شاید سرقت ادبی نبوده باشه اما بی محتوا و کلیشه ای بودنش رو نمیشه انکار کرد، خودتون یکم فکر کنید اگه کل کل های کای و پیدین نبود چقد از محتوای داستان باقی میموند؟ د آخه تقریبا از 500 صفحه کتاب این دوتا 350 صفحه فقط دارن کل کل میکنن!!!
بعدشم اگه از یه چیزی لذت میبرید قطعا دلیل بر خوب بودن اون نیست!
@fafa2011fafa2011

بببین چه لیست جنجالی دادی! 👍🏼✨👌🏼😂
این ها از نظر ایشون ارزش نداره ولی ممکنه مورد علاقه یک نفر باشه پس دلیلی نداره بپرسین فلان کتاب عالیه چرا میگی چرته، کتاب یه چیزی هست   ممکنه خیلییی معروف باشه ولی بخونی ببینی نه قشنگ نیست، البته یه سری کتاب هارو کتاب فروشی ها برای اینکه بفروشن بهش محتوا اضافه میکنن ، مثلا من واقعا با ناتوان نتونستم ارتباط بگیرم ولی خواهرم عاشقش شد.

آخه ناتوان رو از هر لحاظ بیای بررسی کنی نمیتونی یه چیز درست و منحصر به فرد ازش بکشی بیرون و از هر لحاظ ضعف داره نمیدونم چرا ملت چشم و گوششون رو بستن 🤦🏻‍♀️

بابا تو دوست نداری خوب چرا به مردم لقب میدی منم دوست نداشتم 😂👌🏼✨😊

Jenny Weasley

مثلا مجموعه پیچیده همش صحنه داره من نمی دونم نویسنده بیمار ج...  یا چیزی هست  اصلا ارشاد چرا اجازه چاپ داده به این جور کتاب ها 😐😑🧐🤨