لیستهای کتاب شهریار شفیعی لیست منتشر کرد. 1404/5/8 روایت محرم شیعیان جهان در قالب سفرنامه 4 کتاب در این سفرنامهها علاوه بر آشنایی با فرهنگ، تاریخ، غذاها و اماکن تاریخی کشورهای مختلف، با آیینهای عزاداری آن کشورها در ماه محرم آشنا میشویم. 0 9 زهرا قربانی قِلِجلو لیست منتشر کرد. 1404/2/21 نمایشگاه کتاب ۱۴۰۴📚 43 کتاب من از اون دسته آدم هایی هستم که اگه نمایشگاه نرم بی تعارف تابستونم نمی گذره🤗 یدونه از کتاب هام تو بهخوان نبود طهورا از معارف نشرهایی که رفتم و خرید کردم: ۱.انقلاب اسلامی (۱ تا ۴) ۲.مکتب حاج قاسم ۳.نشر شهید کاظمی (۵ تا ۱۴) ۴.سوره مهر (۱۵ تا ۱۷) ۵.کتابستان معرفت (۱۸ تا ۲۳) ۶.معارف (۲۴) ۷.عهدمانا (۲۵تا ۳۴) ۸.سایان ۹.حماسه یاران(۳۵ تا ۳۷) ۱۰. به نشر(۳۸) ۱۱.جمکران(۳۹ تا ۴۳) پ.ن:صبح ها خلوت تره. ما ۱۰ رفتیم و حدودا تا ۲ اونجا بودیم با اینکه ۴ ساعت نمایشگاه بودم احساس می کنم درست نگشتم از بس که بزرگه! خیلی دوست دارم یه بار برم بخش بین الملل رو فقط سر بزنم.🗺 خود شبستان رو هم کامل نرسیدیم. بعضی از غرفه ها مثل مهرستان و حماسه یاران و روایت فتح...(ولی از حماسه یاران به صورت مجازی خرید کردم) یکسری کتاب هم از بخش مجازی گرفتم و یا گفتم برام بگیرن 0 15 Mahshid لیست منتشر کرد. 1404/1/16 کتاب های ۱۴۰۴ 50 کتاب کتاب های خوانده شده امسال تا به الان *ویرایش میشه 1 6 مهتاب حیاتی لیست منتشر کرد. 1403/11/4 سفرنامه ها 18 کتاب بدون توضیحات😶 5 14 نيلوفر فروتن لیست منتشر کرد. 1403/10/13 برای علاقمندان به سفرنامه 11 کتاب لذت خواندن سفرنامه کم از سفر واقعی به سرزمین های دیگر ندارد 0 3 مبین لیست منتشر کرد. 1403/9/8 سفری به دنیاهای ناشناخته 15 کتاب آیا آمادهاید تا با کولهپشتی از کلمات، به سفرهای دور و نزدیک بروید؟ این لیست از کتابهای سفرنامه، شما را به سرزمینهای جدید میبرد و با داستانهای جذاب و تجربیات ناب، حس ماجراجویی را در شما بیدار میکند. هر صفحه، دریچهای به دنیای دیگری است؛ جایی که میتوانید با فرهنگها، مردم و مناظر شگفتانگیز آشنا شوید. بیایید با هم به این سفر هیجانانگیز بپیوندیم و دنیای اطرافمان را از طریق چشم نویسندگان کشف کنیم! لیست سفرنامه به ترتیب محل وقوع، از شرق به غرب کره زمین مرتب شدهاند 0 2 مبارکه اکبرنیا لیست منتشر کرد. 1403/8/18 سفرنامهها 13 کتاب یک سفرنامهی خوب فقط یک کتاب نیست، بلکه تجربههای جدید به مکانهای جدید است😇🚙🚲🛵✈️🛶 0 12 فصل کتاب لیست منتشر کرد. 1403/6/2 سفرنامه ها 17 کتاب گزارش سفرهای جذاب و خواندنی...از خواندن هیچکدام پشیمان نخواهید شد :) 0 19 کتاب خوب لیست منتشر کرد. 1403/2/8 تا پخته شود خامی 13 کتاب بستهٔ پیشنهادی کتاب سفرنامه سفرنامه، شرحی از تجربیات و ماجراجوییهای یک شخص در سفرهایش است. این شرح ممکن است شامل توصیفات مکانها، فرهنگها، غذاها، شخصیتها و مردمان محلی باشد. سفرنامهها معمولاً برای به اشتراک گذاشتن تجربیات و توصیهها به دیرگان، نوشته میشوند. آنها میتوانند ارزشمند و جذاب باشند و به دیگران کمک میکنند تا بهترین تصمیمهای بهتری درباره سفرهایشان بگیرند. به طور کلی، سفرنامهها یک روایت شخصی از سفرهایی هستند که هرکسی میتواند از آن بهرهمند شود. ویژگی اصلی ادبیات سفرنامهها توصیف و تصویرسازی زیبا و جذاب از تجربیات سفر است. نویسنده سعی میکند با استفاده از زبان زیبا و شیوا، مکانها، فرهنگها، غذاها، شخصیتها و مردمان محلی را به تصویر بکشاند و تجربیات خود را به شکلی فوقالعاده و جذاب به خواننده منتقل کند. علاوهبراین، سفرنامهها معمولاً دارای یک دیدگاه شخصی هستند که برای خواننده جالب است و میتواند به او درک بهتر تجربیات سفر کمک کند. همچنین، این نوع ادبیات بیشتر به توصیفات تجربیات و حوادث در سفر تمرکز دارد تا از آن به عنوان یک شکل از رمان یا داستان استفاده کند. بستهٔ مطالعاتی حاضر به معرفی سفرنامهها میپردازد. 0 8 خادِمِ جِنابِ جُوْن لیست منتشر کرد. 1403/2/5 کتاب های خوانده شده ۱۴۰۳ 15 کتاب هدف امسال: خواندن ۲۰ کتاب 1 11 فاطمه افضلی لیست منتشر کرد. 1403/1/18 کتابهای مبنایی 21 کتاب پیشنهادات بچههای مبنا 0 22 مهتاب ابراهیمی لیست منتشر کرد. 1402/7/16 سفرنامههای جذاب 15 کتاب سفرنامههایی که با آنها همراه میشوم از ایران تا دور جهان.... 1 20 یوسف لیست منتشر کرد. 1402/7/11 سفرنامهها 11 کتاب سفرنامههایی که میخونم رو اینجا اضافه میکنم. (ژانر مورد علاقهام) 4 72 فاطمه رجائی لیست منتشر کرد. 1402/5/30 ۱۴02 برای من..🌱 60 کتاب این لیست را از این جهت میسازم که بعدا بدانم در ۱۴۰۲ چه کتابهایی همراهم بوده اند، هر چند که تحلیلش میماند برای بعد؛ که بدانم تاثیری هم در بطن زندگی من داشته؟ . در حال بهروز شدن است🩷... . کتابها به من کمک کردن تا: جسارت فکر کردن و انتخاب داشته باشم جسارت اینکه متفاوت با جو رفتار کنم ولی راضی باشم جسارت داشتن ایدههای خودم جسارت کنکاش کردن برای هویت خودم جسارت پذیرفتن نقصها و ناکاملیها جسارت ندانستن جسارت نوشتن جسارت آسیبپذیر بودن جسارت گم کردن راه جسارت نرسیدن جسارت ادامه دادن .... پس مطمئنا کتاب، رفیق همیشگی من خواهد بود. در گذشته احتمالا فکر میکردم ما کتاب میخونیم که دنیارو بسازیم، تغییر ایجاد کنیم و... الان به جای اینکه فکر کنم دنیا منتظرمه، سفت به زندگی خودم چسبیدم و فکر میکنم همین برای دنیا کافیه.🌱 . ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ ۱۳:۰۸ 9 61 فاطمه رفعت لیست منتشر کرد. 1402/5/24 سفرنامه 12 کتاب چند وقته علاقه پیدا کردم به سفرنامه خوندن... بدون توجه به مکان یا نویسنده کتاب... همینطوری اگه قشنگ باشه میخونم و اینجا اونایی که خوندمو میزارم استفاده کنید 0 22 مصطفی مَدمُلی لیست منتشر کرد. 1402/4/17 کتابهای سفرنامه 34 کتاب کتابهای سفرنامه ای که خودم خوانده ام (آپدیت میشه انشاءالله)...... 2 72 ز.وطن لیست منتشر کرد. 1402/2/26 سفرنامه 48 کتاب روایتهایی از سفرهای کوتاه و بلند و بعضا مدتی زندگی خارج از وطن طبیعتا این لیست باید طولانی تر شود 1 41 نـادری لیست منتشر کرد. 1401/10/9 سفـرنـامـه 9 کتاب لذت سفـر کردن با کتابـها کم از لذتِ خود سفر نیست. 2 74