لیستهای کتاب فاطمه :) لیست منتشر کرد. دیروز عاشقانه امنیتی :) 4 کتاب چه خوب شد با این مجموعه آشنا شدم... چه خوب شد وارد دنیای نویسنده ماهرش شدم... اگر دید خوبی به کتاب های ایرانی و مذهبی ندارید، قطعا این کتاب میتونه نظرتون رو عوض کنه اونقدر جذابه که نمیتونی بزاریش کنار ولی در عین حال میترسی تموم شه:) بهترین کتاب هایی که خوندمه این مجموعه 0 0 کوثر 🇵🇸 لیست منتشر کرد. 2 روز پیش ۱۴۰۴ 5 کتاب برای اولین لیستم تصمیم گرفتم همه ی کتاب هایی که امسال خوندم و یا قراره بخونم رو بعد از خوندن تو این لیست قرار بدم. دیگه با خودم قرار گذاشتم کتاب زیاد بخونم و برای این باید جلو چشمم باشه تعدادش. 0 4 هیام لیست منتشر کرد. 4 روز پیش کتابای حال خوب کن و موردعلاقه🪄:) 18 کتاب این کتابا رو خودم دوست داشتم و به نظرم جالبن و ارزش خوندن و هم دارن🌱 بعضیاشون انقدر شیرین و گرمن و حال خوب کن که قلب آدم و قلقلک میده:)))🪄💘 [البته این کتابا هرکدومش یه تاثیر روی خودم داشته و باعث شده یه احساس خوب و عجیب داشته باشم یا حتی توی فکر فرو برم برای همین ممکنه به علایق هرکسی نخوره] انشاءالله به مرور زمان اضافه هم میشه بهش🫠🤌 0 5 ♡مَجْنونْ اَلحُسِیْنْ♡ لیست منتشر کرد. 1404/2/28 لیست کتاب های سوره 39 کتاب کتاب های کتابخوانی سوره کتابخوانی سوره یک گروه جذاب و دوست داشتی هست و به نظرم اولین گروه رسمی کتابخوانی در اردکان یزد هست بهترین کتاب ها رو در دور کتابخوانی خودش قرار داده هیچ وقت توی زندگیم فکر نمیکردم همچون کتاب های جذابی وجود داشته باشه من از وقتی عضو شدم سعی کردم همه کتاب هاش رو زود به زود بخونم به نظرم حیفه این کتاب ها رو از دست بدید:)) 0 7 fatemeh لیست منتشر کرد. 1404/3/1 کتابای۱۴۰۴ـَم 10 کتاب کتابایی که امسال میخونم و اینجا اضافه میکنم. 0 1 M.sh لیست منتشر کرد. 1404/3/19 هیجان انگیز و اکشن+عاشقانه_احساسی 4 کتاب کتاب ها ب ترتیب واقعا هیجان انگیزترین کتابایی بود ک خوندم واقعا واقعا دوسشون دارممم حاضرم چند دفعه دیگه هم بخونم به امید نشر جلد های بعدی:) 0 4 ‹ خیال › لیست منتشر کرد. 1404/3/11 رمان و مستند امنیتی 25 کتاب برای اون دسته از افرادی که علاقه به مطالعه در بحثهای اطلاعاتی-امنیتی دارن. 0 4 ⸤آشُفتِه. ⁵³⁰⸣ لیست منتشر کرد. 1404/3/7 پلیس اطلاعاتی 10 کتاب هیجانی، حقیقت، جذاب 0 0 زهرا خراسانی لیست منتشر کرد. 1404/2/19 نمایشگاه ۱۴۰۴ 21 کتاب کتابهایی که امسال انتخاب کردم موضوعات متنوعتری نسبت به همیشه داشت و مثلا روانشناسی یا فلسفی که زیاد نمیخونم رو هم خریدم. امیدوارم مثل کتابهای نمایشگاه دو سال پیش نشه و واقعا بتونم تا سال دیگه تمومشون کنم. بهترین قسمتش امضا گرفتن از یکی از مترجمها بود، برای اولین تجربه تنهایی رفتن هم واقعا خوب بود :)) قصر آبی افق رو نتونستم اضافه کنم و فقط قدیانی رو نشون میداد، ولی اونم بود. 0 6 گاهی متین لیست منتشر کرد. 1403/9/24 ایرانیهایی که دوستشان داشتم (داستان) 14 کتاب کتابهایی ایرانی که دوستشان داشتم. راستش نمیدانم چقدر احساسم نسبت به این کتابها پایدار خواهد ماند اما خب به هر حال، فعلا دوستشان دارم. . . . درمورد کتابهای ۶، ۱۰ و ۱۲ این رو بگم که من طرفدار حکومت نیستم. یکیشون رو قلم و روایت داستانشون رو دوست داشتم و از آخر کلی درس مسائل اخلاقی یاد گرفتم. 0 10 سیده باران سید موسوی لیست منتشر کرد. 1404/2/27 امنیت 4 کتاب بهترین کتاب هایی که بهت می گن چرا با خیال راحت میتونی تو خیابون یا هرجای دیگه ای پات و بذاری . امنیت چیزیه که تا از دستش ندی قدرش و نمیدونی و این کتاب ها ذره ای بهت کمک می کنن تا ببینی که امنیت نبود چی میشد . و همه ی این امنیت رو مدیون به امام زمانمون که خودش نگه دار اینجاست ، حضرت آقا ، شهدا ، حاج قاسم و دوستان آنها هستیم . اگه تا اینجای متن و خوندی برای سلامتی حضرت ولی عصر و حضرت آقا و برای شادی روح شهدا و حاج قاسم صلوات بفرست .✌️ 0 1 سیده خندان لیست منتشر کرد. 1404/2/26 ¹⁴⁰⁴ 6 کتاب 0 3 مطهره...:) لیست منتشر کرد. 1404/2/26 لیست بهترین رمان ها 20 کتاب از یه سری ها ک میپرسیم تو چی کار میکنی ک از دنیا فارغ میشی مثلا میگن فیلم میبینم یا میخوابم اما من کتاب میخونم:)! و خو الان میخوام ک ی لیست از رمان هایی ک دوسشون داشتم بارگزاری کنم ک شما عزیزان هم استفاده کنین 2 3 H.A لیست منتشر کرد. 1403/3/29 بهترین کتاب های عمرم=)📚🌿 6 کتاب ... 0 9 یاسرازقی^^ لیست منتشر کرد. 1403/11/16 سلبریتی باارزش! 8 کتاب این لیست کتابهاییه که معروفن و شما اسم حداقل چندتاشونو شنیدین؛ و باید به عنوان کسی که اونا رو خونده بگم که ارزش معروف شدن رو داشتن و شما هم میتوانید با خیال راحت بخونیدشون. :)) پ.ن: لیست ادامه خواهد داشت... 0 6 فآحُم لیست منتشر کرد. 1403/11/28 به توان...ⁿ 7 کتاب 📍توصیه به چند بار خوانش 🌤بعضی کتابا انگار عمق دارن باید چند بار بخونیشون،هر بار که میخونی یه راه جدیده، یا میشه گفت درختین🌳 که هر بار میخونیشون یه شاخه پر از برگ بهت اضافه میشه،کتابایی که باهاشون میشه زندگی کرد و توشون غرق شد. 💎💙 0 8 meg لیست منتشر کرد. 1403/11/13 اولویت ها برای خوندن 3 کتاب .. 0 1 •fatemeh• لیست منتشر کرد. 1402/5/15 اونایی که زمین نذاشتم 23 کتاب 🫒🤍 0 38 محمدعلی ایزدخواه لیست منتشر کرد. 1403/9/29 رو مخ ترین کتابهای جذاب 4 کتاب همونطور که از اسم این لیست مشخصه، چهار کتاب خانوم بلند دوست رو در اون معرفی کردم که به همین ترتیب لیست، سیر داستانی مرتبط به هم رو دارن. خاصیت اصلی قلم این نویسنده، اینه که با وجود بازی های شدید و اعصاب خورد کنی که با ذهن آدم میکنه ولی با این حال مشتاقانه میخوای که بازم بخونی و بیشتر جلو بری. ژانر این چهار کتاب عاشقانه و امنیتی هست (یه چیزی مثل رمان ادموند) و اگه اهل با دقت خوندن باشی درسای زیادی واسه زندگی داره😉 امیدوارم با خوندن این چهارتا کتاب (که مثل اینکه پنجمین هم تو راهه) بیشتر بتونین برای خودتون و دیگران مفید باشین:) 0 9 گردآفرید بهمنی لیست منتشر کرد. 1403/9/24 مجموعه داستان 4 کتاب مجموعه داستانی دوستداشتنی 0 6